Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Fuara hazırlanma

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    18 Kasım 2014
    Motosikleti
    BMW F650GS 2007
    Merhaba arkadaşlar

    Ben 22 yaşında genç bir motor tutkunuyum , eylül ayında ilk defa motor üstüne binmemle başlayan motor aşkımla beraber hergün 2-3 saat en az motosiklet forumlarında takılıyorum , sürekli okuyorum , izliyorum takip ediyorum kendimce bilgilerimi artırmaya çalışıyorum.

    Bildiğiniz üzere şubat sonunda fuar var . Fuara gidip cahil cahil dolaşmak istemiyorum , hayatımda ilk defa fuara katılmıyorum ama ilk motosiklet fuarım olacak , hazırlanmam için neler önerirsiniz , gezip birçok şeyi anlayarak keyifli zaman geçirebilmem için neleri bilmem gerekir , neleri araştırayım.

    Saygılar


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Hazırlanacak bir şey yok dostum.Tek dikkat etmen gereken her standı gezdiğinden emin olmak ve her markanın standını dikkatli incelemek.Bunu yaptığın zaman zaten gerekli hertürlü bilgiyi ve izlenimi ediniyorsun.

  3. #3

    Üyelik
    25 Aralık 2013
    Motosikleti
    Sym Fidde 125s
    Ben geçen sene gitmiştim ilk defa öğle saatlerinde gitmistim aman allahım,bi salondan dıgerıne gecmek 15 dk sürüyodu,bu sefer ya ilk günün sabahı gidicem yada 2. günün açıldığı ilk saatte gidicem.

  4. #4
    redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Kasım 2010
    Şehir
    Turkiye degil
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Aslında dikkat etmek gerek.. Ben 'ya fuar altı üstü gezicez işte' diye gittim.. Belli gün ve saatlerde etkinlikler varmış ben pulsarların gösterisini izleyebildim bir tek.. Prof biri daha önce gösteri yapmış kaçırmışım onu. AEA konuşma yaptı haberim olmadı.. Hudson deri de çok iyi indirimler varmış millet bitirdikten sonra öğrendim.. Çok sağlam pazarlıklar yapılmış shoei leri çok ucuza alanlar olmuş.. Bende gittim aa bu cbr500r şu s1000rr diye gezip durdum.. Bu sene sağlam araştırıp gideceğim..

  5. #5
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Para disinda hazirlancak bisey yok. Para hazirla Bak 3 ay once 20 milyara motor aldik hala fuar diye napiyoruz, para hazirliyoruz. En zenginden en fakire sistem ayni. Para yap, fuara hazir ol
    dyavol-77 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)