Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

BMW alırken bir kez daha düşünün!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    alpertektaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Nisan 2006
    Motosikleti
    BMW F650GS
    BUYRUN SİZE BMW

    2 nisan 2006 motosiklet fuarından bir F650BMW marka motosiklet satın aldım ve bugün 23 nisan ve ben hala motosikletimi teslim alamadım BMW motosiklet almak isteyenler lütfen bu yazdıklarımı dükkatlice okuyun ki sizde benim ve arkadaşlarım gibi BMW mağduru olmayın.

    2 nisan Pazar günü yeni çıkan modelleri incelemek için CNR a gitmiştik birçok marka yeni modellerini sergiliyordu ve ozaman daha artmamış olan ötv den yararlanmak için bizde kendimize motosiklet bakıyorduk ve BMW stand ına geldik 2006 model F650GS model motosikletin gerek ödeme şartları gerekse teknik özellikleri açısından bize uygun olacağını düşündük birde alacağımız motosikletin BMW olduğunu düşünürsek parça ve servis olayında diğer markalara oranla daha avantajlı olduğumuzu düşünerek BİR HATA YAPTIK. Evet biz 2 nisan günü satış sözleşmelerini (Biz türk’üz ya tabiki okumadan) imzalayarak motosikletlerin peşinatı olan 800YTL yi (olayın kahramanlar BORUSAN OTOMOTİV’E) ödedik ve motosiklet aldık zannettik, 2 gün sonra Salı günü kredilerimiz çıktı ve biz BORUSAN OTOMOTİV i aradık ne kimse telefonlara cevap veriyodu nede cevap veren bizim işimizi hallediyodu ağızlarına dolamışlar bir kelime YOĞUNUZ KUSURA BAKMAYIN iyi tamam yoğunsunuzda biz müşteri değilmiyiz sizler kimlerle uğraşıyorsunuzki bize ayıracak zamanınız yok neyse sorunu telefonla çözemeyeceğimizi anlayıp banka ile BORUSAN arasında KURYE olduk ve evraklarımızı 4 nisan Salı günü BORUSAN’a ulaştırdık. 5 nisan Çarşamba günü ödeme işlemi tamamlandı ve biz motosikletin parasını ödemiş olduk.
    Ve haftasonu motorlarımızı alırız ümidiyle 7 nisan Cuma günü BORUSAN ı aradık ve tabiki yine cevap veren yok yine ilgilenen yok yine aynı kelime YOĞUNUZ KUSURA BAKMAYIN neyse yine iş başa düştü ve anadolu yakası bostancıdan yaklaşık 50 kilometre mesafede olan istinye BORUSAN a gittik ve motosikletlerimizi birdahaki hafta içi alabileceğimizi ama gün veremediklerini söylediler bizde anlayışla karşılayarak tekrar geri döndük birdahaki hafta Pazartesi tekrar telefonla ulaşmaya çalıştık ama yine tatmin edici cevaplar alamadığımız için istinye ye gittik ve motosikletlerin Perşembe 13 nisan Perşembe günü çıkacağını söylediler biz 13 nisan Perşembe günü gittiğimizde yine avcunuzu yaladık birdahakia hafta içi arayın dediler biz de bu gecikmenin sebebini sorduk (İŞTE BOMBA GELİYİOR) “efendim bizim montaj da 1 arkadaş var yetiştiremiyo” ben bir an kamera şakasında olduğumuzu düşündüm ve hangi kameraya el sallim diye sordum arkadaşa nasıl yani BORUSAN OTOMOTİV gibi bir şirket BMW gibi bir marka motaj ekibinde 1 kişi oluyor birde serviste kaç kişi çalışıyor onlar neden yardım etmiyolar dedim (İŞTE BOMBA 2 GELİYİOR) “beyfendi onlarda 3 kişi ara ara yardım ediyolar ama biryandanda gelen motorlara servis vermeye çalışıyorlar” dedi yani istanbul çapında POLİS ler dahil kaç adet BMW motosiklet olduğunu düşünün birde servis kalitesini düşünün, tabi ben bunları duyduktan sonra uykularım kaçmaya kabuslar görmeye başladım BMW MOTOSİKLET ALMAK GİBİ BİR HATA yaptığım için kendime kızıyordum çünkü ben 1990 yılından beri aşağı yukarı tüm japon markalarına binen ve bu markaların mağza ve servisleri ile iyi tanışan bir insanım ilk defa bir BMW aldım ve beraber satın aldığımız gökhan arkadaşım ile başımıza geleceklerden çekinmeye başladım. Neyse lafı uzatmayalım bugün 23 nisan Pazar ve hala motosiklet ortalarda yok binbir yalan binbir dolan gökhan arkadaşım 18 nisan Salı günü motosikletini aldı ve 22 nisan cumartesi günü rolanti ayarının düzensizliğinden ve motosikletin yolda giderken stop etmesi arızasından dolayı küçük bir rolanti ayarı için servise görütdü ve bir ayar için çok yoğun olduklarını ve motosikleti bırakıp bir hafta sonra gelmesini söylediler  BUGÜN 23 NİSAN PAZAR DİĞER BÜTÜN ARKAŞLARIM ŞANSLI VE OLDUKLARI İÇİN DİĞER MARKARI TERCİH ETTİKLERİ İÇİN MOTOSİKLETLERİ İLE GEZERKEN BİZDE GÖKHAN ARKADAŞIMLA SAHİLDE YÜRÜYÜŞ YAPMAYI PLANLIYORUZ DİĞER BMW MARKA MOTOSİKLET ALMAYI PLANLAYAN ARKADAŞLARA BİR DERS OLSUN DURUMUMUZ. Öte yandan satış sözleşmesinden bir örnek aldık ve oradan birşeyler tutturabilirmiyiz diye okuduk ve şöyle bir ibare var SATICI FİRMA 16 HAFTA İÇİNDE MALI TESLİM ETMEZSE ALICI KİŞİ BİR İHTAR İLE BORUSAN OTO YA BAŞVURUP 2 HAFTA İÇİNDE PARASINI GERİ İSTEME HAKKINA SAHİPTİR. Hani buda aklınızda bulunsun. Biz söleşmeyi imzalayalı yaklaşık 4. haftaya giriyoruz önümüzde 14 haftamız daha var rahatız o açıdan 


