Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

TVS Apache vs Mondial Mcx Roadracer

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Şubat 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA NC 750S
    Alıntı frosen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar mcx de kullandım mc de hatta ybr de hatta ybr esd de hatta cbf 150 nin yenisini de eskisini de1 yıldır 150 cc motor araştırıyorum sonunda apache de karar kıldım.

    Diğerleri hakkında
    Mc 150: frenleri zayıf gidiyor fakat yakıyor ara sıra vidaları gevşiyor arka balata sık frenajda çabuk su koyveriyor .
    Mcx 150 : yukardakilere ek arka disk ama disk mi unutuyorsunuz fren vasat yakıt 150 cc için performanslı kullanırsan fazla. Birde üzerine oturduğunuzda performansta verse menşellini hemen anlıyorsunuz honda da yazsan altındaki çinli anlıyorsun sesinden yada ne bileyim acaba fikri hep aklında oluyor.
    Cbf 150 eski kasa: makina güzel titreşim yok fakat krenajın arasından ( ön kafa ) yer görünüyor honda kullanıyorsun ya o müthiş teknoloji milyon kilometre off off gaz kesince lamba söner devir saati yok. Arkadaşım 1500 km yaptı sorunsuz gittii sorunsuz döndüü yağ bile değişmedi. 80000 de arkadaş var sıkıntı yok makinede....
    Yeni kasa cbf 150: far problemi yok devir saati var ama yağ yakıyor. 150 cc motor bakarken kymco regal kuba bayii nin elemanı cbf sini bana satmaya çalıştı hala da satmaya çalışıyordu
    Gelelim apache ye : farlar iyi ama aküye bağlı değil yani rolantide ışık azalıyor.arka fren kampana ama iyi tutuyor.ön fren süper.ön amortisör fazla yumuşak yağ değişimi ister. Titreşim dersen çok değil şöyle açıklayayım 75 tl benzin aldım .490 km yaptık eşimle çoğu şehir içi ve 0 km den 490 km olarak daha rodajdayız yani ve daha benzin lambası yanmadı ( lamba yanınca 2.5 lt benzin kalıyor.) hiç durmadan 250 km yol yaptık zaten 70 80 ile kaz dağlarına çıktık ben 115 eşim 65 kilo birkere makinaya bak kendisini belli ediyor tamamen makinaya hakimsin virrajı iyi hızlanması iyi km tam gösteriyor.
    Sonuç olarak ben memnunum tvs den bayramda bursa çanakkale yapıcaz. İçimde bir nebze çekince yok.
    Benim naçizane görüşüm budur.
    onaylıyorum tespitlerın dogru kardesım
    www.erkakurye.com


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62

    Üyelik
    24 Ekim 2012
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    Benelli bn 251
    TVS Apache motosıklet aldım daha 220 km oldu rodaja uygun kullanıyorum ancak 5-10 km gıdıp durduktan sonra bı yanıksı koku gelıyorsımdı bu neden??? egzost elyaf mı sıvı conta vs?? yenı oldugundan mı??? yoksa bı sorun mu var ?? bı de fardan mı ne kafa kısmında cızırtı gelıo??

  3. #63

    Üyelik
    05 Eylül 2012
    Şehir
    Adana-Seyhan
    Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Kesinlikle on yargi diyorum mondial hakindaki yorumlara bnde mr 150 kullaniyorum mc x ile ayni motora sahip canavar gibi makina titresim yok denecek kadar az tvs ise bobrek tasi dusurme makinasi gibi :-) sana tavsiywm git ikisinidede kulan ondan sonra karar ver bn aklimdaki iki motoru gittim gordum uzerine oturdum filan ilk motor wolf tu ikinci motor mr 150 ,gormem yetti zaten direk.aldim motoru ;-) sana tavsiyem sende ayni sekilde al.icine sinsin motor senin icine sinmesi onemli olan ;-)

  4. #64
    utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ağustos 2010
    Şehir
    35 İzmir / 07 Antalya
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    ya bende bu sene bu motorlardan birini almayı dusunuyorum son hız olarak apachemi geçiyor mcx mi lütfen cevaplarsanız güzel olur


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)