Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

KTM 200rc vs Ninja 250sl

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    mehmet188 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Aralık 2014
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakın şunu diyeyim size, KTM Duke 200 sürdüm ve rahatsız olduğu için hiç beğenmedim, daha doğrusu beğendim tabi ama almam. Rahat edemediğim motoru almam. Kawasaki'de ise durum o kadar kötü ki, RC200'e oturunca çok daha rahat ettim. Zaten artçı selesi bir harika... O açıdan Kawasaki'deki durumu bir düşünün. Çok satılıyor olması daha çok memleketimizdeki şekil meraklısı arkadaşların uygun fiyatlı SS motoru göründe balıklama atlamalarından kaynaklanıyor. Motor harika gidiyordur, güçlüdür, çok iyidir ona bir şey demem ama rahatsız mı rahatsız. AEA'nın her şeyini beğenip de rahat edemediğini söylediği nokta sizin için motoru tahammül edilmez bir hale sokabilir. Bir yıl içerisinde satmak isteyebilirsiniz ki zaten ben SL250 için bunu bekliyorum. Yakın zamanda bir sürü satılık ikinci el düşük km'de motor görüleceğini tahmin ediyorum. Naked modeli çok daha iyi olabilir, bakmak lazım.

    Özetle, sürmeden veya ikisinin de aynı gün içerisinde üzerine oturmdan karar vermeyin, pişman olmayın. Boyunuz kısa veya orta altı ise Kawasaki alın derim, o da artçı bindirmeyi düşünmüyorsanız.

    Not: Benim boyum 1.78 falandır. SL250'nin konforu hakkında bu kadar kötü yazmam CBF 150'kullanmamdan kaynaklanıyor da olabilir.
    Seko racing bir motorda artçı selesi ne kadar önem veriliyor anlamış değilim yada iki kişi binecek insanlar özellikle racing seçiyorda haberimiz mi yok? Yoksa motoru alıp artçı selesinden mi kullanacak mıllet Şekil meraklısı arkadaşlar dediğine göre RC200 şekil meraklısı değil Japon ve kalite meraklısı arkadaşların tercihi heralde söylediklerinden bunu anlamamız gerekiyor mu yoksa sende ne konustugunu pek bilmeyip atıp tutanlardan mısın? 250 cc motor alacak mıllet altı ustu tabiki ekonomiye de bakacak,şimdi r25 aynı fıyata cıkacak KTM sevdalılarını gorecez nasıl yanına bıle ugramayacaklarını.Aynı para madem kalite akıyor hadı bakalım bır tane delıkanlı kardesım burda desınkı r25 almam KTM alırım aynı fıyat olması da hıc onemlı deıl hatta r25 in 36 beygir olması da beni ırgalamaz desin Çok satılıyor dediğin motor (Kawasaki SL) daha yeni çıktı piyasada kaç tane gördün? Ben cbr 125 ten sonra kullanıyorum kawayı hiç rahatsız değil cbr den inince yoruldugumu hıssedıyordum bilakis kawada hiç oyle bir durum yok kendi açımdan. Bir arkadaşım yazmıştı herkes bildiği ve gerçekten fikir sahibi olduğu motor hakkında yorum yapsın ve yanlıs yonlendırmesın heveslenen insanları.CBF 150 kullanıyosun ikisi aynı segment mi ölç tart derler adama..
    berkcigdem bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bu tarz yorumlara pek cevap vermeyi sevmiyorum ama yine de yazayım. Öncelikle yaşım 43, burada ne yazıyorsam bilerek yazıyorum. Sen benim motor seçiminde çıkış noktamın ne olduğunu anlayabiliyor musun ? Anladığını sanmıyorum. SL250 üzerine oturduğunda rakiplerinden daha rahatsız, ufacık bir motor. Burada 50 kişi çağıralım, karşılarına da bütün 250 cc bu segmentteki motorları da koyalım, bedava veriyoruz istediğinizi deneyin alın diyelim, emin ol SL250'yi alacakların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Alanların tümü de orta boylu arkadaşlar olacaktır. Öyle bir yazmışsın ki KTM sanki benim babamın firması... Tabi R25 çıkınca millet R25'i alacaktır. Sen motorunda rahat etmiş olabilirsin ama çoğunluk edemez. Senin rahat etmiş olman da o motoru ideal motor yapmıyor. Kendin almışsın diye fanatiklik yapma. CBR 125 derken hangi kasasını kastettin bilmem ama bu motor kesinlikle CBR250'den rahat değil. Ben o motorun üzerine bindiğim için yazıyorum, kafadan sallamıyorum. Üzerine oturunca anlarsın, rahat edemezsen sürmeye de gerek yoktur. Çok sattığını da ben demedim, yukarıda bir arkadaş bayiye gelen veya gelecek olan tüm motorların satıldığını söylemiş.

