Ölüme Böyle Gitti

ruslar kendini motor dahisi zannediyor. motoru mtor gibi drgil kamikaze gibi kullanıyorlar. olacagıda budur. bunlar bize ders olur inşallahda kavşaklarda dikkatli oluruz. biz TÜRKÜZ KURALLARA UYARIZ İNŞALLAH.

Artçı yok sanırım. Her tür kavşağa girmeden önce durabilecek hıza inmek ana kuraldır. Allah rahmet eylesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
linkte video göremiyorum?

matet'in motorsiklet sürücüsü olduğundan şüpheliyim.Ya ilgili haber sitesinin popüler olması için reklam yapan birisi yada bizleri motorsiklet sürmekten vazgeçirmek için yayınlıyor.Ama nafile.
Nedense hep 2 tekerlekli araçlar çok tehlikeli olarak gösteriliyor basında ve halk arasında ama motorsiklet ile otomobillerin ölümlü kazalarının sayısı oranlandığında asıl acı tablo ortaya çıkar.Otomobil kazaları her zaman daha ölümcül olmuştur ve olmaya devam ediyor.Kazaları çağıran iki önemli etken var aşırı hız ve dikkatsizlik bu faktörlere dikkat edildiği takdirde altınızdaki araç ne olursa olsun kaza riski her zaman düşecektir

Vuslat haberde azrailden şok açıklamalar. AZ SONRA DIKŞIN , Vuslat haber azrail peşinizde DIKŞIN :mrgreen:

dün sordum ama cevap alamadım bence matet vuslathaber sitesinin sahibi ve tık artırmaya :cat: çalışıyor kötü birşey yapıyor demiyorum ama direk söyleyebilir yani yinede emin değilim kimsenin günahını almayayım :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ala ala. bende en az 10 tane kaza konusu açmışımdır, ama benim haber sitem fln yok.. iyide reyting aldıydı vala, şimdi kendimi enai gibi hissettim bak :pr:

ala ala. bende en az 10 tane kaza konusu açmışımdır, ama benim haber sitem fln yok.. iyide reyting aldıydı vala, şimdi kendimi enai gibi hissettim bak :pr:
bu adam üye olduğundan beri siteye kaza haberi atıyor vuslat haberden sonra birdahaki habere kadar siteye girmiyor hiçbir konuda yazısı yok onun için öyle dedik yanlış anlamayın

matet'in motorsiklet sürücüsü olduğundan şüpheliyim.Ya ilgili haber sitesinin popüler olması için reklam yapan birisi yada bizleri motorsiklet sürmekten vazgeçirmek için yayınlıyor.Ama nafile.
Nedense hep 2 tekerlekli araçlar çok tehlikeli olarak gösteriliyor basında ve halk arasında ama motorsiklet ile otomobillerin ölümlü kazalarının sayısı oranlandığında asıl acı tablo ortaya çıkar.Otomobil kazaları her zaman daha ölümcül olmuştur ve olmaya devam ediyor.Kazaları çağıran iki önemli etken var aşırı hız ve dikkatsizlik bu faktörlere dikkat edildiği takdirde altınızdaki araç ne olursa olsun kaza riski her zaman düşecektir

Evet Rona kardeş 2 tekerlekli olan, denge hakimiyeti gerektiren ,0-100 km ye saniyeler içinde çıkan yada çıkamayan her türlü alet(motorsiklet) trafikteki diğer 4 tekerli araçlara nazaran kullanıcısı için daha fazla tehlike arz etmektedir.25 km hızla giderken düşüp rahatlıkla bitarafını kırıp incite bilirisin. Daha birçok şey saya bilirim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Daha önce de yazmıştım arkadaşlar; vuslathaber aklı sıra alttan alta reklam çalışması yapıyor bizim üzerimizden.Klasik taktik; uyduruk bir haber sitesi kur,belli bir dönem tıklanma sayısını arttır sonra uygun fiyata elden çıkarmaya çalış ya da reklam alabilmek için tıklanma sayısını referans göster.vuslathaber linki varsa bu forumda artık tıklamıyorum o haberleri.Böylesi köylü kurnazlıkları,kendini alemin akıllısı zanneden aptallıkları sevmedim,sevemiyorum.Moderatörler müdahale etsin diyeceğim ama kuracağım cümleden dolayı yine ben cezalandırılırım diye uyarı cümlesi yazmıyorum.Önemli olan forumun tıklanması ve alınan reklamlar değil mi sayın site yöneticileri?Aman ya ne ben sordum ne de siz cevap yazdınız.Kutsal Site Kuralları'nın bilmem kaçıncı maddesi; yönetici canını sıkan üyeye ceza verebilir.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
çok içiyor bu ruscuklar yaw...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar