bu olay arabada da var bu işler hiç bitmez
bu olay arabada da var bu işler hiç bitmez
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
khutuck, güzel bir tesbit olmuş bence.
aynı sorunu bu aralar sen yaşıyosun, farkındayım. ben de yaşamıştım.
2. el cbr 125 mi alayım yoksa sıfır ybr 125 mi alayım diye bir soru sormuştum ben de. insanların cevabı da, o kadar para vermişken git cbr 125 in sıfırını al dediler. üstüne şu kadar daha koy onu al dediler.
yahu ben demişim elimde 3400 para var diye. daha ekleyebilsem eklerim onu alırım heralde. onu düşünemeyecek kadar aciz insanlar mıyız?
adam soruyo elimde şu kadar para var, hangisini alayım? biri çıkıyo 500 daha koy şunu al.
varsa koysun zaten ama adam bütçesini yazmış oraya, bütçem budur demiş.
hala daha şu kadar koy demenin ne anlamı var?
insanlar yazmış olmak için yazıyo bence, ya da kendi gönüllerinden geçeni yazıyor
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
bu mantık ile yola cıkarsan sonuc dedıgının aynısı oluyor :D
lespaul_84 adlı üyeden alıntı
Ustune koya koya ınsan nerelere gelıyor bır bılsenız Araba fıyatına motor almak durumunda kalıyorsunuz... Ikı ay once soyleseler ınanmazdım.. Hep o cın motorlarının reklamları yuzunden. gıdıp ucuz bır tane alayım dıyorsunuz. ondan sonra almışken .... dıye baslayan cumleler bırbırını takıp edıyor..
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
walla ben de ilk başta çin aliyim diodum
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Kütük'ün ruhuna fatiha.. vah vah iyi çocuktu, espriliydi.... Tarihin ilk übdeh şehidi..
Şaka şaka valla haklısın.... ama sen gine de, en iyisimi üste biraz daha koyda bi cbr al.
10 sene önce ne güzel di yaa jawa vardı mz vardı. En fazla üste biraz koyar mz alırdın.
çok doğru yav.ben motosikletimi alırken arabaya kadar yükselmiştim.sonra kendime geldim bi anda.üç çıkar beş koy araba alıyodum nerdeyse
khutuck iyi bir konuya değindin tebrikler
zaten mesela adamın 2000ytl butcesi varsa ona göre almalı..daha bunun kaskı, montu,sigortası ve bilimum masrafları var.sonucta butcesinden fazlasını harcıyacak..
çokta fazla kasmamalı, benzin alacak para kalmayacaksa ne anlamı kalır ki??
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
Hele benım durumum cok komedı arkadaslar.. anlatsam ınanmazsınız.
Bırgun seanstan sonra arkadasımın bırı msn den bır lınk gonderdı..Ikı ay once felan... Sanırım keeway felandı . bır baktım fıyatı sudan ucuz alalım olm bır tane dedım ama ehlıyet yok gıttım hemen kursa yazıldım. Bu arada da motosıklet netle tanıstım.. baktım mıllet "almışken" çan çın alma dıyor. bırılerı de125 lık al dıyor. ben dedım "almışken" bu yaz 125 cbr ye bıneyım 1,5 fazla vereyım barı ıyı marka olsun dedım tabı "almışken " güvenliği de almak lazım...montu kaskı vs sı ıyıce fatura yukseldı..
Sonra arkadaslar bu motor sana ufak abı sana 250 lık alalım dedıler. Crato akıl fıkrı verdı "almışken" hoysung alayım dedım. Ulan tam alıcam bır arkadas da dedı abı 8 vermısken 3 daha ver "almışken" honda bak ıkıncı el dedı.. derken derken gıttık 600 f e kadar yukseldık. Sımdı geldıgım nokta bır araba parası oldu resmen..
Anlıycagınız almışken lafı enteresan bır laf... gulermısın aglarmısın
Ben guluyorum...Siz de gulun genclıgınızın kıymetını bılın...
Selamlar
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Sağolun arkadaşlar Almışken 2. el cbr125 almaya, gerisini dinlememeye karar vermek üzereyim. "Üzerine biraz daha ekle" diyen ÜBDEH'li arkadaşlara da acil şifalar diliyorum
Khutuck adlı üyeden alıntı
En iyi fikir kendi fikrindir.
bende ÜBDEH hastalığına yakalanırsam yandım
Bu virüs beni daha çok bilgisayarıma upgrade için ekipman alırken çok etkiliyor. Bi bakmışım bi kart alacakken aletin mimarisini dğiştirmişim ve göçmüşüm tabii.. Yerinde tespitin gerçekten...
Kütük kardeşim inşallah ev ahalisinin motora bakış açıları filan daha sıcak olurda okul sonrası gecikmeden ehliyetinle beraber motoruna kavuşursun...
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
kutuk benım cbr yı vereyım sana yabancıya gıtmesın bunu ıyı dusun motoru bılıyorsun 4300 km de..Khutuck adlı üyeden alıntı
evet motor almak isteyenler mesela son limit 5000 ytl derse daha anlaşılır sanırım. ama yine de biraz daha koy şunu al diyenler çıkar. her konuda böyle bu. araba alırsın biraz daha... fotoğrf makinesi alırsın biraz daha... sonu yok bunların. alacak kişi kendi limitine uyan tavsiyeleri değerlendirse daha iyi olur sanırımBBRR adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Güncel tumak lazım böyle konuları
bende okumamışım bunu her nasılsa geçte olsa teşekkürler. çok güzel olmuş.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)