Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 1234513 ... SonuncuSonuncu

Bajaj Motor Türkiye'ye Kuralkan A.Ş ile birilikte geliyor, yakında satışa sunulacak

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2009
    Şehir
    kocaeli/gebze
    Motosikleti
    motorsuz :(
    pulsar serisi iş görür, fiyatlar makul olursa sezon başında patlama yapar...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Kasım 2010
    Şehir
    HAREM ÜSKÜDAR
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    bazı arkadaşlar konuyu müslüman hindu meselesine getirmiş,bence Türk veya başka millet olmamız değil aynen burda oldugu gibi meseleyi sapıtmaktan başarısız olup bir şey üretemiyoruz saga sola çamur atıyoruz.
    Kuralkan servis ve yedek parça konusunda başarısız,üretimde başarısız,İthalatta başarılı.Bu konuda türkiyede üretimde başka firma varmı bildiğim Kuba var oda montaj daha çok malesef hitlilerden geriyiz hatta atalarımızdan geriyiz ilk uçan Türk,ilk deniz altı türk ama yanlış yönetim savaşlar vs bu duruma geldi memleket şimdi ise başörtü gezi diyip,kışkırtmalarla ugraşıyoruz,Başbakan yerli oto yapın dedi her türlü imkanı vereceğim diyor patronların alıp satmak işine geliyor.Motorsiklet bile yapamıyorlar bence bir şeyler eksik ama ne öz güven .
    yakut36 bunu beğendi.

  3. #43
    MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ağustos 2013
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    [QUOTE=tigermbz;3157026]200 ns 6000 olursa bizim mete ayusuna alırız bidene, daha gram pare çalışmaz[/
    QUOTE]

    Gö..ü bo..lu megelli bile 8500tl ise buda en aZ bi 10 olur diye düşünürüm.

  4. #44
    htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Temmuz 2008
    Şehir
    İstanbul -MALTEPE
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Siteside gezinirken dikkatimi çekti, Afyon ve manisa bayilikleri açılmış bile


  5. #45

    Üyelik
    25 Mayıs 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Hintli diye yerin bir tarafına soktuğunuz şirket KTM'nin %47'sine sahip, yere göğe sığdıramadığımız duke'ların üreticisi. Şaşırıyorum gerçekten.
    zerzura bunu beğendi.

  6. #46
    [Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2009
    Şehir
    İzmir
    Kendi kendimize gelin güvey olmuşuz gene hadi hayırlısı

  7. #47
    hector15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ağustos 2013
    Şehir
    BURDUR
    Motosikleti
    PULSAR 200NS
    acaba ne zamana satılmaya başlar ?

  8. #48

    Üyelik
    27 Kasım 2005
    2014 satis baslar. Biz bu aralikta bayii toplantisinda goruruz....

  9. #49
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    Alıntı zerzura adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBR 150R'dan çok daha performanslı bir motordur Bajaj 200NS. Hızlanmaları arasında ciddi fark var.
    Gerekirse belgelerle konuşabilirim

    Bike India isimli dergide bir çok test mevcut...
    Evet orda bie hata oldu sanırım cbr150 0-100'ü 11.5 sn fabrika değil test verisi Pulsar ise 9.7 fabrika verisi ama gerçeği biraz daha gerid olsada cbr150 den bir miktar hızlı duke 200 den 1 sn civarı yavaş.

    Benim Hindistan fiyat orantısı hesabından yola çıkarak yaptığım hesaplamada 200ns euro 2.20 bile olsa verilebilecek en uygun fiyat 6.200 tl civarı. bunun altı hiçbir şekil mümkün değil. Şuanki döviz kurları ile 7000 altı mümkün değil

    Gerçek dünyaya dönersek euro 2.70 ten ve distiribitörün yüksek karla pazarla taktiği eklenince 7.500-8500 aralığı çıkıyor. Ben üst sınır 8bin küsürden gireceğini düşünüyorum.

    Aslında bir Honda taktiği yapıp 6.990 dan bile ilk 50 motoru satsalar fena fiyat olmaz. Ben motorum olmasa alırdım böyle bir şartta

    Hem motor piyasada tanınır hemde ikinci eli oluşur. Ama bunu yapacak vizyon ve ileriye yönelik yatırım malesef bizim yerli beyinleri ve iş dünyasını biraz aşıyor
    ..Carmentality.. ve zerzura bunu beğendiler.

  10. #50
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı yakut36 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BAJAJ motosiklet firması Türkiye'de Kuralkan A.Ş ile distribütörlük anlaşması yaptı. Kısa zaman içinde BAJAJ motosikletleri Kuralkan bayilerinde görebileceksiniz.
    Yine mi sen... Atıp tutuyodun s&t kanuniler şöyle süper olacak böyle süper olacak diye milletin elinde patladı motorlar. Kuralkan resmen eritti hoysung'u Türkiye'de. Bajaj'ın başına Türkiye'de gelebilecek en kötü şeydir kanuni. Alacağım olsa vazgeçerim, net.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

  11. #51

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Adam gibi fiyat politikası izlerler ve düzgün servis verirlerse TVS'nin işinin bittiğinin resmidir. Neden öyle diyorum ? Çünkü TVS'nin dünya yıkılsa RTR 150'den başka model getirmeyeceğini biliyorum. Bajaj NS200 gelirse memleket motor görür.

  12. #52

    Üyelik
    10 Eylül 2013
    Şehir
    KEŞAN
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siteside gezinirken dikkatimi çekti, Afyon ve manisa bayilikleri açılmış bile

    http://k1309.hizliresim.com/1f/h/sr04z.jpg


    yanlış çeviri öyle bişey yok

  13. #53
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2011
    Şehir
    34-10-35
    Motosikleti
    Demir At
    bu olayın netliğini nereden ögrenecegiz?

  14. #54

    Üyelik
    27 Kasım 2005
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine mi sen... Atıp tutuyodun s&t kanuniler şöyle süper olacak böyle süper olacak diye milletin elinde patladı motorlar. Kuralkan resmen eritti hoysung'u Türkiye'de. Bajaj'ın başına Türkiye'de gelebilecek en kötü şeydir kanuni. Alacağım olsa vazgeçerim, net.
    Yinemi sen? atıp tutuyordun? bu ifadenle ne kadar saygısız olduğun belli oluyor.. 2007-2008 fikirlerimi paylaştım. atıp tutma değil aksine yazdıklarımızın hepsi çıktı. Ama sen ve senin gibiler düz mantık ve saygıdan yoksun olduğu için bu gün bu şekilde yazabiliryorsunuz. Klavyenizin dili bu bağlayamayız. hafızan kuvvetliyse ve yazdıklarımız hatırlamıyorsan kayıp olmuş değil sitede var bak bakalım kim atıp tutmuş. Gerçi bunu anlayacağınıda sanmıyorum. Şimdi ne dedik bir hatırlatayım sana.

    1. Dedik ki önceki firma etik davranmıyor kendine ait olmayan markayı tescilliyor.. Ne oldu; Nisan ayı başında mahkeme bitti ve yargıtay onadı ve firma haksız bulundu. ( hiçte sesiniz duymadık )
    2. Yedek parça ve motor satışları devam edecek dedik. Satış adetleri bende var artış oranları da ama sen bu bilgiye layık değilsin.
    3. Önceki firma kullanıcılarına haksızlık etti dedik. Sen ve senin gibiler sanki firmanın askeri gibi olmaz yapmazlar dediniz. Nerde o eski distribütör firma? 2008 önce alınan hyosung kim yedek parça veriyor? 10 yıl yasal süre varken yedek parça ve hizmeti için hanginiz hakkınızı aradı? Şu an ben tüm hyosung lara yedek parça veriyorum motorlar sağlıklı hale geliyorsa bumu atıp tutmak?.. Tüm Türkiye de beni arayan herkese yedek parça yolluyorum bunun neresi kotu..
    4 Dedikki; Araçlarınızın garantisi aldığınız firma sorumluluğundadır,bu garantilerden sonraki firma sorumlu olamaz. Ama sen ve senin gibiler bekledi ki garantileri de yeni firma karşılasın. Oh ne ala parayı kazancı başkası alsın yükü yeni firma çeksin. Sen kendi iş alanında böylemi yapıyorsun. O garantili araçlar için ne yapıldı? Eski firmadan sebep hak aradınızmı? Oysaki şimdi hazır firmada herkes şikayetçi olduğu konuda hakkını yasal olarak arayacağı bir muhatap bulabilmekte.