    Alanlar güle güle kullansınlar, almayanlar canlısını görüp oturmadan almasınlar. Benden söylemesi...

  3. #43

    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Motosikleti
    MT-25
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendi oturduðun yerde hangisinin servisini tavsiye ediyorlarsa onu al
    Kesinlikle katılıyorum ciddiye alin..

  4. #44

    Üyelik
    20 Mayıs 2014
    Şehir
    Yalova
    Motosikleti
    R125 >> MT25
    Ktm rc 200 çok daha donanımlı,kaliteli,tarz.
    Eğer senin için son hız konusu sorun değilse kesinlikle rc200 almanı tavsiye ederim. Altındaki motora severek binmek cok önemli bir faktör bence. Sonuçta yok cbr yanımdan geçicek vsvs diye düşünmek çok saçma. Ama ben bu segmenti geçiş için kullanıcam 1 sene sonra satıcam dersen kawasaki al ucuz ve ileride satması daha kolay olur

  5. #45
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ekim 2009
    Şehir
    İzmir
    benim düşünceme saçma demişsinn bu haddin değil, katılmıyorum dersin öyle düşünmüyorum dersin ama saçma demek saygısızca. Sözde spor kategorideki bir motosikletin spor olması lazım. Motosiklete tonla para verilecek fakat motoru sana 250cc çin malı motosikletlerin son hızını veremeyecek? Mantıklı mı bu. Hız beklentisi yoktur tamam da aynı paraya daha az şey satın alınmış oluyor. Tipine aşık olunur o başka ama üstündeki amortisörler markalı diye çok da bi ekstrası yok, uzay teknolojisi değil(sanki kawadakiler yatak yayı). Onun yaptığı virajı kawa da yapar, hyosung da yapar. Sonuçta 136 km deniyor... o hızlarda amortisör ne kadar zorlanabilir

  6. #46
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2014
    mehmet188, 250SL ile ilgili görüşlerini merak ediyorum. Bir konu açıp, ayrıntılı bir şekilde değerlendirmeni yazarsan çok sevinirim. Forumda 250SL kullanan arkadaşlar var ama genelde ilk motorları. Özellikle konfor konusunda yazdıkların ilginç.

  7. #47

    Üyelik
    28 Kasım 2014
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Honda Cbr250R
    Ktm 200rc de abs yok değil mi?

  8. #48
    acemi27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2015
    KTM 200rc vs Ninja 250sl
    heyecan verici
    essegesse bunu beğendi.
    ''Ya olduğun gibi görün,
    Ya göründüğün gibi ol''

  9. #49

    Üyelik
    15 Temmuz 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Cbr 125r 2013 kırmızı
    Konuyu açan arkadaş ne yaptı şuan aynı durumdayım.

  10. #50
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2011
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Ktm servisi de kawa servisi de berbat.
    Ktmde pesine dusmeSen mümkünatı yok aramazlar sormazlar. Kawada da tehtid edeceksin mahkemeyle ki isini yaptirabil.

    Ktm daha hoş duruyor ama duke kullanan biri olarak 139da kesiciye girmesi hoş değil.

  11. #51
    volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2006
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    benim gariban pulsar bile 155 de kesiciye giriyor. 130 larda kesiciye giren ss makina a-lın-maz

  12. #52
    Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Temmuz 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    rc 200 alma gitmiyor.137 de kesici


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler