Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Hangi esnaftan almak lazım? Bir bakın bakam

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Kasım 2010
    Şehir
    Turkiye degil
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Öncelikle neden böyle bir konu açıyorum açıklayayım.. İstanbul-anadolu da olup da kızıltoprağa gitmeyen yoktur sanırsam.. Hele benim gibi yeni başlayıp cebinde 3-5 lira biriktirip bakarak,deneyerek ekipman almak isteyenler orada bir şoka uğruyordur.. Biz danışmak için gidiyoruz adamlar yanındakiyle muhabbet peşinde.. Neyse yaklaşık 8-9 aydır az buçuk öğrendim kimin ne olduğunu aktarmaya çalışacağım.. Siz yine aklınızdaki uygulayın ben sadece neyle karşılaşacağınızı az buçuk anlatayım..

    Hasanpaşa ve kızıltoprak üzere bu arkadaşların şubeleri var.. Öncelik kızıltoprakta..

    Hudson Deri:

    Bu arkadaşlar bana iyi niyetli geldi.. Kendi imal ettikleri ürünler baya uygun fiyatlı oluyor sanırsam.. Ancak sitelerinde görüp ayakkabı denemek için gittim.. Model sordukça 'onun 44 ü kaldı diğerinin 40 numarası kaldı' diye diye benim numaramda ayakkabı kalmadı(numaram da 42 he)(cidden kalmadı en son bunun kalıbı dar size olur a kaldı işim çıktım) Hani dükkan dolu da biraz dolu görünsün diye konmuş gibi geldi..

    Anes Motor:

    Sallamıyorlar.. Bakan arkadaş yerinden bile kalkmadı o derece.. Yazlık montlara bakıyordum he he deyip çıktım..

    Özen Motor:

    Aha bunlarda sallamıyor.. Mont ve eldiven için gitmiştim 'işte şunlar' denilip bırakıldım.. Zaten fiyat aralığı söyledim adam dünyası şaşmış mont ve eldiven gösterince kaçtım..

    İstanbul Motor:

    Burada zaten birşey yok.. Bakanda yok zaten.. Motosiklet dizili önünde o kadar..

    Delta Yamaha:

    Bunlar için görünmezdim..Girdim sağa sola baktım çıktım.. Biri varsa da sallamadı..

    Kızıltoprak Motomax:

    Bak bunları seviyorum işte.. Oradaki arkadaş gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor.. Bering aero için gitmiştim ama deneyince almaktan vazgeçtim.. Daha sonra bot için gittim yine yardımcı oldu baya.. Uğrayabileceğiniz az yerden biri bana göre..

    Kızıltoprak Honda Mototal:

    Burası 1 numaralı yerim.. n11 den takip ederseniz ciddi indirimleri var.. Caberg ego yu 379 a, bugün spidi ace tex i 399 a aldım.. Caberg ın havalandırma sorunu vardı(parçası kırıktı arkadaki).Gittim direk kaskı değiştirdiler birde özür dilediler(n11 üzerinden almıştım)..Bakan arkadaş çok samimi ve gerçekten yardımcı oluyor.. Kalabalık olduğundan 5dk ayrılması gerekti yanımızdan 5 kere özür diledi herhalde.. Bir bizimle ilgileniyor bir gidiyor çanta takıyor sonra geliyor öneriyor falan arı gibi çalışıyordu valla.. Caberg i değiştirmeye geldiğimi de hatırladı takdirimi kazandı valla.. Kargoları da ücretsizdi sanırsam yalan olmasın.. Ciddi anlamda çeşit var.. Buraya mutlaka uğrayın diyorum.. Yakın zamanda gidip kız arkadaşıma da kask alacağım..

    Şimdi gelelim hasanpaşaya..

    Hasanpaşa Honda Mototal:

    Caberg in sorunu için aradım bir numara verdi arkadaş.. Notpad e yazdım sonra tekrar aradım ' Yine yanlış aradınız kızıltoprağı arayacaksınız'diye de azar kaydı.. Ulan verdiğin numara yanlış kafamdan mı uydurdum birde azarlıyorsun.. Hayatta uğramam birşey de almam.. Aynı markanın iki şubesi arasında ancak bu kadar fark olur..

    Hasanpaşa Motomax:

    Bir şube bir şubeyi tutmuyor he.. İnidirim zamanında Forma adventure almıştım ancak büyük geldi numara küçültmek için aldım gittim.. Bir yandan da aklım forma mirage dry daydı ikisi aynı fiyat bu arada..Hazır gitmişken bari bakayım dedim onu daha çok seversem değiştiririm.. Adamlar bir baktı falan derken geldi 'indirimli ürünlerde sadece beden değişimi yapabiliyoruz' dedi.. Ee aynı fiyat? Hadi neyse dedik tamam,gelmişken kışlık eldiven bakalım.. O ara arkadaş zaten muhabbetinde bir gözüyle de beni kesiyor.. Zaten kıl kapmışım birde o 'gitse ya' havasını alınca kaçarak uzaklaştım..

    Motoplus:

    Bak bu arkadaşlar da iyi.. Kısa saçlı bir kadın arkadaş vardı şimdi almayacağım dememe rağmen baya yardımcı oldu.. Fiyatlar ne yazık ki mototal kadar uygun değil o yüzden uzak durmam gerekti ancak en kısa zamanda kışlık HG eldiven almayı düşünüyorum kendilerinden..


    Evet gittiğim yerleri kısaca yazdım.. Reklam diyen arkadaşlar olursa bir zahmet reklamını yaptığım yerleri arasın 'arkadaş kışlık eldiven istiyor sizin reklamınızı yapıyor forumlarda' desin.. Boşa gitmesin en azından bu kadar yazı..

    Bunun dışında başlangıçta internetten alışveriş yapıp memnun kaldığım tek yer var motorsepeti.. Bu aradaşlardan 50 liraya motosiklet ayakkabısı(şuan 135 tl fiyat çekiyorlar) 40 tl yede akü aldım(sorunsuz gidiyor).. Hani fazla birşeyleri yok ama ilgilenmeleri,hediye yollamaları vs çok iyi.. Umarım daha da büyürler..

    Derseniz ki böyle konu vardı.. Aradım bulamadım valla.. He birde burada ekstradan nelerden memnun olmadığımı yazdım.. Umarım işinize yarar..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Nisan 2009
    Şehir
    ist..
    30senedir istanbuldayım 5sene kadıköy hasanpaşa ve bahariye cad. çalıştım daha bir kere kızıltoprağa gitmedim nerde nasıl gidilir onuda bilmiyorum. :( stadın arkası falan diyorlar ama hiç nasip olmadı gitmek. hep hasanpaşa mağazalarından alışveriş yaptım. artık gitmek öğrenmek farz oldu.

  3. #3
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Benimde çok garip hikayelerim var fakat mağaza isimlerini unuttum
    jackonbir bunu beğendi.

  4. #4
    redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Kasım 2010
    Şehir
    Turkiye degil
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Hocam gir yandex e kiziltopragi bul panoramaya gec.. Baka baka bulursun kiziltopraktakileri..

  5. #5
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Aralık 2013
    Şehir
    İzmir - Karşıyaka
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Bence çok güzel ve faydalı bir yazı olmuş. Belki o ilgisiz arkadaşlar bu saatten sonra satışları düşünce biraz müşteriye değer verirler.
    redlion999 bunu beğendi.

  6. #6
    Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2013
    Ben pendik honda güngör motora gittim kask için,oradaki kız peşimde döndü durdu sağolsun en sonunda kafamıza göre bulduk biraz sıktı,1 haftaya açılır dedi ve dediği gibi oldu,şimdi sıkmıyor öyle çok..

  7. #7
    Brkcnky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2013
    Şehir
    İstanbul - Çekmeköy
    Motosikleti
    Mondial 150 zc
    Üşenmeyip böyle bir yazı hazırladığınız ve bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Objektif kullanıcı yorumları yeni başlayanlar ve bilmeyenler için çok faydalı oluyor. Ellerinize sağlık..
    redlion999 bunu beğendi.

  8. #8
    audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2008
    Şehir
    34
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Bir çok tespit doğru...

  9. #9
    hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ekim 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Güzel başlık olmuş. Ben alışverişlerimin çoğunu internetten kalanınıda motomax şirinevler ve hasanpaşadan yaptığım için pek mağaza deneyimim yok. Ancak şirinevler ve hasanpaşa motomax gerçekten çok ilgililer. Yazlık eldiven için motosuperstore mağazasına uğraşmıştım, bana hitap eden eldiveni bulamadım ancak GERÇEKten tam esnaflar. Bir daha ki alışverişimde muhakkak yine gideceğim.

  10. #10

    Üyelik
    23 Ağustos 2009
    Şehir
    düzce
    Motosikleti
    2002 Aprilia Atlantic 500
    Feyizoğlunuda çok methediyorlar. ben iki kez internetten alışveriş yapmıştım ve gayet ilgililerdi.

  11. #11
    zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    Beykoz IST
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Feyizoğlu

    Gittiğimde zaten sitelerinden ne alacağıma karar vermiştim. Fiyatlarını biliyordum.
    Gittiğimde denemek kaldı sadece. Denedim, bedenenlerini buldum aldım ve çıktım.
    Sıkıntı yaşamadım.

    İnternetten buff aldım. Loco Active'di. Tex marka dandik bişey geldi. Aradım. Ellerinde kalmadığını söyledi. Eee dedim fiyat farkı var? İade ettim...

    Hudson
    Aldığım disk kilidi farklı marka geldi. Aradım. Aynı fiyat olduğunu söyledi telefondaki. İade ettim.

  12. #12

    Üyelik
    25 Mayıs 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Honda Mototal'ı yerinde tek geçerim. Ama en çok alışverişi Feyizoğlundan yaptım. Hep çok yardımcı oldular. Yağmurluk, dizlik, baf, arka çanta ve çanta demiri. Hep iyi ürünler çıktı.

