Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bela mıknatısı mıyım neyim? Gel vatandaş gel yine ezdiler beni (Resimli hikaye var)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Artık korkar oldum bu tip başlıklar açmadan önce ama inanın abdestli geziyorum her an öteki tarafa gitme endişesiyle lakin yine de bi şekilde körler, ayılar, magandalar beni buluyor, neyse olaya dönelim.



    Cevahir alışveriş merkezinin arka tarafından kız arkadaşımı aldım iş çıkışı eve dönüyoruz.(bu mekanda ikinci kez bir araç önünde olduğum halde üstüme çıkmaya çalıştı bu da enterasan içerinin havasında bişey var galiba uyuşturucu) Resimde görünen kahverengi kutucuklar otoparktan çıkmış şişliye ulaşmaya çalışan trafikte kalmış arabalar. Bunların yanından yıldız olan noktaya kadar geldim tam bu noktada ben bu trafiği çekmem diyen bir vatandaş (vatandaş yazdığıma bakmayın 2 harfli bi kısaltması var da ban yemeyelim forumda) 1 numaralı vale girişine geri geri girerek kafasını dönüş yoluna veröeye çalışıyor ben bunun geri geri gidişini gördüm tabii kendi kendime oğlum arkanda artçın var macera arayıp aracının burnu karşı şeritteyken geçme olur da seni görmez bu ülkede çok kör var bırak dönsün gitsin sonra devam edersin dedim.

    DEMEZ OLAYDIM!

    Arkadaşlar o kör orayı döndü diğer araçlarla birlikte bekleyen 2 numaralı yıldızın olduğu yerde bekleyen benim üstüme çıktı son sürat!!! Nasıl yani diyenleriniz vardır bildiğiniz adam beni biçti ayağım motor ve araç arasında sıkıştı bu öküz çıkan sese uyandı arka teker hizasında aracını durdurdu biz tabii haliyle yan taraftaki aracın üstüne düştük belki arada biz olmasak onlara girecekti ama ortada biz tost olduk. Neyse arkadaşımı hemen hızlıca kontrol ettikten sonra motordan inmesini istedim bende motor az iler alıp adamın üstüne yürüdüm kör müsün üstümüze çıktın diye adam ne dese beğenirsiniz "ne aradan geçmeye çalışıyorsun üstüme üstüme gelip" la havle vela adam o kadar mal ki benim oraya 15 saniye önce yanaşıp kendisini diğer araçlarla beklediğimi görmemiş bile direk arada olduğum için geçmeye çalıştığımı zannediyor. Tabii ben yine bu kör vatandaşa ne gitmesi park ettim senin geçişini bekledim üstümüze çıktın dedim baktım o sırada arkada oğlu var şok içinde korkuyor ön tarafta karısı çok haklısınız kusura bakmayın ne olur diye yalvarıyor ama adam mal belli.

    Motoru güvenli bir yere çektim diğer sürücüler adamın yanına gitti sanırım onun suçlu olduğunu belirten bişeyler söylediler ben hemen arkadaşımı ve kendimi kontrol ettim olayın sıcağıyla bişey hissetmiyorum tabii. Oda o sırada yanıma geldi bak tammam sen haklısın ama orda bi laf dedin benimle öyle konuşamazsın ben 15 yıllık şoförüm deyip su üstüne çıkmaz mı bir de? Tabii o an kayış koptu tüm metanetim bitti bana bak ilk işin burdan çıkıp doktora gitmek dedim elimi omzuna atıp gidip diyorsun ki ben bir körüm karşımdaki koca motoru ve üstündeki iki kişiyi görmedim ve ben bu halde 15 yıldır trafikteyim de dedim, Allah bilir 15 yılda kaç kişinin kanına girdin farkında olmadan dedim.

    Ortalık kızıştı sopasını almaya çalıştı arabadan yanına doğru gittim baktım icraat yok birileri yanına gelince tutmayın küçük enişteyi tayfasından karısına çocuğun yüzü suyu hürmetine dokunmuyorum bindir şunu arabaya gidin dedim gittiler. O hayvan oğlu hayvan özür dilemedi ama arkada ki olayı gören diğer şoförler özür diledi halimi sordular.

    Eve geçtim bacağımda ağrı çizmeyi çıkardım ki meğer bacağımın kırılmasını yada Allah korusun daha beter bi faciayı botum engellemiş olduğunu gördüm. Bir kez daha Allaha daha beteri olmadığı için şükrettim.

    Bu hikayeden çıkarılacak ders.