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ocak 2006
    Şehir
    İst./Bostancı
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    bmw nasıl yapıyo böyle bişeyi anlamadım. ben bmw yi en iyi servisi olan motor markası sanırdım.

    teşekkürler arkadaşım bilgilendirdiğin için

  3. #3
    cenngiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    AS 150 T
    arkadaşım geçmiş olsun mu diyeyim, yoksa allah kolaylık versin mi diyeyim şaşırmış durumdayım.

    motosikletlerini yere göğe sığdıramayan (aslında bu konuda haklılar ve BMW motosiklet satabilmek onlar için büyük bir şans), her organizasyonda BMW ambleminin altında burunları bir karış havada olan Borusan yetkilileri bakalım bu durumu daha nekadar devam ettirecekler.

    Ben senin yerinde olsam Almanya BMW ye durumu tüm detayları ve belgeleriyle açıklayan bir e-mail atarım. Zira Türkiye dışında dünyanın hemen hemen her ülkesinde müşteri görüşleri ve şikayetleri ferman gibi algılanır.

    Uzun zamandır hayallerimi süsleyen 1200 GS gözlerimin önünde tepetaklak oldu sanki.

    Umarım motoruna bir an önce kavuşursun. Ayrıca sakın moralini bozma. Aldığın motor gerçekten çok kaliteli ve parasını sonuna kadar hakeden bir makine. bu olanlar seni BMW ve F650 den soğutmasın. Zira firmalar gelir gider ama marka ve kalite baki kalır.
    [B]GÜÇ[/B] bir [B]ATEŞ[/B]tir, [B]ISINMAK[/B] ya da [B]YANMAK[/B] senin elinde...
    ZS200GY-A Mavi

  4. #4
    titanxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mart 2006
    Şehir
    K.MARAŞ
    Motosikleti
    Kuba STR 250cross + mondial xtreme supermoto
    valla bmw gibi bi marka böyle bi durumdaysa varın digerlerini siz düşünün

  5. #5
    grave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2006
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    arkadaşım geçmiş olsun. ben motorun parasını verdikten sonra ertesi gün gel al diğenlere gıcığım, herifler nerdeyse 20 gündür seni bekletmişler. insan cinnet geçirir. bu bence bmw'nin değil borusan'ın ayıbı.

    biraz ayıp olacak ama bir espiri yapmak istiyorum alınma.

    GALİBA BORUSANA GİRDİ...

  6. #6
    adalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Mondial 150
    Çok üzücü bir durum gerçekten. Kesinlikle üşenme ve Almanya ya Borusan ın
    bu durumunu anlat derim.
    [COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]

  7. #7
    beto_977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    AS 150 T1 ( Yiğidim Aslanım, Façası bozulsada eski günlerine geri döndü )
    Pardon birşey sorucam bilmediğimden BMW nin motorları fabrikada toplanmıyormu yani buraya motorlar montajlı olarak gelmiyormu.
    Yani koskoca BMW kalite ve karizmasını herşeyini türkiyedeki 3 kişinin mi eline bırakıyor.

  8. #8
    Mr.Wish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2006
    Şehir
    Cağaloğlu-Kısıklı
    Motosikleti
    :(
    Arkadaş geçmiş olsun. Bencede Bmw ye yaz şikayetlerini, hatta arayabiliyorsan ara.. anında işlem yapılıyor bir ara ben bi japon malı üründen sıkıntı hissetmiştim distribütor beni yeterince tatmin edici sonuca varmayınca aradım. Japonun biri çıktı tele,ingilizce japonca karışık anlattım derdimi, adam dedi size geri dönecekler birazdan yok arayan olmazsa sen beni gene ara.. Telefonu kapattım 10 dk içinde aradılar ve ne gerekiyorsa buyrun yardımcı olalım. Aramanıza gerek yoktu çözerdik vs. vs..
    Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...

  9. #9
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    bence de ara almanya bmw yi anlat, türkiyede isimlerinin kaç paralık adamların elinde olduğunu anlasınlar...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

  10. #10
    raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2006
    sabırlı adammışsın doğrusu. ara almanya bmw yi ve anlat durumu ve bmw imajının yerlerde olduğunu söyle. ayrıca tüketici hakları danışma hattına da bildir durumu ve şuan hangi gazetede bilmiyorum ama Ahmet Vardar a mutlaka duyur bunu. ahmet vardar hakkından gelir...
    "İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES

  11. #11

    Üyelik
    23 Şubat 2006
    bencede borusanın antipropagandasını yap.aldıgın fiyatları vergileride detaylı anlat.hem bu forumda hemde her sitede yayına gir.ozellikle yabancı siteleri dene.almanya vs.ve surekli bmw almanyayı ara.hicbisey olmasa bile gıcıklık olsun.

  12. #12
    yilmazelektrik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Şubat 2006
    bence midemizi bulandırmasınlar bmw iyidir iyi kalsın hepimizin gönlünde bir bmw yatıyor
    kango multix yamaha 125

  13. #13
    Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2005
    Şehir
    İzmir-Bornova
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Ben İzmir Gönen'den 1998'de bir VW araba almıştım. Gönen'e airbagle ilgili sorular sormuştum; gözlük takarken patlarsa ne olur, kaç cm'den kısa insanlar önde oturmamalı, vb gibi. Bana mantıklı bir cevap veremedikleri için Almanya VW'e e-mail atıp durumu açıklamıştım. 2 hafta sonra ben servise başka bir sorun için gittiğimde bana "Sen miydin o bizi şikayet eden kişi?" demişlerdi. Gerçi gene internetten kendi araştırmalarımla sorularıma yanıt buldum ama hiç olmazsa VW Türkiye bu olaydan sonra ulaşabileceğim bir internet sitesi ve e-mail yapmak zorunda kaldılar. Çok hoşuma gitmişti.