    Bu ve benzeri bir çok cevaplar var, yazdıklarımızda kayıtlı site üyeleri bakar kim atıp tutmuş anlar. Uzun zamandır siteye sen ve senin gibiler yüzünden bakmıyordum zaten. ( kayıtlı diğer üyeleri tenzih ederim ) Sen ve senin gibiler ancak ekranda atıp tutar. Parca pahallı yok şu bu.. Ne yapalım sana beleş parçamı verelim , beleş motorda verelim istersen.. Profiline baktım kullandığın motoru gordum. Sen önce onların bir yedek parça fiyatlarına bak. ( bahse konu olan markayı kötülemek değil amaç aksine üst segment bir markadır. ) Yada kullandığın araç bir bak bakalım nerde üretiliyor? Sonra başka firmalara kaşının üstünde gözün var dersin. Sen kendi mesleğinde para kazanmadan mı çalışıyorsun. Tıpkı senin gibi herkes para kazanmak için çalışıyor. Ama bazıları senin gibi para için her yol mubahı tercih ediyor. Para kazanırken insanlık ve ahlaki değerleri de kaybetmemek gerek. Bu değerlerle sen bir urunu sevmeyebilir,almayabilir ve hatta eleştiride bile bulunabilirsin. En sonundan işinize gelmediği için almazsınızda.

    Bak bakalım hyosung kim distribütörken kullanıcıların elinde patlamış. Biraz adil olmak lazım. Sevmeyebilirsin almaya da bilirsin ama adil olmak gerek. Bizler satıcıyız ticari bakabiliriz bu gün bunu satarız eksik yönleri varsa eleştirileri anlarız ama sen ve senin gibiler eleştirmiyorsunuz ileri geri konuşuyorsunuz. Bu yüzdendir sen ve senin gibi birkaç kişi yüzünden ana firmalar,markalar,bayiiler ve servisler bu yazdıklarınızı dikkate almıyor. Bende 2008 seni dikkate almakla hata yapmışım. Onun içindir ki sana bu kadar cevap yeter. Senin eleştiri veya görüşlerinde dikkate alınmayacak. Ama konu içindeki güzel eleştirileri de zevkle okuyorum. Bazı üyeler teknik ve fiyat hakkında olumlu olumsuz güzel konulara değiniyor. Sana tavsiyen bunları bir bir oku belki bir şeyler öğrenirsin.

    Gelelim konumuza bu kesin bir bilgiydi bende sadece bu sitenin elit kullanıcıları erkenden öğrensin istedim. Yoksa hiçte umurumda olmaz. Zaten uzun zamandır siteye de bakmıyorum.Bu haber vesilesi ile yazılanları okuyorum. ( yukarıda bahse konu olan kişi hariç ) Bu bilgi sektör için önemli bilinsin istedim. Kötü bir şey yaptımsa sileriz konuyu özürümüze de isteriz olur biter.

    Ha bu markayı başka firmada alabilirdi. Çünkü son 3 ayda bir çok firmayla görüştüler. Onu da yazardım, bilgi bu paylaşmakla güzelleşir. Mesela şu an bir firma HERO ( yani Honda tedarikçisi ) anlaşma sağladılar. Bu bilgide bende kesin ama ilgili firma yetkilisi dostum şu an yayınlamayalım diye istekte bulunmuşsa söylemekte doğru değildir. Yukarıda hitap şekli gayet saygısız olan kişiler yüzünden sektör içindeki bir çok kişi bu formlara katılmıyor. Demek ki bizde katılmamalıyız. Olan biten gelişmeleri söylemenin anlamı yok. Ne uğraşacağım bir dünya işin arasında yazmakla. Misafir statüsünde izlerim bakarım benim için büyük bir kayıp değil. Nasıl olsa herkesten önce öğrenme şansım var. Oturur keyfime bakarım. Konu üyelere rahatsızlık veriyorsa silinmesi site yetkililerinin tasarrufundadır.

    Son olarak bizler bayii olarak bu durumlarda bilgimize başvuruluyor ana firmaya tecrübe ve bilgimizle isteklerimiz oluyor. Bu hem firma için ,hem bizim için, hem de nihai son kullanıcılara fayda olacak şekilde önerilerimizi anlatıyoruz.
    BAJAJ içinde uygun model,uygun fiyat ,uygun yedek parça ve servis olması durumunda bir çok markadan daha çok başarılı olacağını düşünüyorum. Hindistan'ın en büyük üretici firması HERO ve sonrasında BAJAJ ülkemize geliyorsa ana firmalar hesaplarını çok iyi yapmak zorundadır. Pazarda kazanmak için bu yarışta tüm kozlarını kullanmaları gerek. Bu durumda da bu işten en faydalı olacak kişilerde son kullanıcılar olacaktır.
    jackonbir, hector15, ea1925 ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

  15. #55
    hector15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Ağustos 2013
    Şehir
    BURDUR
    Motosikleti
    PULSAR 200NS
    helal olsun kardeşim.

  16. #56

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Hyosung'un eski distribütörü şerefsizlik edip markanın isim hakkını da almıştı. Tabi onlar şerefsiz olurken ona bu hakkı verenler de beyinsiz oluyorlar. Sonrasında Kanuni mecburen isim değişikliği ile motorları satmak zorunda kaldı. Tek hataları motorun markasını orjinal firma olan "S&T Motors" olarak koymak yerine milletin gözüne sokacak şekilde "S&T Kanuni" koymak oldu. Tabi Çin motorlarından gelen imajları yüzünden o motorların imajları da bozuldu.

    Bakın Bajaj NS200 bu oluyor ve Hindistan fiyatı 2800 TL :






    Bakalım gelecek mi ? Gelirse fiyatı ne olacak ? Bunlar da teknik özellikleri :

    Technical Specifications of 2012 BAJAJ PULSAR 200 NS
    Engine
    Type SOHC - 4V - Liquid Cooled
    Combustion system Triple spark
    Ignition system Independent spark control through ECU
    Crankshaft Type Integral
    Max Power 23.52 PS @ 9500
    Max Torque 18.3 Nm @ 8000
    Bore 72 mm
    Stroke 49 mm
    Displacement 199.5 cc
    Fuel system Carburettor, UCD 33
    Air filter Paper element
    Exhaust system Exhaust TEC enhanced centrally mounted

  17. #57
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    F650GS
    kuralkana o akdar da haksızlık etmeyelim. hangi distribütörden memnunuz ki belki de sorun onlar da değildir

  18. #58
    skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2011
    Şehir
    İZMİR/BORNOVA
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    bu konu ve bajaj pulsar 200 ns benimde ilgimi cekti 200 CC 23 HP pek cok kisiye hitap edebilecek bir naked.Herkes gibi benide dusunduren acaba fiyati ne olacak? hani kalkip 8-9 civari fiyattan piyasaya girecekse pek sansi yok.Merakla ulkeye gelisini ve fiyatini bekliyorum takipteyim.
    Şeytan İcadı

  19. #59
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2011
    Şehir
    34-10-35
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı skystar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konu ve bajaj pulsar 200 ns benimde ilgimi cekti 200 CC 23 HP pek cok kisiye hitap edebilecek bir naked.Herkes gibi benide dusunduren acaba fiyati ne olacak? hani kalkip 8-9 civari fiyattan piyasaya girecekse pek sansi yok.Merakla ulkeye gelisini ve fiyatini bekliyorum takipteyim.
    fiyat olarak bir tez ortaya atabilirim.
    aynı şekilde
    tvs apache de hindistan malı ve 70000 hindistan rupesine satılıyor. yani 2350 türk lirası, türkiyedeki satış fiyatı 5190 lira
    bajaj pulsar 200 ns ise hindistanda 85000 hindistan rupesine satılıyor, yani 2750 türk lirası, beklediğim fiyat ise 6-7 bin tl arası.
    tez olarakda cok düz düşündüm. tvs apache yi alan isotlar türkiyeye 2.2 kat fiyatla türkiyede satışa sunmuş.

  20. #60
    MZ781 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mayıs 2010
    Şehir
    ZSCHOPAU
    Motosikleti
    MZ ETZ 251/1993 , Bajaj Boxer 150
    Tsubasa nın fiyat tahminlerine katılıyorum.Bajaj iyi bir markadır.80-90 lı yıllarda kendini sorunsuzluğu ile kanıtlamış bir markadır.Avenger 220 ye bayıldım .Getirirlerse alırım.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 1234513 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler