Düşersin Cocugum oku ki düşme :)
-
(ツ) adlı üyeden alıntı
benzin faturasını düşüreyim derken
kondisyondan düştüm
kondisyon mühim
Reklamlar
-
speedrunner adlı üyeden alıntı
listeye göz aşinalığın olmazsa düşersin

öyleyse
konuyu yukarı taşımak lazım
-
milletin psikolojisi bozulmus gecen aylarda birisi konu acmıştı "herkes düşüyor bende düşecek miyim" diye.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
milletin psikolojisi bozulmus gecen aylarda birisi konu acmıştı "herkes düşüyor bende düşecek miyim" diye.
Sen ne dedin adam'a? İnşallah, düşmezsin merak etme falan demedin?
Dört kere hacca gittik, geldik daha motosiklet' ten düşmeyen görmedik.
Aha @hacidayi 'a şöyle.
-
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Sen ne dedin adam'a? İnşallah, düşmezsin merak etme falan demedin?
Dört kere hacca gittik, geldik daha motosiklet' ten düşmeyen görmedik.
Aha @
hacidayi 'a şöyle.

motoru bırak bu kafayla sürme dedim
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
-
62. maddeden dolayı polatlıda motorun üstünde uyuduğum oldu :D
-
Güncel +1
-
Güncel +1

Abi helal olsun sana 2004 te açtığın başlığı hala aktif tutuyorsun bravo yemin ederim 😂👏🏻
-
47. Maddeyi açıklar mısın abi nasıl oluyor 1 yıldır motosiklet kullanıyorım hiç başıma gelmedi gelmemesi için de ne olduğunu bilip önlem almam lazım
-
Yahya0047 adlı üyeden alıntı
47. Maddeyi açıklar mısın abi nasıl oluyor 1 yıldır motosiklet kullanıyorım hiç başıma gelmedi gelmemesi için de ne olduğunu bilip önlem almam lazım
+ 120 mil hızla bir otobüsün arkasına yaklaştığınızda türbülasyona girersiniz, akşam haberlerine konu olursunuz.
' Daha çok Otobüs , Kamyon ve Tır gibi büyük araçların yanından geçerken sürat hızınıza bağlı olarak araç geçişi tamamlandıktan sonra arada ki rüzgar türbulansın'dan bahsediyor , viyadük ve köprüye girerken de aynı hisse kapılabilirsiniz , motorunuz sağ'dan sola yada sol'dan sağa yalpalama yapabilir anlık hassasiyetinizden bahsediyor
-
Güncel +1
-
Güncel +1

yakın zamanda düştün de konuyu mu hortlatıyon hocam :D
bu arada güzel başlık.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Bu yaz nasip olursa Trabzon'a gideceğim için bir daha okuyayım neler yazılmış :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Bu yaz nasip olursa Trabzon'a gideceğim için bir daha okuyayım neler yazılmış :D
cıbırla mı? helal :D
-
Geçen gün motoru park ederken yerde tam ayağımın bastığı yere toprak dökülmüş. Ayağım kaydı motorla beraber düştüm. Yerde beni bi gülme aldı 1-2 dakika kalkamadım yerden 😅
-
arndiol adlı üyeden alıntı
cıbırla mı? helal :D
cıbır deyip geçme :D Maşallah marsa yol olsa gider aslanım benim :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Bol bol foto ekleyip gezinizi burada anlatırsanız eminim 125-250 cc kullanıp da uzun yola çıkmaya niyetlenen bir çok sürücü kardeşimizi motive etmiş olursunuz.
-
Bu sefer Ankaraya gidişim gibi tek durak yapmayacağım girdiğim her ilde sağı solu gezeceğim. İnşallah bir aksilik çıkmazda şöyle adam gibi gezerim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler
Yukarı Git