    Bence Almanya'ya yaz ve bir kaç kişinin canını sık.

  14. #14

    Üyelik
    23 Şubat 2006
    bmw yi kotuleyen yok.borusan elestiriliyor.

  15. #15
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Kesinlikle Almanya Bmw ye yaz derdini anlat ve bu işin peşini bırakmayacağını üyesi olduğun motosiklet sitesinde bu durumu anlattığını tepki gördüğünü ekle, tınlamazlarsa kendileri bilir müşteri kaybederler. Böyle bir saçmalık olur mu? Dünyanın parasını ver üstüne rezillik çek, komediye bak tek kişi montajda serviste 3 kişi nasıl paralar kazandıkları belli oluyor. Kesinlikle durumu, rezaleti bildir yazık bunları en çok siz çekeceksiniz.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

  16. #16
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Aralık 2005
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    BMW alırken bir kez daha düşünün

    demişsin bunun bir tek bayiyle ne ilgisi var. diğer bayilerin aynı olduğunu söylesen neyse.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

  17. #17
    MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2005
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    ben motorun parasını peşin verecem bana çok yoğunuz diyecekler,servisde 1 kişi çalışıyor diyecekler o adamın cami duvarına işediği andır.Ben çin malının parasını peşin verdim adamın elinde yokmuş 79km uzaklıktaki bayiden pkapla getirttim nakliyeyide onlar verdi benim de motor gelene kadar içtiğim çaylar (14 bardak)yanıma kar oldu.Yetkili müdür kim varsa bir adet satış sözleşmesinin fotokopisini çektir yabancı dil bilen arkadaşına da bu yazdıklarını döşet, almanyaya yolla bak ne oluyor sonra seyret
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

  18. #18
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Aralık 2005
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı MoToR adlı üyeden alıntı
    ben motorun parasını peşin verecem bana çok yoğunuz diyecekler,servisde 1 kişi çalışıyor diyecekler o adamın cami duvarına işediği andır.Ben çin malının parasını peşin verdim adamın elinde yokmuş 79km uzaklıktaki bayiden pkapla getirttim nakliyeyide onlar verdi benim de motor gelene kadar içtiğim çaylar (14 bardak)yanıma kar oldu.Yetkili müdür kim varsa bir adet satış sözleşmesinin fotokopisini çektir yabancı dil bilen arkadaşına da bu yazdıklarını döşet, almanyaya yolla bak ne oluyor sonra seyret
    şiddet bazen işe yarıyor
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

  19. #19
    Freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2006
    Motosikleti
    Honda Varadero, Honda VFR (3. olursa o da Honda olacak)
    Alıntı titanxxx adlı üyeden alıntı
    valla bmw gibi bi marka böyle bi durumdaysa varın digerlerini siz düşünün
    Hocam diğer firmalar taş gibi servis ve satış yapıyorlar.
    İşini beceremeyen firma sadece BORUSAN bizim bildiğimiz.
    Diğer bütün firmalar sölzerini tuttular ve servislerinde/montajlarını da yetiştiriyorlar.
    [FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
    [B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]

  20. #20
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2006
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    İNŞALLAH faturası kesilmiştir.Malum ötv ve kdv'de fatura tarihi esas alınır.birde tüketici kanunu gereği alehte hüküm içeren sözleşmeler ilgili kanuna aykırı olamaz.
    DEMEKKİİİİ:ÇİN JAPON ALMAN İTALYAN BAHANE ASIL OLAN HİZMETTE KALİTE


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler