Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu Korku Nasıl Geçer?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul /( Katkısız Laz )
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Alıntı deprogadias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    e-5 yolu üzerinde floryadan yenibosna istikametinde giderken hava alanının orada yol viraja girer. bende tam o virajdaydım arkamdan hızla gelen ikisi de modifiye edilmiş opel astra ve renault clio (büyük ihtimalle yarışıyorlardı) hız limitinin baya bi üstünde slalom yaparak makaslara girerek geliyorlardı. sağ şerit dolu olduğu için kaçamadım sol şerittende araç geliyordu bende orta şeritteydim bu sırada şerit değiştiremedim ve astra makasa girerken arka tekerime vurup savurdu beni motorun üstünden ve motor da üstüme fırladı. Kaza sonucu sol bacağım çıktı iki kolum birden kırıldı ve 2 kaburgam hariç hepsi kırıldı boynum çatladı. tüm koruma ekipmanlarım tam olmasına rağmen (kask, mont, eldiven, dizlik, dirseklik, bellik) bu şekilde hasar aldım. Bu kadar çok korkmamın nedeni budur. Hiç bir hatam olmadığı halde ölümle burun buruna geldim. kendime güvensem de karşımdaki insanların neler yapabileceği hiç belli olmuyor. korkum kendimden dolayı değil karşımdaki sürücülerden dolayı.
    Çok geçmiş olsun. Konu anlattığın şekilde ise büyük şansının sonucu hayattasın. Tabi ki korkmanda ve tedirginlik yaşamanda normaldır. Sana çarpan kişi konusunda bilgim yok. Devleti yönetenlerin canı acımadıkça trafik terörü konusunda hiçbir zaman ciddi önlemler alınmayacaktır. Bu nedenle eğer çarpan kişiye ulaşma şansın varsa sende onu seni şoktuğu şekilden beter şekle sok.. Böylece bir mikrobu toplumdan arındırıp insan edeceğin gibi korkuların da sıilinmiş olacaktır. Not: Az da olsa senin yaşadığına benzer olayı bana yaşatanla aramda bu tür diyolog geçmişti.
    soyuldu bunu beğendi.
    " Aslanların terk ettiği diyarı çakallar istila eder"


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2010
    Şehir
    Kayseri
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Geçmiş olsun. Çook büyük kaza geçirmişsin. Umarım arkadaşların önerileriyle tekrar motoruna kavuşup rahatça gezebilirsin.

  3. #23
    Ghostrider91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2012
    Şehir
    Kastamonu
    Motosikleti
    Arora Zorro 150-70
    Geçmiş olsun. geçen yıl mayıs ayında bende bir kaza geçirdim. Artçıydım motosikleti süren arkadaşımn sol ayağında 5 kırık vardı Ben yara almadan kurtuldum. 1-2 hafta kendi motosikletimi gördüğm zaman tedirgin oldum. Ön fren merkezmde bi sıkıntı vardı bi gün onu tamir etmek istedim. Sonra denemeye çıktıktan sonra tedirliğinimi unuttum.
    Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum

  4. #24
    OGUZHANKY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda VT 750 C Shadow
    hadi şimdi motoru bıraktın bindin arabaya. Sonra Allah korusun arabaylada büyük bir kaza geçirdin. Arabayı da mı bırakacaksın? Nereye kadar gidecek bu? Yaralı kolu kesmek yerine tedavi etmelisin bence. Tabiki bir süre insan tedirgin olur ama korkularının üzerine gitmezsen hayatın boyunca onlarla yaşamak zorunda kalırsın.
    serdar1547 bunu beğendi.

  5. #25
    Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Temmuz 2011
    Şehir
    Balıkesir
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    valla kucukken bışıkletten düşüp kolumu kırdım 1.5 ay alçıda kaldı kolum hiç bisikletten soğumadım hatta ondan sonra amcamın motorunu sürmeye başlamıştım tarla yollarında
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)