    Asla full ekipman olmadan elektrikli scooter bile sürmeyin.
    Asla trafikte kendinize odaklanmayın karşınızdakinin her zaman gözü bağlı bir kör olduğunu hatırlayın.
    Kavga aramayın benim birikmişim vardı yanımda arkadaşım olmasa ağzını yüzünü dağıtacaktım herifin yada ben dayak yiyecektim kim bilir ama kavga iyi bişey değil küçüklere duyurulur özellikle.
    Bir de bu cevahir de bi halt var geçen defa da arkamda duran bmw yavaş yavaş üstüme çıkmaya başladı kaportasına vurup düşmemek için can çekişirken resmen rüyadan uyanır gibi oldu pardon diye diye geri aldı bu mekanın toksik açıdan incelenmesi lazım :



    Bu da botumun hali tam kaval kemiği tarafında bir eziklik ve ağrı var yani botun en güçlü kısmına gelmiş darbe (Allah yüzüme bakmış) Buna rağmen botta delik olmuşmuş kaç kat deriyi böyle delip geçen bi nesnenin direk benim bacağıma teması halinde olacakları düşünmek bile istemiyorum.






    Bakmayın güldüğüme yapacak birşeyim kalmadı çünkü eğitimini de aldım bu meretin ama burası istanbul bu şehirde yarın full ekipman cansız bir yeşil apache sürücüsü görürseniz açtığım başlıklardan birine gelir başsağlığı dilersiniz durum bunu gösteriyor.
    Salih_T, TAYFUNBORA, ugurcan88 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    cluuberzone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kısmetse olacak inşallah
    hocam geçmiş olsun....

    ne desek boş...

    hayvanlara da ehliyet veriyor bu ülke.....
    Bune bunu beğendi.
    Hârâbat ehlini hor görme sakın, defineye malik viraneler var

  3. #3

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Geçmiş olsun beterinden korusun Allah, 3.gün benimde korumam olduğu halde sol kol dirsek hasarlı, yavaş yavaş geçiyor ancak, olay'dan 2 saat sonra debriyajı dahi sıkamadım, diyeceğim kontrol ettirin ve o şekilde araç kullanmamaya çalışın mümkün ise istirahat.
    Bune bunu beğendi.

  4. #4
    Darkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Eylül 2014
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-125 ('14), Yamaha MT-25 ('17)
    Dostum geçmiş olsun, ekipmanın olması iyi olmuş.
    Bune bunu beğendi.

  5. #5
    ugurcan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki GSX-R 600
    geçmiş olsun dostum... istanbul trafiği artık körler sağırlar birbirini ağırlar misali olmuş durumda... sen ne kadar dikkat edersen et üstüne çıkmaya çalışan bir hayvan oluyor maalesef... benzer bir köre ben de dün sabah denk geldim...
    Bune bunu beğendi.

  6. #6
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Benim de burada benzer bir konum vardi, bir sokakta yolun ortasinda durdugum halde adam geri geri aynasina bakmadan gelip beni yandaki araba ile kendi arabasi arasina alip suruklemisti, gidonu kiramasam eziyordu, aynasina aceleden bakmamis, bu kadar basit iste, ne kadar dikkat edersen et, burasi istanbul, beni de botum kurtarmisti... o sinir bozuklugunu unutmak icin 3 ay motora binmemistim...sehir ici coookkkkkk tehlikeli.....
    Bune bunu beğendi.

  7. #7
    adonis84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2011
    Şehir
    bahçelievler / istanbul
    Motosikleti
    lintex mach, kanuni tiger 250
    çok geçmiş olsun. bunlarla uğraşacağına 155 i arayıp motor kazası geçirdiğini, adamın seni ezdiğini, uyuşturucu yada alkollü madde aldığından şüphelendiğini söyleseydin ; polis gelseydi işlem yapsaydı adamdan davacı olsaydın sen hastanedeyken karakolda kalsaydı alkol uyuşturucu testlerine girseydi işine evine geç gitseydi, bak o zaman ne güzel olurdu.
    mehmetenis, Bune, barodi ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  8. #8
    Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Eylül 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Ah o cevahirin orası ne otobüs durağının trafiği bitti ne osmanbeye giderken kırmızı ışıkda karşıdan karşıya geçen yayası arabası bitti
    Bune bunu beğendi.

  9. #9
    h2rx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2011
    Şehir
    K.çekmece / IST
    Motosikleti
    Hyena 100 X / Spacy α
    geçmiş olsun.

    ayıptır sorması şu sert korumalıklı eldivenden mevcutmuydu acaba sende?
    hani mevcut olupta o pu.tun burnunu yerinde bıraktıysan bişey demeyecem.

    mehmetenis ve Bune bunu beğendiler.

  10. #10
    GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2014
    Şehir
    İstanbul, Kadıköy
    Motosikleti
    Honda NC750X
    Çok geçmiş olsun, keşke polis çağırsaydınız. Action cam olsaydı cinayete teşebbüsten dava bile açardınız, yeter ki burnu sürtsün herifin. Hem suçlu hem güçlü nasıl olabiliyor insanlar pes. Ben hatalı olduğumda utancımdan yerin dibine geçiyorum. Maalesef böyle bir ülke burası, vahşi batıyı bile geride bırakır.
    Bune bunu beğendi.

  11. #11
    burak5353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Temmuz 2014
    Şehir
    rize
    Motosikleti
    falcon deserd 277
    geçmiş olsun kornaya basmadınmı
    Bune ve mehmetenis bunu beğendiler.

  12. #12
    mehmetenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2014
    Şehir
    İstanbul/Avcılar
    Motosikleti
    Honda NC 750X-2014
    Büyük geçmiş olsun, Böyle insanlarla uğraşmak gerekir, gerekir ki anlasınlar. Ben bir yorum yapmıştım sabah sabah kaza topic ne silmişler neden çünkü küfürlü yazdım doğruları yazdım....
    Bune ve burak5353 bunu beğendiler.

  13. #13
    kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Nisan 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova-Muğla/Dalaman
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    geçmiş olsun gözü bağlı insanlarla dolu olan bir trafikte gezdiğimi düşünüyorum her zaman nitekim haksız da sayılmam
    mehmetenis ve Bune bunu beğendiler.

  14. #14
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı adonis84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun. bunlarla uğraşacağına 155 i arayıp motor kazası geçirdiğini, adamın seni ezdiğini, uyuşturucu yada alkollü madde aldığından şüphelendiğini söyleseydin ; polis gelseydi işlem yapsaydı adamdan davacı olsaydın sen hastanedeyken karakolda kalsaydı alkol uyuşturucu testlerine girseydi işine evine geç gitseydi, bak o zaman ne güzel olurdu.
    Hocam o anki sinirle plakasına bile bakamadım anneme olayı anlattığımda oğlum bi plakasını alıp polisi arayamadın mı dedi jeton o zaman düştü


    Alıntı h2rx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun.

    ayıptır sorması şu sert korumalıklı eldivenden mevcutmuydu acaba sende?
    hani mevcut olupta o pu.tun burnunu yerinde bıraktıysan bişey demeyecem.

    http://images.motorcycle-usa.com/Pho...Gloves-640.jpg
    Hocam bu vardı olur mu?




    Şaka bir yana adam yatsın kalksın arabada ki o zavallı küçük çocuğa dua etsin o olmasaydı çok ciddiyim ağzını yüzünü eline verecektim adamın söyledim zaten ona da aynısını.



    Alıntı burak5353 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kornaya basmadınmı
    Üstad bi sorsana kornaya basma fırsatın olduğu mu diye? Malın biri 90 derece dönüş yapıp yanından kuzu kuzu geçeceğine 120 derece dönüş yapıyor ve yandan sana bindiriyor sence korna çalmaya fırsat kalır mı?




    Her birinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Tek dileğim bu yazıları forumda motorsiklet kullanmaya yeni başlamış rkadaşlarımızın okuyup azda olsa ibret almaları, inşallah bizim yaşadığımız olumsuzlukları onlar okuyup başlarına gelmiş gibi dikkatli hareket ederler, motorsiklet sürücüsü zeki adamdır bizim de bu ülke de bu mallara karşı çoook ama çok zeki adamlara ihtiyacımız var.

  15. #15

    Üyelik
    16 Eylül 2014
    Motosikleti
    MT-25
    Geçmiş olsun, şükür artçınız ve siz iyisiniz .
    Bune bunu beğendi.

  16. #16
    beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2012
    Şehir
    Tokat / Merkez
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    Baya bi dersi haketmiş adam herkez sizin kadar sabırlı değil yakında biri patlatır azını gözünü. Umarım tekrar böyle şeyler yaşamazsınız. Çok geçmiş olsun.
    Bune bunu beğendi.

  17. #17

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    Şehir
    Samsun / Sinop / Şu an Bodrum
    Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Yollar dolu bu iyi aile cocuklariyla...
    gecmis olsun diyelim...
    Bune bunu beğendi.

  18. #18

    Üyelik
    21 Eylül 2011
    Şehir
    Karaman
    Motosikleti
    Kuba CR1
    geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız yine de
    Bune bunu beğendi.

  19. #19
    Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Temmuz 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Çok geçmiş olsun..

    Motosiklet sürücüsü zaten mecburen dikkatli oluyor. Ama otomobil sürücülerinde dikkatten eser yok, hepsinde değil bi kısmında.. ama o bir kısımda hayati tehlikeye sebebiyet veriyor...

    Ben trafikte önümdeki araç acaba bana nasıl tehlike yaratabilir diye düşünerek hareket ediyorum.. Tetikte bekliyorum.. ve artı almayı bıraktım.. Bundan sonra hep tek, hep yek başıma..
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

  20. #20
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa
    geçmiş olsun fakat bana göre yanlış yapmışsın hemen trafik çağıracaktın hatta bacağımda ağrı var kırıldı herhalde diyecektin sana ambulans ve ekip otosuyla geleceklerdi, tutanak tutulacaktı karşıdaki trafik kazası yüzünden ceza yiyecekti vs vs. karşıdakini uğraştıracaktın


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)