Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hangi esnaftan almak lazım? Bir bakın bakam

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Kasım 2010
    Şehir
    Turkiye degil
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Konu herkes için yararlı oluyor bari sevindim.. Bu kadar yere gidince insan birkaç tanesini unutuyor..

    Feyizoğlu:

    Bu arkadaşlardan tek ürün aldım o da net üzerinden.. Ls2 Magnum sipariş ettim siyah vizörle geldi.. Aslında memnun olmam gerekirdi ama gece önümü göremeyince şeffaf vizör almak zorunda kaldım..Fırsat ürünü tarzı birşey bulamadım bu arkadaşlarda açıkcası,fiyatlarda 'çok uygunmuş bu' dedirtmiyor.. İlgilenmeleri ile ilgili yorum yapamıyorum ama net alışverişi olması gerektiği gibi.. K. Mototal +++ ise bu arkadaşlar + benim için.. Giden arkadaşlarla ilgileniyorlarsa 3 e 5 e bakmamak lazım, diğer tarafta kapıdan kovan insanlara para kazandırıyoruz çünkü..Not: Arkadaş anahtarlığı çok güzel ya..Sırf onun için alışveriş yapılır..

    Motosikletim.com:

    Bu arkadaşların yeri evimin dibinde.. Okuluma gidene kadar bunlara gidebiliyorum o derece.. Tek artısı yakın olmaları.. Fiyatlar piyasa fiyatı ucuz bir kısmı yok.. Stok sorunu olduğunu birçok arkadaş yazdı bende yaşadım birkaç kere.. Netten alıyorsunuz sonra arıyorlar 'elimizde kalmamış' diye..İlgililer ona birşey demiyorum kadın arkadaş her gittiğimde ilgileniyor ki genelde birşey almadan çıkıyorum.. Oranın sahibi Bmw s1000rr ı dekor olarak dükkanın köşesinde tutuyor ki hala mantıklı bir açıklama bulamadım.. Dükkanlarında fazla ürün çeşidi yok(ataşehirdekinden bahsediyorum). Birde ayar olduğum nokta bilmeden 400 liralık alışveriş yapmıştım zincir yağı da almak istedim,sahibi 'dergimizi alırsan ipone yağ ücretsiz' dedi gittim aldım onu da.. Eve gidince nette yazan'200 tl üzeri alışverişlerde ipone zincir yağı hediyemizdir' yazısını görünce 'yemişiz golü' dedim içimden.. Derseniz ki 'ya 5 lira içinmi bu tafra', salak yerine konmayı sevmiyorum arkadaş.. Zaten türk motosiklet dergilerine ayarım..

    Mymotosiklet-Motosikletaksesuarlari.com:

    Bu arkadaşlardan ilk memnundum sonra ayar ettiler.. İlk alışverişimde ertesi gün kargo geldi hatta istediğim ürünün üzerinde çizik varmış başka rengini yollayalım falan dedi isterseniz.. Sonraki siparişte eldiven söyledim 1 haftaya geldi.Beden uymadı geri gönderdim yeni eldiveni yollamaları da 10 gün sürdü.. 17 gün bir eldiven bekledim ben.. Çok ürün var ama bazı ürünleri temin etmeleri sorun olabiliyor arayıp sormakta fayda var..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Feyizoğlu:
    Farklı zamanlarda internet sitelerinden iki kere alış-veriş yaptım.İlkinde kask aldım,fiyatı gerçekten uygundu,çok hızlı şekilde elime ulaştı bir adet te hediye anahtarlık geldi yanında.
    İkinci alış-verişimde bir arkadşın motosiklete bir de benim motosiklete olmak üzere 2 adet branda ısmarladım.Bir branda ısmarladığımdan daha pahalı ve kaliteli bir marka geldi.Telefon edip durumu açıkladım.Kendi hataları sonucu yanlış paketleme olduğunu ve brandanın bizde kalabileceğini söylediler.Feyizoğlu'ndan yaptığı iki internet alışverişinden de son derece memnun kaldım.

