Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

2014 Fuar izlenimi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    14 Mayıs 2012
    Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hani 150 ccden 250 ccye geçecek ben için baya alıcı gözüyle baktım.. Ama tip dolayısıyla lay lay loma gelmiş öğrenci havasındaydım o yüzden yetkililer falan sallamadılar.. Kısacası kim adam gibi adam onu anlayabildim..

    Bende bugün arkadaşımla oradaydım.. Bajajların şovunu da az biraz izledim.. Fena değillerdi modeller.. Standı biraz boş gözüküyordu ama..

    Kanuni ve hyosung dan başlayalım.. Kendi motosikletim ama bir daha yanına uğrayan ne olsun.. Kanuni kısmını geçiyorum zaten bana göre rezalet ilgi çekici hiçbir modeli yok..Hyo kısmında ilgimi çeken x5 ve gt250r vardı.. x5 gözüme düşündüğümden daha güzel geldi açıkcası ancak malzeme kalitesine pek bakmadım..
    gt250r merak ediyordum üzerine oturdum..

    Gt250r için konuşmam gerekirse malzeme kalitesi fena değil ancak o nasıl bir oturuş pozisyonu.. Sırf görüntü için alınmaz yani.. Benden sonra oturan arkadaşta zaten sopa yutmuş pozisyonuyla takılıyordu..

    Gelelim suzukiye.. İnazuma gerçekten güzel motosikletmiş.. Ancak gsxr ların başına diktikleri arkadaş 'Motorlara biniyorlar çizecekler şimdi' diye yakınıyordu.. Hani fuar orası binmeden ne yapacak adam.. Gerçi fotoğraf için oturanlar baya çoktu..

    Yamaha da sıra.. komşumun wr125 ine hasta biri olarak denedim gayet hoş güzel.. X serisi daha da tatlı keşke azıcık daha ucuz olsaymış.. r6-r1 standına geçmiş olsun.. Ayrıca full jöleli havacı abilerimizin hepsi tepesindeydi.. Hani o seriden soğumak için sebep bile olabilir..Yamaha çok kalabalıktı sadece wr 125 ler ilgimi çekiyordu ve nasıl becerdiysem mt-07 ve mt-09 olduğunu unuttum En azından bakmak istiyordum..

    Ducati ve şuan emin değilim ama aprilia sanırsam.. her motosiklet üzerinde satılıktır lütfen oturmayın yazıyordu.. Oturmadık hatta bakmadık da geçtik gittik..

    Kadırgaya gelelim.. Tip güzel ama bana çok ağır gözüktü.. Hani adventure tarzı olmuş.. Alanlar olur elbet..

    Motoran 250 idi sanırsam tam alıcı gözüyle inceleyecektim ki far grenajı kaymış,kontak anahtarı oynamış, gaz kolu boşalmış görünce koşarak uzaklaştım..

    En sonra beğendiğim 3 firma.. Honda-KTM-BMW

    Hondadan başlayalım.. Arkadaşım motosiklete binmiyor ama seviyor..cbr 125 e oturttum ve 'abi çok rahatmış kullanırım ben bunu' dedi.. Bende cbr 250 ve 125 i inceledim iyice gerçekten tam olması gereken şey.. Neredeyse benim cross 150 kadar rahat hani sonra hyosung a bindim lanet ettim.. Paramı ayarladığım ilk vakit cbr 250 olmazsa 125 alacağım.. Oradaki ufak motosiklet herkesin ilgi odağıydı..

    KTM sırası.. Adamlar standı doldurmuş.. Duke 125 ve 200 ü ilk defa inceleme fırsatı buldum gerçekten güzeller.. Fiyatlarda güzel olmasa keşke..
    250 exc ye oturdum ve 1.70 boyla nasıl kullanabileceğimi hala kara kara düşünüyorum.. Cross sevgisi ayrı da o ne arkadaş öyle deve gibi..
    En çok şaşırdığım modellerden biri duke 690.. Ne kadar kullanımı rahat duruyor motosikletin.. Param ve deneyimim olsa büyük ihtimal alacağım motosiklet o olurdu.. Bu arada istediğimiz gibi takılabiliyorduk motosikletlerde..

