Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Hem suçlu hem güçlü olmak :)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    LP76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2012
    Şehir
    Bakırköy/İSTANBUL
    Motosikleti
    GT 250
    Arkadaşlar bugün biraz acelem vardı her zaman ki gibi full koruma giyip yola çıktım. Otobanda olduğum için malum diğer araçlar sıkıştırmasın diye orta şeritte belli bir hızda gidiyorum spor marka bir araç arkama yapışıp kornaya basınca bende elimi kaldırıp sol yoldan gitmesi için işaret yaptım ama nasıl çıldırmış gibi kornaya basıyor hızımız yaklaşık 90-100 arası arabanın içinden o bana el kol yapıyor ben ona karşılıklı sayıyoruz bir birimize. Neyse bu soldan son bir kornaya basıp uzadı bende senin der gibi cevap verdim. Sonra geldik yolculuğumuzun sonuna ama hala sinirliyim motoru park etmek için yanaştım tam yan ayaklığı açıcaktım ki ayaklık zaten yol boyunca açıkmış. Benin o kadar laf söyleyip küfür ettiğim spor marka araç sahibi hayatımı kurtarmak için o hızda yanıma yanaşıp anlatmaya çalışıyormuş durumu. Evet arkadaşlar en sizin kadar bende çok kızdım kendime nasıl bu kadar dikkatsiz ve ön yargılı olduğuma.....
    Vitus, arca94, fz6_fazer ve 2 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2010
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Evde herkes mutlu imiş ve bir gelincikleri varmış. Bu ailenin bir bebegi olmuş. Günler böyle geçip giderken komşuları kadının evine gelip “bu gelinciği artık kovalamalısın. Çünkü gelincik kıskanç hayvandır senin sevginin bölündüğünü yani çocuğunu sevdiğini görünce kıskanarak çocuğuna zarar verebilir” demeye başlamışlar.
    Günlerden bir gün, kadın kocasını tarlaya yolcu ettikten sonra evin eşiğinde otururken komşuları gelmiş ve onlarla konuşmaya dalmış. Bu konuşma sırasında bebek beşiğinde uyuyormuş. Gelincikte evin içinde bebeğin yanında uyuyormuş. Dış kapı eşiğinde konuşurken evin içinden bir gürültünün geldiğini duymuşlar. Komşuları, kadına “bak biz sana dememiş miydik, gelincik çocuğa zarar verdi, onu öldürdü” diyerek kadını heyecanlandırmışlar. Bir hışımla kadın yerinden kalkmış ve odanın kapısını açmış. Bir de ne görsün gelinciğin ağzı kanlar içinde açılan kapıdan dışarıya doğru kaçıyormuş. Bunu gören kadın beyninden vurulmuşa dönmüş. Hemen eline aldığı bir sopa ile gelinciğe vurmaya başlamış. Öyle bir vurmuş ki dakikalarca sürmüş. Artık gelincik orada hayatını kaybetmiş, fakat kadın hırsını hala alamamış. Bir zaman sonra çocuğu aklına geliş. Elindeki sopayı fırlatıp, koşarak eve girmiş ve çocuğunun yattığı beşiğin yanına varmış. Birde ne görsün ki; Beşiğin üzerinde kocaman bir yılan fakat yılanın başı yok. Yılan ölmüş. Gelincik yılandan çocuğu kurtarmış. Kapı açıldığında da yılanın başı ağzında ve her tarafı onun için kanlar içindeymiş. Kadın yavrusunu kurtaran ve uzun zamandır hayat arkadaşı olan gelinciği kendi elleri ile öldürdüğüne çok üzülmüş. Günlerce kendine gelememiş ve sürekli ağlamış.

    Bu aynı gelincik hikayesine benzedi oldukça şaşırdım

    Ön yargıyla yaklaşmamak lazım.
    Pekbipicadam ve fz6_fazer bunu beğendiler.

  3. #3
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2013
    Şehir
    Skinoskisama
    Motosikleti
    Dragstar
    Adam dursa ,sen dursan, adama vursan felan, sonra gerçeği öğrensen teheyy ne acı be
    cece89 ve IBjKI bunu beğendiler.

  4. #4
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    F650GS
    üzerinde adam olan motosikleti bile görmeyen milyonlarca araç sürücüsünün içerisinden biri senin ayaklığının açık olduğunu görmüş ve sen ona el kol mu yapmışsın? coh ayıp şuayip
    IBjKI bunu beğendi.

  5. #5

    Üyelik
    14 Kasım 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Falcon Crown 150
    3 ihtimal var;
    Çok dikkatli bi adammış,böyle adamlar heryerdeki tersliği görür.
    Motosiklet kullanan bir adammış.
    Motosiklet kullanmayan ama kullanmnak isteyen bi adammış.Motorunu beğenmiş,hayran hayran bakarken yan ayaklığını görmüş.

    Bence 2. si...Bayada bi ayıp olmuş adama.
    Sanada geçmiş olsun.Tüm yolu oklava yutmuş gibi dimdik gitme şansına sahipmişsin.Bi garibanı sevindir...
    cece89 bunu beğendi.

  6. #6
    metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2009
    Şehir
    Afyonkarahisar
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bu arada verilmiş sadakan varmış...

  7. #7
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2013
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Motosikletinizin ayaklık müşörü yokmuydu? Yani gt250 gorunuyor motosikletiniz ondan sordum
    forzaBJK bunu beğendi.

  8. #8
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Ben de kadın sürücülere kapısının açık kaldığını, farlarını açmadığını vs şeyleri işaret ederken, küfür ettiğimi yada kızdığımı düşünüyorlar el kol yapmaya başlıyorlar.
    Seninki de böyle feminen bir yaklaşım olmuş biraz
    arca94 bunu beğendi.

  9. #9
    forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2012
    Şehir
    Şebinkarahisar
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    nedense ilk motor alanlara hemen o ayaklik acikken motorun calismasini engelleyen aparati sökmeyi öneririz..

  10. #10
    hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ekim 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    En önce kendinize kızmanız gerekli. Ayaklık müşürünü iptal ettiğiniz için.

  11. #11
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2007
    Şehir
    marmaris ve muğla
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bilemezdin ki trafikte artık o kadar şey yaşanıyor ki boyle şeyleri dusunmemiz aklımıza bile gelmiyor

  12. #12
    LP76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2012
    Şehir
    Bakırköy/İSTANBUL
    Motosikleti
    GT 250
    Arkadaşlar ne deseniz haklısınız çok ayıp ettim eğer bu arkadaş motor camiasındansa tanışıp, kendimi affettirmek isterim. Bu arada motorumun ayaklık müşürü iptal soran bir arkadaşımız vardı.

  13. #13
    koray_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ocak 2006
    Şehir
    yalova
    verilmiş sadakanız varmış ucuz anlatmışsınız

  14. #14
    agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul - Gaziosmanpaşa
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    dünde istanbulda bir mahkemede müdür arkadaşım, benim motor kullandığımı görünce, başladı söylenmeye işte böylelerde, şöylelerde, en sonunda da geçen bir tanesi çok hoşuma gitti dedi, sağ aynam kapalı çıkmışım, motorcu yanımdan geçerken açıp geçti, ay çok beğendim dedi, biz duyarlı olalım, onlarda olsun... kavga etmek için hiçbir neden kalmayacak, yeterki birbirimize saygımız olsun.
    dockerengin bunu beğendi.

  15. #15
    skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2011
    Şehir
    İZMİR/BORNOVA
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    kısaca ayaklık müşürü hayat kurtarır...

  16. #16
    hissizadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Puch Maxi - Hyosung GT 250 Naked
    bir köyde yaşayan yaşlı ve gariban bir adam varmış. tek varlığı ufak bir tarlası olan bu adam her sabah azığını alır (bir tas süt veya yoğurt, biraz da ekmek) tarlasına çalışmaya gidermiş.

    Yine bir sabah tarlasına çalışmaya giden yaşlı adam azıklarını bir kenara bırakmış ve çalışmaya koyulmuş, bir süre sonra azığını koyduğu yerin hemen yanındaki delikten bir yılanın çıktığını görmüş. yılan çıkıp adamın azık olarak yanında getirdiği bir tas sütü içmiş, bunu gören yaşlı adam hiç müdahale etmemiş, yerinde durup yılanın sütü içmesini izlemiş. sütü içen yılan deliğine girdikten hemen sonra ağzında bir tane altınla tekrar dışarı çıkmış ve adamın azığının yanına bırakıp tekrar yuvasına girmiş. yaşlı adam büyük bir şaşkınlık içerisinde altını almış ve mutlu bir şekilde evine dönmüş.

    Sabah olduğunda yine tarlasına gitmiş azığını bırakmış çalışmaya başlamış yine aynı şekilde yılan çıkmış sütü içmiş yuvasına girip bir altınla geri dönüp adamın azığının yanına bırakmış ve yuvasına geri dönmüş. Günler günleri takip etmiş yaşlı adam her gün aynı şekilde gidiyor yılan sütü içiyor ve bir altınla evine dönüyormuş.

    Gel zaman git zaman bir gün yaşlı adam hastalanmış ve bir süre evinde yatmak zorunda kalacağı için oğlunu yanına çağırmış ve "her sabah tarlaya giderken yanına bir tas süt al, azığını bıraktıktan sonra bir yılan çıkacak sütü içecek sonra yuvasına girip ağzında bir altınla geri gelip altını bırakıp yuvasına girecek. kesinlikle yılana dokunmayacaksın, hatta ürkütmeyeceksin bile, bıraktığı altını alıp eve geleceksin" diye sıkı sıkı tembih etmiş. zira her gün bir altın yaşlı ve fakir aile için oldukça iyi bir gelir kaynağı ve yaşlı adam da bunun bilincinde olduğundan oğlunu defalarca dediklerini yapması konusunda uyarmış.

    Sabah tarlaya giden çocuk babasının dediklerini yapmış ve beklemeye koyulmuş, bir süre sonra yılan delikten çıkmış sütü içmiş gidip bir altınla geri gelmiş. hayretler içinde olayları izleyen çocuk altını alıp eve gelmiş. bir süre bu şekilde devam etmiş ancak çocuk "her gün tek tek ne uğraşacağım, madem altınlar orda yılanı öldürür hepsini alırım" gibi bir düşünceye kapılmış ve sabah tarlaya gidip yılanın çıkmasını beklemeye başlamış. yılan yuvasından çıkar çıkmaz elindeki orak vb. kesici bir aletle yılana vurmaya başlamış, bunun üzerine yılan da kendisine saldırmış ve sokmuş. yılanın kuyruğu kopmuş ancak çocuk ölmüş.

    Bir zaman sonra yaşlı adam (hastalığı geçip, oğlunun yasını tutup) tekrar işine gücüne geri dönmüş ve haliyle hemen sabah kalkıp tarlaya gitmiş, azığını bırakmış ve başlamış beklemeye. bir süre sonra yine yılan yuvasından çıkmış, yaşlı adam yılana "kusura bakma, ben hastalandım tarlaya gelemedim, çocuğuma o kadar da tembih etmeme rağmen bi'cahillik etmiş. yine eskisi gibi olsa, ben sana süt getirsem sen de altın versen diyince, yılan "amca" demiş, "sende bu evlat acısı, bende de bu kuyruk acısı olduğu sürece artık bu iş olmaz" demiş.

    şimdi bunun konuyla ne alakası var derseniz ben de bilmiyorum. ama en azından ibretlik bir hikaye. ama motora binerken sinirlerinizi evde bırakın demişti birisi. doğrusu da bu sanırım.
    blackarca bunu beğendi.

  17. #17
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Aralık 2013
    Şehir
    İzmir - Karşıyaka
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Aslında korna çalmak yerine yanına yanaşıp camı açıp söylese daha iyi olurdu. Şimdi hangimizin başına böle birşey gelse bizde arkadaşın ki gibi bir tepki veririz %99. Çünkü bunun sebebi gene araba sürücüleri. Artık o kıvama geldik ki adamlar gözümüzde birer motor canavarından başka bir şey değil. Aralarında ne kadar böle iyi insanlar olsada istisnalar kaideyi bozmaz

  18. #18
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında korna çalmak yerine yanına yanaşıp camı açıp söylese daha iyi olurdu. Şimdi hangimizin başına böle birşey gelse bizde arkadaşın ki gibi bir tepki veririz %99. Çünkü bunun sebebi gene araba sürücüleri. Artık o kıvama geldik ki adamlar gözümüzde birer motor canavarından başka bir şey değil. Aralarında ne kadar böle iyi insanlar olsada istisnalar kaideyi bozmaz
    Motorcular da pek masum değil sanırsam...En başı birbirimize saygı.Saygı olunca kurallar otomatikman uygulanır.

  19. #19
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Aralık 2013
    Şehir
    İzmir - Karşıyaka
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorcular da pek masum değil sanırsam...En başı birbirimize saygı.Saygı olunca kurallar otomatikman uygulanır.
    Aynen katılıyorum motorcular arasında da kuralları hiçe sayan adımızı lekeleyen bir sürü kişi var. Araba sürücülerinin pek motorculara saygısı yok. Nerdeyse kin nefret besleyenlere bile şahit oldum. Tabi bunun en büyük sebebide kıskançlık bence

  20. #20
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Sebep ne olursa olsun ama bu gereksiz saygısızlıklar malesef ölümlere bile sebep veriyor.Değer mi?Bir anlık öfke.Neymiş yol benim hakkımdı...Herkes birgün birilerinin yol hakkını gasbediyor.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)