Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Türkiye'deki motosiklet servis problemi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    25 Nisan 2010
    Bilindiği üzere her motosiklet kullanıcısının ortak sorunu servislerdir. Distribütör firmalar servislik vereceği firmayı araştırmadan, servisimiz var diyebilmek için ne olduğu belirsiz kişilere servis olma hakkı verebiliyor. Bunların çoğu yaptığı işten bi haber, müşteriye nasıl hizmet verebilirim düşüncesinde değilde müşteriyi nasıl soyabilirim derdinde. Siz motosiklet kullanıcıları olarak nasıl servis hizmeti olmalı ? Neler yapılması gerekli ? Önerilerimizi bu konuda paylaşalım derim. Belkide distribütör firmalar okurda biraz daha iyi servis hizmeti vermek isterler.

    Benim önerim distribütör firmalar servis vermeden önce, servis vereceği kişiye sattığı modelleri hakkında her türlü tamirini göstermeli, arıza sebeplerini ve nasıl onarılabileceğini detaylı şekilde göstermeli, parça fiyatlarını ve servis ücretlerini kendi sitelerinde herkese açık şekilde paylaşmalı. Böylelikle müşteri parça ve hangi servis işlemi için ne kadar ücret vereceğini önceden görebilmeli. Eğer bunu yapmıyorlarsa bu işin içinde art niyet vardır. Distribütörler bu servis konusunun önemini iyi kavramalı ve işi sıkı tutmak zorundadırlar. Böylelikle müşterilerinin zor duruma düşmelerini engellemelidirler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    porsche911tt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2010
    Şehir
    Beyşehir
    Motosikleti
    ramzey qm200
    Gundemden uzak kaldim biraz.Turkiyeye motosiklet servisi mi geldi

  3. #3
    tozluklu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2013
    Şehir
    keşan
    Motosikleti
    Bajaj pulsar ns 200
    Burası Türkiye art niyet her alanda var. O yüzden düzgün insanlar parmakla gösterilir.. Bazı kıstaslar yasayla belirlenmeli. Denetleme organları çalışmalı. Biz ne yapabiliriz? Devlet adamlarını seçerken Adam seçmeye dikkat etmeliyiz..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)