    Gelelim BMW ye.. Hani dedim ya suzukide adam çizecekler diye korkuyor.. BMW 2 tane s1000rr ı koymuş olaya sallamıyor.. Gelen geçen deniyor,biniyor o bakımdan çok hoşuma gitti.. Standı da baya zengindi her modeli getirmişler sanırsam.. Benim bmw kısmında tek ilgimi çeken F650 gs( içimdeki mutlak son enduro) düşündüğümün tersi çıktı.. Bu nasıl kullanılır 1.70 boy vs diye düşünürken sanki o motosiklet benimmiş gibi rahat hissettim.. Boydan sıkıntı elbet olur ancak rahatlığı,görünüşü,oturuş pozisyonu falan çok hoşuma gitti..

    Bu fuardan benim için çıkarılacak en büyük sonuç.. Büyük markaların(honda-ktm-yamaha-suzuki gibi) dışında motosiklet alınmaz.. Kalite farkı gerçekten çok..

    Alt kattaki aksesuar kısmı tam şamataydı hudson deride bir an bedava dağıtıyorlar sandım.. En azından ıvır zıvır eldiven boyunluk falan alırım diyordum ancak ne hoşuma gittiyse bedeni kalmamış..

    Çekik gözlü arkadaşlarımız baya çoktu ancak kimse uğramıyordu.. Ne yaptıklarını da çözemedim..

    Hadi benden bu kadar..
    Hacım gtr 250 zaten SS makina.CBR 250 commuter motor Ondan farklı dünyalar olarak gelmiş olabilir sana.R1 e binsen yine farklı sonuç alamayacaksın.250CC de GTR'ın üstüne makina yok hız,performans ve tasarım olarak.
    burakragaa bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Joe Barbaro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2013
    Şehir
    Beşiktaş
    Motosikleti
    CBR 125r
    Alıntı cemolos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onu bunu geçin de HATUNLAR NASILDI???
    Ef-sa-ne hele altin elbiseli ablalar yok mu o ablalar... Genel olarak en guzel kizlar dusuk kalite markalarda. İyi bir pazarlama yontemi. Abiler satin aldiklari mallara yeni uyaniyorlardir muhtemelen.
    Ride to Live

  3. #23
    burakragaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Eylül 2013
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    GT250R 13'-ÇALINDI - Maxx 200-16' -Rx3i Evo'16 -
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne kadar ciddi iş yaptıkları belli
    sinan abidir, evet mağazanın önünde duruyor.
    Allah ne verirse hayırlısını versin, İnşallah.

  4. #24
    redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Kasım 2010
    Şehir
    Turkiye degil
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Alıntı ErknOzyurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacım gtr 250 zaten SS makina.CBR 250 commuter motor Ondan farklı dünyalar olarak gelmiş olabilir sana.R1 e binsen yine farklı sonuç alamayacaksın.250CC de GTR'ın üstüne makina yok hız,performans ve tasarım olarak.
    Haklısınız şehir içinde zaten commuter lara hep özenirim ama tiplerini hiç sevemedim.. cbr 250 için güzel grenajlı commuter denebilir.. Hafiften performansı da var bana yeter.. 600cc de olaylar biraz daha ciddileştiğinden SS pozisyonuna geçiş kaçınılmaz oluyor..

  5. #25
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul
    Suzuki yeni kasa DL 1000 getirecekti. Getirmemiş mi?


    "KAZASIZ SÜRÜŞLER"

  6. #26
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suzuki yeni kasa DL 1000 getirecekti. Getirmemiş mi?


    "KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    Yarın gene fuardayım bakmaya çalışırım

  7. #27

    Üyelik
    14 Mayıs 2013
    Ducati'nin yaptığı ayıptır.

  8. #28
    porsuk_y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Aralık 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    KTM RC250
    Görevliyle konuştum rc200 6000 euro rc390 8000 euro olacakmış...
    Green Arrow bunu beğendi.
    İNSANLARDA PARA GİBİDİR...IŞIĞA TUTUN İÇİNDE ATATÜRK YOKSA SAHTEDİR...!!!!


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)