"Zart" diye geçiş yapmışsın, yeterli tecrüben varmış. Hayırlı olsun o vakit....
"Zart" diye geçiş yapmışsın, yeterli tecrüben varmış. Hayırlı olsun o vakit....
Güzel yazı olmuş, keyifle okudum. Allah kaza bela göstermesin. Bu arada ben de Beykoz'luyum belki bir gün karşılaşırız
Yeni motorunuz hayırlı olsun.Motosiklet bilinci, altınızdakinin ne olduğunu bilmek ve ona göre davranmak sizi hayatta tutar ve motosikleti yanlış tanıyanların eline koz vermeyi engeller.Bu yüzden yüksek cc kullanmak bilincinde olan birisi için sorun teşkil etmez.Ama yinede kusura bakmayında bir süre ehliyetsiz kullandığınızı söylemişsiniz işte o söylem tüm o bilinçli kullanıcı imajını tamamiyle yıktı.
Herkese teşekkürler. İçimden geçenleri, yaşadıklarımı paylaşmaya çalıştım. Hepimiz motorcuyuz. Sadece motor kullanmıyoruz. Öyle olsaydı burada takılmazdık. Araçtan çok amaç bizim için motor. Bunları anlatmamın, yeni başlayacak olan ve kafasında soru işareti olan arkadaşlara yararı olur diye düşündüm.
Dediğim gibi motora bir sitem, bir hışımla aniden başladım. Mantık ile hareket ederek değil. 3 gün içinde karar verdim ve aldım. Amaç motora binmek değil, severim lan trafiğini, otobüsünü başkaldırışıydı. Sınav, randevu falan derken maalesef bir miktar zaman geçti...
Yazı muthıs hemen hemen aynı durumu yaşamışız benımde motor tecrubem scooter la basladı , bir arkadaşım dediki o zehiri aldın artık kurtuluşun yok aynen dedıgı gıbı oldu 6 ay sonra bı bakmısım fazer 600 evet 6 aylık motor tecrubem ıle gectım 600 cc ye. hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela göstermesin.Tecrübe çok önemli ama dahada önemlisi gazı kontrol etmek...
hayırlı olsun zezura aman diyim eğitim al şaka götürmeyecek birşey yapmışsın ve alışana kadar pek araçlara kafa tutma aslında hiç tutmaman senin yararına olur en iyi ihtimal motor az yakar cebin üzülmez
Hayirli olsun . Benim hikayemde aynisi. Trafikte arabamda mahsur kalinca hemen ertesi gun gittim 250r aldim ciktim eve bayii getirmisti o gece catalca yoluna ciktim 150km gezeledim sonra sabah ise.....beylikduzu kagithane e5 trafigi her gun. Bu arada ehliyeti hemen aldim. Martta fazer8 alma agim
guzel anlatim olmus sevgi ve cesaret onemli
Hayırlı olsun guzel motor
www.erkakurye.com
Zerzura hayirli ugurlu olsun guzel bi gecis yapmisin bence senin icin suan tam egitim zamani, motora hakimsin ama yeteneklerini hep gelistirmek icin egitim cok faydali, rospa egitimi veren kuruluslari arastir bence bi selamlar
Hayırlı olsun. Kazasız belasız nice km lere.
Yazı gerçekten çok keyifli. Motosikletten en korkan adama bile motosiklet aldırır cinsten. Bende Er-6 mı öyle çarçabuk almıştım, sizin gibi çok güzel bir iş yaptığıma inanıyorum. Hayırlı olsun, tekerimiz düz bassın.
Yazıyı okuyunca aklıma birden bi zamanlar çok sevdiğim çizgi film geldi ''Gölgelerin gücü adınaaa'' Hayırlı olsun kazasız belasız nice 60 binler
Hayirli olsun,fazer ile butunlesene kadar cok gazlamamanizi oneririm.
Hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanırsın inşallah.
ben de ~4 yıllık iki ybr 125 tecrübesinden sonra fz6s ye geçtim. memnunum, elim ayağım gibi kullanabiliyorum artık 34.000 küsür km ybr 125 ten sonra 2000 km de fz6 ile şu anda kendimi rossi gibi hissediyorum şaka bir yana çok şey öğrendim, progresif frenleme, kontra vs. ama önemli olan bilinçaltını bunlarla döşeyebilmek. hızlı bir geçiş yapmışsın, tez zamanda honda dan gs2 yi almanı tavsiye ederim. hayırlı olsun
hayırlı olsun hikayen benimkiyle hemen hemen aynı ben bi ay oldu fz6n alalı çok güzel bi makina kazasız belasız binmen dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)