    Kocaman Motosiklet Bursa:
    Bayiilerine,bir arkadaşla birlikte kask,mont,eldiven almaya gittik.Nerdeyse bir saate yakın bizimle ilgilendiler nerdeyse,dükkanlarındaki bütün montları gösterdiler denettiler,kahve ikram ettiler vb..Kısacası Kocaman Motosiklet'ten de son derece memnun kaldık.Son derece ilgililer,fiyatları orta seviye,bazı ürünler fiyasa altında,ellerinde kalan bazı eski seri sonu ürünler piyasanın çok altında olabiliyor.

    Akılma gelenler şimdilik bunlar.Aklıma geldikçe eklerim.Güzel ve yararlı bir başlık olmuş.
    cousinecruis ve otopsici bunu beğendiler.

  3. #23
    braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2013
    Şehir
    212
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    Hem fuarda hem sonrasında Motovento'dan Alpinestars alışverişim oldu.
    Genelde çok ilgililer, ürün detaylarını bilmeyen elemana denk gelseniz bile gidip patronuna soruyor, bilen başka elemana soruyor işinizi çözüyorlar. Yukarıda bir arkadaş daha yazmış, eğer aradaki rakam %5 civarındaysa ucuz diye diğerlerine gidip sinirinizi bozmayın.
    Gidin pazarlığınızı yapın, anlaşın, mutlu ayrılın.
    Maalesef herkes esnaf olmayı beceremiyor.

  4. #24
    yiqit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2009
    Şehir
    Bandırma
    Motosikleti
    Yamaha WR / X - MT03
    Konuyu açan arkadaşa teşekkürler çok işe yarar bir konu olmuş. İstanbul Daytonaya giden var mıdır yakın bir zamanda motosiklet almak için uğramayı düşünüyorum ?

  5. #25
    Hatemzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Kasım 2012
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    GTS 250 EVO İ
    Hocam faydalı ve güzel bi yazı olmuş. İlgilenmeyen kendi kaybeder , ilgilenense böyle reklamı olur işte. Yazık ama böyle ticaret çok yanlış. Umarım düzeltme yaparlar özellikle sezon yaklaşmaya yakınken düzeltmeliler artık.

  6. #26

    Üyelik
    11 Temmuz 2013
    Feyizoğluna kasımpaşada oturdugumdan dolayı bana yakın o yüzden 2 kere gitme şansım oldu bi genç arkadaş vardı uzun bi süre ilgilendi bizimle sağolsun güzel ferah bi yer tavsiye ederim...

  7. #27
    hrctbn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD (2013)
    avrupa yakasında sirkecidekiler hariç gittiğim çoğu yerden memnun kaldım; feyizoğlu, motomax, hudson, motto(hadisatınal.com), aynı caddede köşe bi mağaza adını unuttum hepsi çok güzel ilgilendiler hepsindende alışveriş yaptım.

    Sirkeci ayrı bi dünya adamların mağazalarına girdiğim için dayak yicem falan diye düşündüm, sürekli bi niye geldin havası, o varmı yok bu varmı yok, kaskı deneyebilirmiyim olmaz birazdan kapatıcaz, istisnasız hepsi böyleydi. Bir takım lastik alıp taktırmak için kılı kırk yardım resmen.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------

    Alıntı yiqit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu açan arkadaşa teşekkürler çok işe yarar bir konu olmuş. İstanbul Daytonaya giden var mıdır yakın bir zamanda motosiklet almak için uğramayı düşünüyorum ?
    Daytona da motosikleti alana kadar mükemmel bir ilgi var satıştaki abinin adını unuttum ama çok yardımcı olmuştu, zaten mağazanın bulunduğu yer apayrı bir dünya.

    ama servis rezalet ilgi alaka sıfır.

  8. #28
    jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    hondabeat > cbf150 > twsapache > cbf150 > NC700 >
    sirkeci de gittiğim bir motosiklet aks. dükkanında gözümün önünde 1200 tl lik kaskı 1400 tl ye sattılar
    ayrıca elemana olması gerekenden büyük beden verdiler artı arkasından 15 dakika konuşup dalga geçtiler
    oldukça da kurumsal sandığımız bir firma.

