Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

FENERBAHÇE - beşiktaş

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    11 Haziran 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER
    Çarşamba akşamı Fortis kupasında Fenerbahçe ile beşiktaş oynayacak. beşiktaşın başkanı maçla ilgili yorumunda "kupayı biz alırız cimbom da şampiyon" olur demiş. Ayrıca cimbomun yöneticileriyle yemeğe çıkmışlar. Hafta sonuda cimbomla beşiktaş oynayacak biliyorsunuz.

    Şimdi beşiktaş taraftarları beşiktaşı niçin küçük yazdığımı düşünüyorlarsa başkanlarının yukarıda yazdığım icraatlarına baksınlar lütfen. Benim şahsi kanaatim beşiktaş taraftarı bu kadarını haketmiyor.

    Bu durumda FENERBAHÇE'nin yapması gereken tek bir şey var. O da beşiktaşı kupa finalinde evire çevire sağlam bir şekilde yenmek. (cimbom kadar evirip çeviremese de olur, beşiktaşın karizmasını çizsin yeter ) Bu durumda karizması yerle bir olan beşiktaş belki karizmayı düzeltme çabasına girip cimboma karşı oynamak isteyebilir. Ben onu da sanmıyorum ya neyse.

    FENERBAHÇE'yi ancak kendisi şampyion yapabilir. Çıkar aslanlar gibi oynar ve kazanır. Cimbomun FENERBAHÇE hezimetinden sonra takımı karşılayan cimbom taraftarlarının "beşiktaş sen bizim kardeşimizsin" tezahüratlarını hatırlatarak cimbomun olası (çok az ama olsun) şampiyonluğunun şaibesinin miktarını kamuoyunun yorumuna bırakıyorum.

    ŞAMPİYON FENERBAHÇE OOOOOOoooooooo

    NOT:Teknik bir hata ile "konu dışı"na yazmak isterken "moto sohbet" alanına yazdım. Başlığı "konu dışı" na alabilirseniz sevinirim
    Life is for my own to live my own way - Metallica
    (Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    adalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Mondial 150
    BEŞİKTAŞ başkanı yıldırım demirören demiş kiii....
    (bence Beşiktaş ne olursa olsun büyük takımdır küçük olanlar basiretsiz yöneticileridir)
    ''Aziz Yıldırım gitmemizi istiyor çünkü karşılarında taş gibi durmamızı istemiyor''
    Ben de diyorum ki be hey gafil Aziz Yıldırım salak mı ki senin gitmeni istesin
    sen ki koskoca Beşiktaş ı böyle kötü yönetirken ve zavallı durumlara düşürürken hangi akıllı senin oradan gitmeni ister. Biz senin daha çooookk uzun yıllar o koltukta oturmanı istiyoruz.
    Ama yinede bu asırlık çınarın durumuna da üzülüyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki Beşiktaş Galatasaray olmadan Biz olmayız Biz olmadan da hiçbiriniz olmazsınız...O yüzden son söz olarak söylüyorum,
    EN BÜYÜK FENERBAHÇE BAŞKA BÜYÜK YOOOOKK
    [COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]

  3. #3
    2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul
    boş konuşmayın arkadaşlar.... fenerin kocası kim herkez biliyor...

    bir fenerli çalıyo,öbürü oynuyo... dewam edin arkadaşlar
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

    Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

  4. #4
    007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2006
    Şehir
    Etiler
    Motosikleti
    Burgman AN 650 Executive
    Bu muhabbetin buraya yakışmadığını düşünüyorum.

    Bizler bir araya gelip, güncel bilgileri ve güzel bir hobimizi paylaşmak için bu sitedeyiz...

    Cüneyt Eralp

  5. #5
    fahricin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2003
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamahondawasaki FB1907
    Tüm yurtta yaşanan FENERBAHÇE düşmanlığını şiddetle kınıyorum. Fenerbahçe başarılı ise eğer sebepleri var:
    1-Taraftar olarak klübümüzün resmi ürünlerini satın alarak destek oluyoruz. Öyle "bizim takım uefa kupası aldı oluum" diye kasılıp kulübü için kuruş harcamayan bir kitle değiliz.
    2- Kulübümüz yöneticileri basit bir avrupa maçı galibiyetini paraya dönüştürecek ticari beceriye sahip. Öyle elinde uefa kupası ayağında delik çorap değiller.
    3- Futbol futbolcuyla oynanır. Futboldan anlamayan transferlerle sen taraftarının gözlerini boyamaya kalkarsan hem paran gider hem rezil olursun Örnek BJK, Ailton. Biz Bir Alex, Anelka veya Pier Van Hoijdonk alabiliyoruz yani. Sonuca tesir eden futbolcu isimleri bunlar. Haaa anelka bişey yapmıyo gözükebilir ama üç kişiyi meşgul etmesi bile yeter.
    4- Sen kötü giden takımını düzelteceğine hakemlere, FENERBAHÇEye dil uzatıp, eleştirip, tüm maçlarda başkanımıza küfrettirirsen senin futbolcunun mağlubiyet için mutlaka bahanesi olur. Çünkü seninde bahanen var FENERİN BAŞARISI
    5- Sen geçmişte bir uefa kupası almış olabilirsin ama bu geleceğini karartmamalı idi. GSnin mazide bir uefa kupası var fakat geleceği karanlık. Tüm cimbomluların ağzında "bakalım avrupada bişey yapabilecekmisiniz". Peki GS neden bir çeyrek final veya yarı final oynamıyor artık. Yoksa bir tesadüfmüydü o kupa?
    Daha yazacak o kadar çok neden varki ama uykum var. Her neyse bir konuya değinmek istiyorum. Beraber yenilen yemekle ilgili. O masada trabzon başkanıda olabilirdi veya ilhan cavcavda yada süper ligin Fener hariç tüm kulüp başkanları. Normal bunlar arkadaşlar. Öyle bir masada olmayacak tek kulüp var oda tek dostu kendisi olan FENERBAHÇE. Bu yüzden biz FENERBAHÇE CUMHURİYETİ adı koyduk bu kulübe.

    Bu arada Galatasarayın göstermiş olduğu çabayı en içten duygularımla takdir ediyorum. Çok zor bir dönemde ikinciliği şampiyonla aynı puanla elde ettiler. Bunu içten söylüyorum ve şunuda ekliyorum Galatasaray gibi bir ezeli rakibimiz var diye mutluyum. Çünkü bu rekabet zevk veriyor. Ama BJK için bunu söylemek zor çünkü bir kulübün övünecek tek bir şeyi olmazmı ama yok işte. Buna rağmen herkesten çok ses çıkartıyorlar. Tavuk saatlerce bağırır 20 kuruşluk yumurta çıkarır. Ama bir istiridye sessizce, derinlerde kimse duymadan değerli bir inci çıkarır.
    Arkadaşlar Fener bu kadroyla neden puan farkı yapmadı diye sorup duranlara el-cevap: Fener son üç yıldır şov futbolu oynamıyor, istikrara oynuyor. Puana ihtiyaç varsa puan alıyor, gole ihtiyaç varsa gol atıyor. Hocamıza, Futbolcularımıza, Başkanımıza, Taraftarımıza ve ezeli Rakibimize Saygılar.
    Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.

  6. #6
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2005
    Şehir
    izmir/Karşıyaka
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    *************************************************
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: Egeknn **************

    Forumda açılan konular Forum un kalitesi amacı ve içeriğine uygun olmalıdır.. !!!!


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler