Olay 20.04.2014 Pazar günü, Düzce Beyciler Kavşağı'nda silahlar yaşandı. Araçlarını sağa yanaştıran biri polis iki sürücü arasındaki tartışma kanlı bitti. 20 yıllık polis memuru Cevdet Ataseven göğsünden aldığı kurşunla hayatını kaybederken diğer sürücü ayağından yaralandı.

İddiaya göre olay şöyle gelişti. Aynı yönde seyreden polis memuru Cevdet Ataseven idaresindeki araç ile Aytekin P. idaresindeki araç bir süre sonra yol kenarına yanaştı. Yol verme mevzusu nedeniyle tartışan taraflardan Aytekin P. aracında taşıdığı baltayla polis memuru Cevdet Ataseven'in üzerine yürüdü. Polis şahsı durdurmak için bir el ayağına ateş etti.Aytekin P. ise Polis Cevdet Ataseven göğsünden ağır yaralandı. Olay anında polisin aracında bulunan ailesi büyük şok yaşarken, hemen 112'ye ve polis ekiplerine haber verildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekiplerin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memurunun silahından çıkan kurşunla ayağından yaralanan Aytekin P.'nin ise kendi imkanları ile özel hastaneye gittiği öğrenildi.



Kaynak


Trafikte dikkatli olmak lazım vesselam.. Son zamanlarda birkaç konu gördüm, onlara istinaden paylaşmak istedim haberi.
Yok efendim asarım keserim, bugüne kadar dayak yemedim, camından içeri biber gazı sıkalım, şişe takalım vs vs diye düşünenlere... Aman dikkat.