Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Bir SS kullanıcısının profili

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #101
    allpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2007
    Şehir
    Bartın
    Motosikleti
    Hero xpulse 200
    Alıntı ÜmitDURA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motosıkletım Sport-touringdi.çok fazla km yaptım onunla,çeşitli şekillerde farklı farklı amaçlar için üretilmiş motosikletlerde kullandım.Şuan kendim için seçtiğim en son noktadayım.Bir SS kullanıcısıyım.Çokşey biliyorum.Normaldir.Senin kat ve kat km.ni yaptım.Yıllardır motosiklet ve camiası ile bir göbek bağım var.Buda normal.Bundan sonra Allah nasip ederse kaza bela yaşamazsam GS1200ADV alıp yoluma devam edeceğim.Birçok motosiklet kullanıcısı eğer imakanları musait olsaydı garajlarına hem enduro hem ss hem custom koymak isterdi.Bu imkan meselesi.Ben hiçbir motosiklet kullanıcısının asla şu tür motosiklete binmem diyeceğini sanmıyorum.Bu geçiş dönemidir. Bağdat caddesindeki SS kullanıcılarını kıstas almayın lütfen.Orada garip birşey var.İnsanlar o caddeye çıktıklarında ister araç sürücüsü olsun ister motosiklet sürücüsü değişik bir ruh haline bürünüyor.Gece ssat 22:00'den sonra kasksız 2.ci viteste uzayıp bağırtıyorlar.Evet bu bir bir ego tamini, buna katılmamam mümkün değil.Lakin bu adamlar 7/24 bu şekilde algısı oluşturmak önyargının everestidir.
    Açtığın konu son derece gereksiz, forum kirlilğinden ibarettir.Kimse birşey öğrenmedi, kimsenin ufkunda ve kelime dağarcığına pozitif bir kelam eklemedin.Sadece insanları tekrar biledin.Bravo.
    Düşüncelerim, çevremde gördüklerimden, okuduklarımdan ve izlediklerimden ibaret. Her ne kadar gördüğüm iyi örnek sayısı bir elin parmak sayısını geçmese de, hepsinin öyle olduğunu asla düşünmedim. aksini iddia etmek aptallık olur zaten.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #102
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    şimdi arkadaşlar konuyu açan kişi düşüncelerini aynen aktarmış hakaret kabalık argo yok..


    ama okuyanlar altta kalmayalım psikolojiyle veya neden gocunuyorlarsa anlamsızca ince ince hakeretlerde bulunmuş ve kendince linc etmeye çalışıyor...




    burada birşeyleri adam gibi yazışmayalım mı..illa hemen linc mi edelim laf mı sokalım ...bu mu olsun...

    apaçi apaçidir..sscisi cruzercısı olmaz...2 teker yanlış ellerde ölüm makinasıdır...tüm önlemleri alırsın karşıdan bir hatanın bedelini ağır ödersin...yani buna benzer binlerce permütasyon üretilebilir...


    hepimiz trafikte duracağımız yeri bile bilmiyoruz...hız limitleri malumunuz ister uyarsın ister uymazsın ister ışık hızına çıkarsın ister sevdiklerine en büyük kötülüğü yapar onları yalnız bırakırsın...güç senin elinde nasıl kullandığın sana kalmış...neyi kullandığınında önemi yok...yaşama ne kadar bağlısın gelecekte torunlarını görmek onlara dedelik yapmak istiyorsan tedbiri eldne bırakmıyor risk almıyorsan ne mutlu sana...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  3. #103
    dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul Anadolu Yakası
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    280-290la gitmek için motosiklet alan adamın ne kadar yaşayacağı tartışılır. Böyle yapan adamları da savunmak ergen 16-17 yaşındaki motosiklet heveslilerine de kötü örnek olmaktır. Kimse gidip de bunu savunmasın. Motosiklet hız sınırının 90 km olduğu bir ülkede 300 basan motosikletleri satmak aslında saçmalığın daniskası. SS kullanmakla genel olarak motosiklet kültürünün bir alakası yok; motosiklet demek yolla bütünleşmektir; yaptığın yolculuğu hissetmektir. SSçi arkadaşların derdi ama a noktasından b noktasına en hızlı nasıl giderimdir. Bunu yaparken de kendilerini ve trafikteki diğer insanları tehlikeye atarlar nihayetinde.
    Dostum ss nedir? Hadi sorumu degistireyim cruiser nedir? SS kullanan trafik teroristi cruiser kullanan akli selim agirbasli insan oylemi? Bu irkcilikla ayni seydir.. İki tekeri olan kendi basina ayakta duramayan ve bir motor blogu sayesinde hareket eden her arac motosiklettir ve onu kullanan insan motosiklet kulturunden az yada cok nasibini almistir.. Motosiklet yolla butunlesmektir kabul ediyorum ama cruiser enduro naked comuter scooter yolla butunlesirken bir SS yolla butunlesemez mi? Bosversene bilader senin tezine cevap bile vermeyecektim ama tutamadim kendimi.. İlk yazimda dedimki o motorlari insanlar o sekilde suruyorsa bu o insanlarin sorunudur bizim degil.. Aslolan insandir.. Sanada soyle soylim kadikoy barlar sokagina bir hafta sonu gecesi git bakalim o cruiser ci arkadaslar birayi somurup sonra motorlariyla evlerine gidiyorlarmi gitmiyorlarmi? Bos bir otobanda hizin tadina varan ss ci kulturden yoksun oluyor kendi hayatini ve insan hayatini tehlikeye atiyorda o arkadas kulture sahip ve insan hayatini tehlikeye atmiyor degilmi..

    Yaziyoruz elestiriyoruz ok ama kuru kuruya.. Ss ci ölüyor cruiser cu ölmuyir degilmi? Yasanan kazalari %90 indan fazlasi 40 km nin altinda diyor istatistikler.. Simdi soylermisin cruiserlar ilk hareketlerine 50 km den mi basliyorlar? Tehlikeyse hepimize tehlike zevkse hepimize zevk.. Lutfen insanlari tercihleri icin yargisiz infaz etmeyelim. Bu sitede bu kadar zirvalanan baska bir baslik girmedim ben.. Agzi olan konusuyor..
    SonpoL bunu beğendi.
    If you don't Ride, You don't know...

    Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing


    REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)