Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

asya as150 t1 hakkında acil bilgi..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Nisan 2013
    Merhaba forumdaslar
    asya as150t1 almayı düşünüyorum kullanıcıların dusuncelerini almak istiyorum yardımcı olur musunuz.. Buarada alacagim motor 2010 model 4650 km.de 1750 lira istiyor..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ekim 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Herhangi bir 150 lik çinliden farkı yok, fiyatıda modeline göre yüksek. Ederi max 1,250. 2 bin liraya gidip cygnus falan alın kafanız rahat binin.

  3. #3
    Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    Tekirdağ / Çorlu
    Motosikleti
    KapÇık
    Asyanın scooterlerini kesinlikle önermiyorum.. sakın kalıbına aldanıp alma arkadasım. mondial daha sağlam...

  4. #4

    Üyelik
    23 Mart 2011
    Merhaba ben Mehmet Yıldız. Afyondan. Haddim olmayarak cevap veriyorum. Usta değilim. Bende ASYA 150 6A var. 4 yıldır kullanıyorum. Vitesli motorlardan hoşlanmıyorum, o yüzden tercih ettim. Ama sorunlu oluyor ASYA markalar. Bana göre en büyük sorun servis sorunu. Servis fazla ilgilenmiyor. Bi parça ısmarlıyorsun 1 ayda getiriyor. Tabii bu benim bulunduğum yerdekiler için.
    Benim motor 150 cc lik, bir defasında yakıt denemesi yaptım. Sandıklıya gittim ve geldim. Ortalama 100 Km de 6,5 Lt tüketmiş. Benzinliğe geldiğimde adam da şaşırdı. "Abi nereye gittin bu motorla " diyor. Hız düz yolda 80-85 i geçmiyor.
    Motordan anlıyorsanız ben tavsiye ederim. Bakımını çok dikkatli yapın. Benim motorun yağ tapası gevşemiş geçenlerde ve yağı bitmiş. Motor çaktı. Tüm vidalar sallantıda. İlk aldığım gün Banazdan kasabaya 23 km de ayaklık vidası düşmüş.
    Birde akü çok çabuk bitiyor. Benim motorun önünde şu an araba aküsü var. Ayakla çalıştırma çok ama çok çabuk bozuluyor. Kısaca çin malı nazilli de toplama. Bunlar benim şahsi görüşlerim. Başka fikri olan arkadaşlar lütfen paylaşsın.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)