Forumdaki dostlarımıza bir faydamız olsun.
-
11 Aralık 2014, 19:56
telike adlı üyeden alıntı
yeter artık her böyle başlığın altına girip trollüyorsun milletin işine çomak sokuyorsunherşeye muhalefet muhalefet. ama sana kalırsa mangalda kül bırakmıyosun. herşeyi ucuza kalitesiz sen yapıyorsun. hala şu strafordan motosiklet koruması yapmadın mı? sanane benim param varsa alıcam. arkadaş sizler 100 lira vermeyin uygun fiyata ayarlarım diyor. allahaşkına 2.5 milyarlık telefon kullanıyorum kalkıp diyosun ki alma o kılıfı. sanane? kahvedeki sürekli kola gazoz içen kötü yancılar gibisin. hadi git şu strafordan ayakkabı dirsek diz korumasını yap sen. töbe töbe ya. her başlık altında bunu boşveirn benim daha ucuz yöntemim var diye geliyor. ucuz ve kalitesiz fikirlerini kendine sakla artık. dayanamadım beyler kusura bkamayın
demokrasiyi icine sindirememiş biri daha...
başka fikirlere saygin yok anlaşılan
tornadan çıkmış gibi; ayni seyi düşünen, körü körüne ayni kisiyi seven insan yetistirme saplantisina sahip olan dinazorlardan misin yoksa sen de ?
yoksa birseyi dusunmeden soylemeden once senden izin mi almam gerek
eleştiri hurriyeti yok mu
yoksa sen mi yasakladin ?
yoksa patron sen misin
sen ne dersen o mu olacak
hic sanmıyorum
haa bu arada strafor body armor fikri hala aklimda
bugun beyaz strafor fiyati sordum
50 lira dedi
3 cm x 100 cm x 50 cm boyutlarda 16 adet levha
siyah olan 3 cm ayni şekilde 45 tl civarina fiyat aldım
siyah olan hem darbeye daha dayanikli
darbe sonrası eski seklini koruyor
carbonlu mu neymiş
buyuk boy maket bıçağı da aldim 2 tl . metal aksama sahip
ALLAH nasip ederse projeyi gerçekleştireceğim
tasarim konusu oyle bir anda olacak bir is değil
biraz arge yapilmasi lazım
piyasadaki tasarimlardan da esinlenilebilir
hem hafif
hem dayanikli
hem soguktan koruyabilir
hem de tum vucut zirhi yapilabilir
hem de ucuz
ALLAH In selami bütün muslumanlarin uzerine olsun
Reklamlar
-
11 Aralık 2014, 20:57
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
demokrasiyi icine sindirememiş biri daha...
başka fikirlere saygin yok anlaşılan
tornadan çıkmış gibi; ayni seyi düşünen, körü körüne ayni kisiyi seven insan yetistirme saplantisina sahip olan dinazorlardan misin yoksa sen de ?
yoksa birseyi dusunmeden soylemeden once senden izin mi almam gerek
eleştiri hurriyeti yok mu
yoksa sen mi yasakladin ?
yoksa patron sen misin
sen ne dersen o mu olacak
hic sanmıyorum
haa bu arada strafor body armor fikri hala aklimda
bugun beyaz strafor fiyati sordum
50 lira dedi
3 cm x 100 cm x 50 cm boyutlarda 16 adet levha
siyah olan 3 cm ayni şekilde 45 tl civarina fiyat aldım
siyah olan hem darbeye daha dayanikli
darbe sonrası eski seklini koruyor
carbonlu mu neymiş
buyuk boy maket bıçağı da aldim 2 tl . metal aksama sahip
ALLAH nasip ederse projeyi gerçekleştireceğim
tasarim konusu oyle bir anda olacak bir is değil
biraz arge yapilmasi lazım
piyasadaki tasarimlardan da esinlenilebilir
hem hafif
hem dayanikli
hem soguktan koruyabilir
hem de tum vucut zirhi yapilabilir
hem de ucuz
ALLAH In selami bütün muslumanlarin uzerine olsun
bak bak bak :D tam bir politikacı. tamam ya sana bişe demiyorum ben. ama hakkaten boş yapıyosun hocam :D çok boş yapıyosun.
çok komik yuasjlndnasşlkfhşlkahfaşlkhjfa a:D off
bunu yaparım daha iyi :D (bu arada ben hala daha model bekliyorum hocam)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
ayrıca başka fikirlerini git başka başlık altında yap burda sırf muhalefet olmak için atlama. herşeye böyle bi zıplama tarzın var. arkadaş burda sizin için bi güzellik yapcam diyo sen diyon yok istemez kimse hem kesin pahlaıdır başka bişe var herkes bundan kullansın daha mantıklı. kötü malın ama reklam yap yine de bilmem ne. sen hayatında kalite gördün mü acaba da geliyon burda herşeyi bilmiş bilmiş ama saçma sapan doğrularınla saptırıyosun. yakınlardaysan straforu ben sağlayayım sana da sen yap şu straforlu korumaları. 50 lira strafora fazla gelir. yeni buz dolabı almayı bekle bence
-
11 Aralık 2014, 20:59
-
11 Aralık 2014, 22:57
Özel mesajlar gönderilmiştir arkadaşlar..
-
12 Aralık 2014, 07:01
telike adlı üyeden alıntı
kötü malın ama reklam yap yine de bilmem ne.
demedigim birseyi dedim varsayarak tartismayi carpitiyorsun
malın kötü demedim
tpu kılıflar f/p ürünü dedim
yıllardır kullanıyorum tavsiye ediyorum
farkli görüşlere saygı biraz
sana uymayan "makul supheli" herhalde
-
12 Aralık 2014, 08:03
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
demedigim birseyi dedim varsayarak tartismayi carpitiyorsun
malın kötü demedim
tpu kılıflar f/p ürünü dedim
yıllardır kullanıyorum tavsiye ediyorum
farkli görüşlere saygı biraz
sana uymayan "makul supheli" herhalde
her söylediğin bir muhalefet ben bundan rahatsızım ve dile getiriyorum. tartışmaya girmeye bayılıyorsun ki tartışmayı çarpıttığımı iddia ederek tartışma ortamı yaratıyorsun. isteyen istediğini alır satar. neden insanların her işine muhalefet oluyorsun sadece bu başlıkta değil. tarzın direkt bu. biri bişey alacak onu alma dersin eyvallah. ama bi insan bişey satarken tutup o başlığa bunlar kötü benim söylediğim var hem daha ucuz hem daha iyi diye zıplamak doğru bir hareket gibi gelmiyor bana. fikrini kendine sakla beğenmiyorsan beğenme.
örneğin ben asfalt kullanımı için dizlik kullanımına karşıyım bunu çoğu başlıkta da söylemişimdir. ama birisi dizlik satıyorsa o başlığa girip de almayın bakın şu kadar fiyata pantolon var onu alın dersem işte orada karakterimi yerin dibine sokmuş olurum ahlaksızlık yapmış olurum.
tamam tpu iyidir kötüdür demicem yani sadece bu başlık altında değil yine bi çok başlık altında insanları yanlışa yönlendiriyorsun. daha ucuz diye insanların hayatlarını tehlikeye sokacak önerilerde bulunuyorsun. ben de bundan rahatsız oluyorum. söylediğim gibi bu başlıkta da insanların işine burnunu sokman çomak sokman beni rahatsız etti. ne o eleştiriyi de mi kaldıramıyorsun?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)