  13. #13
    yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2012
    Alıntı ayhan.s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Mototal'ı yerinde tek geçerim. Ama en çok alışverişi Feyizoğlundan yaptım. Hep çok yardımcı oldular. Yağmurluk, dizlik, baf, arka çanta ve çanta demiri. Hep iyi ürünler çıktı.
    Feyizoğlu forever

    yalnız zincir yağı diye bana kakaladıkları pas çözücü spreyi unutmadım.
    ahmetersoz1 bunu beğendi.

  14. #14
    Siyah&Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Aralık 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Su ana kadar Kiziltoprak Mototal, Okmeydani Feyizoglu, Hasanpasa Supermoto ve Motoplustan alisveris yaptim. Hepsinde de ilgi alaka 10 numaraydi. Motoplusta bahsedilen bayan arkadas bana kaski denetti, depoya indi cikti kac kere. Teknik bilgi sahibi olmasi da cok iyiydi.

  15. #15
    plegus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2015 Kawasaki Ninja 650 R
    Adamların hepsi mafyaymış da paravan olarak bu işi yapıyorlarmış gibi geliyor bana. Hepsinin burnu havada 3 kuruşluk adamlar suratlarına vurasım geliyor.

    Motovento ve Motoplusta ise çok güzel ilgilendiler. Zaten bir motosikletçiyi tatmin edecek her marka model ve ekipman bu 2sinden temin edilebilir. Yemişim 5-10 lira farkı, önce insan sonra esnaf olsunlar, bir daha da bu 2sinden başkasına adımımı atmam.

    Kafam rahat.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

    Bu arada alayına laf etmiş gibi oldum. Barbarostaki Anese, Kızıltoprakta Hudson ve cadde üzerinde sıralanmış olanlara ve Hasanpaşadakilere gittim, gerisini bilmem.

  16. #16
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / ISTANBUL
    Motosikleti
    XJ6N
    balmumcu beşiktaştakı anesten kaskı alıcam dıger ekıpmanlarıda burdan alsammı gorüşleriniz neler olmadı kask dışındakılerı feyızoglundan dusunuyorum konu cok guzel bıde teşekkürler

  17. #17

    Üyelik
    10 Nisan 2012
    Şehir
    istanbul maltepe
    Motosikleti
    Artık yok, şimdilik arabaya biniyor
    birde motosuperstore var. Eskiden ktm nin o taraftaydı dükkanı, şimdi tam köşeye taşımış, gerçi yeni dükkana gitmedim ama. nic marka satıyor, çokta ilgiliydi ben alışveriş yaptığım zamanlar. toplam dört kere falan alışverişim oldu oradan. Hatta kaç ay sonra yırtılan kışlık eldiveni değiştirmişti de şaşırmıştım.

  18. #18
    celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2012
    Şehir
    İstanbul / Yeldeğirmeni
    Motosikleti
    Hayabusa
    siz yine kask, mont, eldiven, v.s. almaya gitmişsiniz.

    yıl 2005 arkadaşa motor alacağız. o zaman yeni başlayacak 125cc bişey bakıyoruz. yolumuz kızıltopraktaki yamaha bayisine düştü. neyse girdik içeri bakındık şöyle bir, gözümüze o zaman ki hangi modeli hatırlamıyorum ama 125cc lik bir kros motor çarptı. onu incelemeye başladık. oradaki herif ilgilenmiyoru bırak yüzümüze bakmıyor. sonra o bizim yanımıza gelmeyince biz onun yanına gittik, fiyat sorduk. aldığımız cevap ne yapacaksınız siz kros motoru oldu? biz efendiliğimizi bozmadıkça herif iyicene saçmalamaya başladı. arkadaşın beti benzi attı, yürü gidelim başımız belaya girecek yoksa dedi. biz çıktık dükkandan herif arkamızdan koşmuş, geldi, siz kim oluyorsunuz da benim mekanımda bana posta koyuyorsunuz filan diye üzerimize yürüdü. bu sefer bende de şafak atınca herif geri adım attı. yok siz yanlış anladınız yok bilmem ne muhabbetine başladı. allahtan geri adım attı yoksa yaşına başına bakmadan gebertecektik p..vengi orada.

    pek çoğu kalitesiz insanlardan oluşan, bu kadar kibir içinde yüzen bir sektör ben görmedim.
    Voodoo Child, jackonbir ve dockerengin bunu beğendiler.

  19. #19
    mahyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2013
    Şehir
    İzmir-Ankara
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250
    İzmir'dekiler de aynı :(

  20. #20

    Üyelik
    12 Ocak 2014
    Şehir
    İstanbul
    Genellikle alışverişimi Motomax şirinevler den yapıyorum. Çalışanlarından Guruphan bey sağolsun sürekli yardımcı oluyor ürün tercihler konusunda ayrıca boşa ne vakit ne para kaybı yaşatıyor. Diğer çalışanlarıda gayet ilgili ve alakalı.
    cousinecruis bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)