  9. #29

    Üyelik
    11 Eylül 2013
    Şehir
    İst.
    Motosikleti
    V-Strom 650
    Benim anes motor ve feyizoğlu ile deneyimim oldu. feyizoğlundan hem yerinde hem de netten alışveriş yaptım. benim izlenimim güleryüzlü, dürüst ve boğmadan ilgi gösteren adamlar. netten yaptığım alışverişlerde ürünler güzel paketlenmiş ve aynı gün kargoya verilmişti. o yüzden aradığım ürün feyizoğlu'nda varsa oradan alıyorum artık.

    anes'ten hem motoru hem de ilk ekipmanları almıştım. benim izlenimim asık suratlı, saygısız, bıkkın adamlar. motoru bir cuma günü istoçtan almıştım. resmen zorla ısrar ede ede aldım. hatta bir ara adamların dan dun tavrına o kadar gerildim ki, masaya bıraktığım parayı geri cebime koyup, noter vekaletini yakıp esengül'e gidecektim. motor alma heyecanı, cuma trafiği, evime yakınlığı vs. yapamadım.

    servisini ayrı tutuyorum. söylediklerim mağaza için geçerli.
    jackonbir bunu beğendi.

  10. #30

    Üyelik
    16 Mart 2012
    Şehir
    istanbul-göztepe
    Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz yine kask, mont, eldiven, v.s. almaya gitmişsiniz.

    yıl 2005 arkadaşa motor alacağız. o zaman yeni başlayacak 125cc bişey bakıyoruz. yolumuz kızıltopraktaki yamaha bayisine düştü. neyse girdik içeri bakındık şöyle bir, gözümüze o zaman ki hangi modeli hatırlamıyorum ama 125cc lik bir kros motor çarptı. onu incelemeye başladık. oradaki herif ilgilenmiyoru bırak yüzümüze bakmıyor. sonra o bizim yanımıza gelmeyince biz onun yanına gittik, fiyat sorduk. aldığımız cevap ne yapacaksınız siz kros motoru oldu? biz efendiliğimizi bozmadıkça herif iyicene saçmalamaya başladı. arkadaşın beti benzi attı, yürü gidelim başımız belaya girecek yoksa dedi. biz çıktık dükkandan herif arkamızdan koşmuş, geldi, siz kim oluyorsunuz da benim mekanımda bana posta koyuyorsunuz filan diye üzerimize yürüdü. bu sefer bende de şafak atınca herif geri adım attı. yok siz yanlış anladınız yok bilmem ne muhabbetine başladı. allahtan geri adım attı yoksa yaşına başına bakmadan gebertecektik p..vengi orada.

    pek çoğu kalitesiz insanlardan oluşan, bu kadar kibir içinde yüzen bir sektör ben görmedim.
    aynen biz de delta yamahaya arkadasa motor almak için gitmiştik söve söve çıktık

  11. #31
    dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul - youtube.com/user/dockerengin
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Konu çok faydalı olmuş paylaşım için teşekkürler.

    Feyizoğlu'nu, Şirinevler Motomax'ı ve Okmeydanı Esengül'ü ben de tavsiye ederim. İlgilenmeleri gayet güzel.
    Sirkecide Yıldız Ticaret'le senelerdir alışverişim olur onlardan da gayet memnunum. Bir ters hareketlerini görmedim.
    Sirkeci Özen Motor'dan kask ve koruma ekipmanları aldım. LS2 kaskın yanak pedi hava kaçırıyordu gittim bir gün sonra söyledim. Bana kaskı takıp çıkartığında bağlantı yerleri gevşer dedi. O nasıl mantıksa anlayamadım.
    Ümraniye'de Enduro Market sahibi Latif abi. Bir kaç kez gittim elinden geldiği kadar ilgileniyor sağolsun.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
    redlion999 ve cousinecruis bunu beğendiler.

  12. #32

    Üyelik
    11 Temmuz 2013
    Alıntı dockerengin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu çok faydalı olmuş paylaşım için teşekkürler.

    Feyizoğlu'nu, Şirinevler Motomax'ı ve Okmeydanı Esengül'ü ben de tavsiye ederim. İlgilenmeleri gayet güzel.
    Sirkecide Yıldız Ticaret'le senelerdir alışverişim olur onlardan da gayet memnunum. Bir ters hareketlerini görmedim.
    Sirkeci Özen Motor'dan kask ve koruma ekipmanları aldım. LS2 kaskın yanak pedi hava kaçırıyordu gittim bir gün sonra söyledim. Bana kaskı takıp çıkartığında bağlantı yerleri gevşer dedi. O nasıl mantıksa anlayamadım.
    Ümraniye'de Enduro Market sahibi Latif abi. Bir kaç kez gittim elinden geldiği kadar ilgileniyor sağolsun.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
    Sirkeci yıldız ticarete kurye abiler çok uğruyormuş vardır demekki bildikleri...

  13. #33
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    F650GS
    motoplus hasanpaşa

    hein gericke pantolon aldım, bir çok şey için de bakmaya gittim her zaman yardımcı oldular

    motomax hasanpaşa

    fiyatlar iyi olunca bir çok alışverişim oldu. internetten gore-tex mont aldım poşetleyip gönderdiler, knox eldiven aldım poşetleyip gönderdiler aga bildiğin iki siyah poşete sarıp gönderiyorlar bir sonraki alışverişimde özellikle rica edeceğim doğru düzgün paketlesinler artık. mağazadan da scorpion kask aldım. hanımın montunu da oradan aldım. çok bilmiş bir arkadaş var orada, gerisi güzel.

    anes motor (?)

    bir eldiven aldım iki hafta sonra patladı, fotoğraflarını gönderdiğimde kullanıcı hatası dediler. işe gidip gelirken kullandığım eldivendi hepi topu 150km yapmadı. bir daha ne uğradım ne de sitelerini açtım.

    feyizoğlu, okmeydanı

    bir çok alışverişim oldu, mağazalarında da iyi karşılandım. genel olarak memnun kaldım.

    hudson deri kadıköy, şirinevler

    alışverişim oldu mu olmadı mı hatırlamıyorum ama bir çok kez gittiğimi biliyorum. diğerleri gibi burunları havada değildi.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

    benden duymuş olmayın ama burunları havada olanların çoğu endurocu seleleri gibi egoları da yüksek

  14. #34
    AurorAbeam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2013
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Kalmadı :(
    Hasanpaşa Mototaldaki çalışanlar çok iyiler aslında; bir ara uğrayın derim. Son derece memnun kaldım adamlardan.

    Bir de şirinevlerde ana cadde değilde onun 2 arka sokağında köşede moto galeri diye ufak bir yer var; ordaki amca da gayet ilgiliydi.

  15. #35
    Gökhan45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2013
    Şehir
    Kadıköy/İstanbul
    Motosikleti
    KTM Duke
    Ben de kaskımı ve ceketimi Okmeydanı Feyizoğlu'ndan aldım. Tam da dükkanı kapatma saatiydi. Ordaki kız ve sahibi olan bey bayağı bir katlandılar bana sağolsunlar. Güleryüzlü hizmet veriyorlar.

  16. #36
    moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ocak 2006
    Şehir
    İSTANBUL/Avcılar
    Motosikleti
    ER-6N
    Yazınız için teşekkürler hocam ancak hasanpaşa anes hakkında benim tecrübelerim çok farklı evim avcılarda shark s900c kask istediğim renk kask stokta tek orada olduğu için tesadüfen tanıştım.Hayatımda hiçbir motosiklet mağazasında bu kadar ilgi görmemiştim.Hem fiyatta gerekeni yapıyorlar hem de ilgililer.Bundan birkaç ay sonra ixs donington deri montu alıcaktım avrupa yakasında bulunmasına rağmen gittim oradan aldım yanında ixs cube eldiven aldım yine çok ilgi ve yardımcı oldular.Fiyatta da çok güzellik yaptılar.
    YouSuffer bunu beğendi.

  17. #37
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Mağaza isimlerini toparlamaya çalışıyorum. İsimleri tam olarak netleştireyimde size çok garip hikayeler anlatacağım

    Şuanki motosiklet muayane istasyonunun orada eskiden yamaha servisi ve aynı zamanda agv vs satan bir mağaza vardı. Adı neydi onun, hatırlayan varmıdır ? Tahminen 3 sene önce filan kapandı sanırım.

  18. #38
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / ISTANBUL
    Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı moto_yunus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazınız için teşekkürler hocam ancak hasanpaşa anes hakkında benim tecrübelerim çok farklı evim avcılarda shark s900c kask istediğim renk kask stokta tek orada olduğu için tesadüfen tanıştım.Hayatımda hiçbir motosiklet mağazasında bu kadar ilgi görmemiştim.Hem fiyatta gerekeni yapıyorlar hem de ilgililer.Bundan birkaç ay sonra ixs donington deri montu alıcaktım avrupa yakasında bulunmasına rağmen gittim oradan aldım yanında ixs cube eldiven aldım yine çok ilgi ve yardımcı oldular.Fiyatta da çok güzellik yaptılar.
    hocam nasıl ve ne kadar bir indirim yaptılar acaba?

  19. #39
    moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ocak 2006
    Şehir
    İSTANBUL/Avcılar
    Motosikleti
    ER-6N
    kaskı 600 tl ye aldım ne kadardı hatırlamıyıorum ama sanırım bir 80-100 tl inmişlerdi.Mont 440 euroydu düz 1000 tl yaptılar (euro 2.88 di) eldiven ise 80 euorydu onuda düz 200 yapmışlardı.Ama paradan da mühim olan ilgi alaka yaklaşık 1 saat geçirmişimdir dükkanda bugün yine bir ihtiyacım olsa üşenmem avcılardan yine giderim oraya.

  20. #40
    porsuk_y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Aralık 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    KTM RC250
    Hasanpaşa MOTOVENTO : Ben bütün kişisel ekipmanlarımı hasanpaşada Motoventodan aldım erman bey var orada acayip bıkmadan usanmadan ilgilendi bütün gün kısıltoprak filan hangi mağazaya girdiysem yüzümüze bakan olmadı buraya girdim sağolsunlar çok çok ilgilendiler ve elimi boş çıkarmadılar ve sonrasında da aboneleri oldum fuarda da alışveriş yaptım ilgi alakalarından çok menunum aldığınız ürüne göre indirimde yardımcıda oluyorlar..kişisel ekipmanlarımda ALPİNESTARS ve MOTOVENTODAN şaşmam artık...

    Feyizoğlu : Birtek kişisel ekipman olarak feyizoğlundan kışlık pantolon aldım orada da ilgilendiler ve bu ilgileri sayesinde elim boş çıkmadım ve daha sonrada top case ve yan çanta takımımı kendilerinden aldım..zincir yağı kilit vs. baya bi aksesuar da aldım ilgilerinden memnun kaldım..yüklü alışveriş olunca ufak bir miktar daha indirim yaptılar kırmadılar beni sağolsunlar...

    Anes İstoç: arka çanta demiri için gittim depodan poşete sarılmış bi demir çıkardılar çizikler içinde dedim bu ikinci el tamam olsun ama ona göre fiyat verirsiniz görevli demirin çıkma olmadığını sadece teşhirdeki bir motordan olduğunu söyledi nasıl teşhirse baya seyehate çıkmış neyseki fiyatları biliyorum amca aldı hesap makinasını yazdı çizdi bi iki yere telefon açtı son nakit 250 olur dedi içimden bastım küfürü teşekkürü ettim yan kapılarında özen motora girdim aynı demirin jelatinli sıfırnı nakit 170 tlye aldım...siz ne demek istediğimi anladınız....
    dockerengin ve gokayugur bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)