Motosiklet dergilerinin acikli hali bir yana, motosikletle pek ilgisi yokmus gibi gorunen "Freelife 4x4" (Evet biliyorum Ingilizce bir isim ama Turk dergisi, TR de yayinlaniyor(mus)... :-) ) dergisi gecenlerde benimle irtibata gecti. Ustelik motosiklet forumlari sayesinde.

Editor, motosiklete daha cok yer vermek istediklerini, karsilikli birseykler yapip yapamayacagimizi soruyordu. Kitabima bir goz atmalarini tavsiye ettim, web sitemin adresini verdim, ve butun bildigim motosiklet forum adresleri ile bir email paketleyi yolladim.

Tam bu yazismayi unuttugum gunlerde, bu yazilarimdan alinti yapmak icin izin istendi, memnuniyetle verdim tabii... Aradan bir sure gecti ve dun postadan bir paket geldi...

Uc adet Freelife 4X4 dergisi... :D Icinde yazilarimla, Motosiklet Teorisi neden alintilarla. Sadece o da degil Koray Ozden ve Savas Balaban adli iki motosiklet seyyahinin Istanbul Katmandu macerasi da oldukca buyuk yer isgal ediyor dergide... tefrika halinde aylik bolumlerle yayinliyorlarmis.







5.25 YTL, guzel bir dergi, begendim, tavsiye ederim. Kendi kendime gelin-guvey olmayayim ama, aramizdaki ciddi seyyahlarin, ve motosiklet konusunda ilginc yazi hazirlayanlarin da dergiyle irtibata gecmesi ilginc olabilir.