Selam,
OMM nin her yıl geleneksek olarak düzenlediği gezi aşağıda, bir göz atın,
Form içim pm'den mail adreslerinizi gonderin.




ONE MORE MILE RIDERS – TURKEY
Riding is a Way of Thinking @ www.ommriders.com



Sevgili arkadaşlar ve motorsiklet sürücüleri,

Yaz sezonunu kapatırken her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz OMM Rally, geçen sene yaptıklarımızı değlerlendirip, gelecek seneyi planlamak açısından bizim için iyi bir fırsat olacaktır. Geçen sene Akçokoca’da gerçekleştirdiğimiz Rally’de olduğu gibi tüm yeni ve eski dostlarımızı davet ediyoruz.

OMM 2004 Rally 6-7 Kasım 2004 Abant (Bolu)


Program oldukça rahat; Cumartesi sabahı küçük gruplar halinde İstanbul’dan hareket edeceğiz. Yol seçenekleri değişik sürüş tarzlarına uygun; Abant’a ulaşmak için OMM-ARA eğitimlerinin zor rotası (Şile-Ağva-Kandıra-Akçakoca-Düzce) veya daha manzaralı olan Karamürsel-İznik-Alifuatpaşa-Taraklı-Mudurnu seçeneği tercih edilebilir.

• Istanbul - Abant otobandan 270 KM
• Ankara - Abant otobandan 215 KM



Toplantılar Cumartesi öğleden sonra saat 15:00’de başlayacaktır.

6 Kasım Cumartesi

• 15:00 - 16:30 “2004 OMM Yılı”. Toplantı OMM Sürücüleri Takımı tarafından yönetilecektir ve toplantıda 2004 yılı aktiviteleri değerlendirlecektir. Sürücülerin eleştirileri, geçmişten çıkardığımız dersler, yeni öneri ve fikirleri birleştirerek daha iyi nasıl çalışabileceğimiz değerlendirilecektir.
• OMM Eğitim Grubu, gelecek sene için planlarıyla ilgili raporunu ve “Motor üzerinde bir yıl” yarışmasının ilk sonuçlarını sunacak.

• 16:30 - 18:00 “Eğitmen ve sürücüler için eğitim müfredatı ve 2005 eğitim ve eğlence planları”. OMM’nin IAM ile oluşturulan bağlantısının , hafta sonu gezileri ve pist eğitimi dahil olmak üzere eğitim için hazırlanan yeni yöntemlerin ve programların açıklanması. (OMM Eğitim Grubu)

• 20:00 Geleneksel OMM yemeği. Yemek sonrası, Selim Demirel ve Engin Serozan bu yıl OMM sürücüleri tarafından gerçekleştirlen “Karadeniz Rotası” hakkında bizleri bilgilendirecekler.

7 Kasım Pazar

• 10:00 - 11:30 “2004 Gezileri: Mad Ride, Centopassi and Four Corners”. OMM’nin 2004 yılı yol programlarını açıklanacak; sınırlı sayıda gezi tüm sürücülere açık olacaktır. 2004 yılında gezi yapmak konsunda çok başarılı değildik ama 2005 yılında daha çok yolda olacağız.
• 11.30 - 13:30 “Bilgiyi paylaşmak, tecrübe ve istek: Bülten, web sitesi, e-posta grubu.” Bu toplantıda tüm sürücüler, gruplar ve derneklerle Türkiye’de güvenli sürüşün bilincinin nasıl yaygınlaştırılabileceği tartışılacaktır.


Abant Palace OTEL ‘den (+90 (374) 2245012) özel fiyatlar alınarak odalar ayarlanmıştır. Tek kişilik oda 125 milyon TL iki kişilik oda kişi başı 85 milyon TL. Fiyata vergiler, gece konaklama, , akşam yemeği (özel salonda) ve pazar sabah kahvaltısı dahildir. Otel’de kalmak için lütfen yukarıdaki otel telefonunu arayarak rezervasyon yaptırınız.

Otel yakınında kamp olanakları da vardır.

Davetimiz tüm sürücülere ve refakatçilerine açıktır: Rally ve toplantılara katılmak için lütfen
aşağıdaki formu doldurarak 30 Ekim tarihine kadar faks ya da e-posta ile organizasyon sorumlusu Apo Hekimhan’a (bukalemun@turk.net) Faks: +90 (212) 276 68 92) ulaştırın . Organizasyon giderleri ve OMM aktiviteleri için 30 milyon TL’lik katılım bedelini karşılama masasına bağışlarsanız seviniriz.

Motorla, otobüsle, arabayla … motor arkasında, yürüyerek, Honda’yla, Aprilla’yla, Ducati’yle, Kawasaki’ye, MV Augusta’yla, BMW’yle, Suzuki’yle, Bimota’yla, Yamaha’yla, Moto Guzzi’yle, Harley Davidson’la, yeni-eski Kanuni’yle, MZ’le, Ural’la ya da scooterla… iyi niyetiniz ve 2005 için fikirlenizle katılın.

OMM Sürücüleri.


OMM 2004 Rally’e katılım kaydınızın yapılması ve lojistik ihtyaçlarınızın giderilmesi için lütfen aşağıdaki formu e-posta ya da faks ile Apo Hekimhan’a (bukalemun@turk.net )
Fax: +90 (212) 276 68 92) iletin. Lütfen OMM Rally’e beraber katılacağınız tüm kişilerin (yolcu, arkadaş, yakın) formda bildirmeyi unutmayın.
Otel rezarvasonunun sizin tarafınızdan yapıldığını unutmayın ve formda kaç oda (tek kişilik, çift kişilik) bize iletin.