Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Akyaka Orman Kampı Hakkında

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Eşimle beraber evlendiğimizden beri hep motorla tatile çıktık. Ege Akdeniz, anadoluda, trakyada gezmediğimiz yer kalmadı ama 2 senedir itimiz oğluşum Bulut yüzünden hem de evimle uğraştığımdan tatile çıkamadık Bu sene artı bir de kedimiz de oldu Kedimiz yavru olduğundan kedisi olan bir arkadaşa emanet edeceğiz ama 40 kiloluk oğlum Bulut benimle gelecek ve bu sene tatile araba ile gideceğiz.

    Köpek kabul eden oteller çok pahalı, günlük ev kiralayanlarda köpek lafını duyunca yan kıvırıyorlar. Yaptığım araştırmalarda köpeği ile Akyaka Orman kampına gidenler var.

    Bu kampı daha önce kullanan var mı, burayı tavsiye eder misiniz?

    Sezon nedeniyle güney egede buna benzer başka yerler de önerir misiniz? Balık tutmayı, mangal yapmayı çok severim, bir de kamp alanında elektrik imkanı olursa çok güzel olur.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    26 Şubat 2011
    Şehir
    denizli
    Mangal yasak akyakada
    draggy bunu beğendi.

  3. #3
    RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Akyaka'ya bisikletle gitmiştim. Gençtik tabi o zamanlar. Hoşumuza gitmişti. Özellikle deniz kenarına inen patikalar ve iki-üç kişinin anca sığdığı küçücük koylardan denize girmek çok keyifliydi. Ama ateş ve mangal yasaktı. Gerçi biz gece yakmıştık serserilikten ama sezon olmadığı için pek bişey dememişlerdi.
    Marmaris tarafında "çubucak" ve "inbükü" kamplarını şiddetle tavsiye ederim. Çubucak yol üzerinde ulaşımı çok rahat. Daha bir gelişkin. içinde marketi kafesi falan vardı. İnbükü ise Anayoldan kamp girişinden sonra toprak yoldan sahile inen, elektriği suyu olan ama alışveriş yapmak için bi 5 km yol gitmek gereken bir yer. Doğası muhteşem. sessiz sakin. Kafa dinlemeye birebir.

    Özellikle inbükünde köpeğinizle çok rahat edersiniz.
    draggy bunu beğendi.

  4. #4
    bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2009
    Şehir
    istanbul
    Akyaka orman kampı tatil için çok iyi bir yer, hele ki sezon kapandı haftasonu olmasın da(günübirlikçilerin akınına uğruyor) gayet sakin huzurlu bir yer. elektrik, duş, tuvalet var 30 tl'ydi en son çadır başı. Burada bi süre kaldıktan sonra Kesinlikle öneririm fethiye ölüdeniz doğa kamp'a gitmelisiniz. Hayatımda gördüğüm en huzurlu mekan. Gece açık hava sinema, ateş başı narile vb. oluyor. Ayrıca gece yıldız izlerken içkinizi yudumlayabileceğiniz bir platform mevcut. Ve ağaç evden kütüphaneleri var ki manzara eşliğinde kitap okuyabilir ya da internette gezinebilirsiniz.
    Ek olarak doğa kamp çadır başı 30 tl, ya da onların büyük çadırları var 2 yataklı, 40tl. Biz rahat etmek adına 40tllik çadırda kalmıştık.
    Tek sorun sivrisinekler. Koruyucu alın yanınıza. Yoksa işletme veriyor ama alın yine de
    draggy bunu beğendi.

  5. #5
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dragstar 650
    yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

  6. #6
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Akyaka daki kamp çok güzel. Ama Datça ya giderken Aktur var orayı da bir incele çok mesafe yok arasında. Akyaka dan daha güzel 10 numara denizi var, kamp alanı olarak da güzel. Bu demek değildir ki akyaka kötü. Akyaka süper kamp alanı, aktur süper+1 .
    draggy bunu beğendi.

  7. #7

    Üyelik
    11 Mayıs 2014
    Şehir
    Muğla/Uşak
    Motosikleti
    Café Racer
    Sezon yeni başladığında geceliğine 30 TL istiyorlardı, şu an tahmini geceliğine 20 TL isteyeceklerdir. Kullanabileceğiniz yeterli temizlikte tuvalet ve banyolar mevcut. Çadırınıza 2 TL karşılığında elektrik bağlıyorlar, üçlü priz veriyorlar diye hatırlıyorum.
    draggy bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)