Kanuni deer 152

Merhaba arkadaslar yaza kanunin deer 152 alacagim dolayisiyla sizlerden bu motor hakkinda beni bilgilendirmenizi rica ediyorum nesi iyidir nesi kotudur kac km hiz yapar suspansiyonlari simdiden tesekkurler.

sana tüm herşeyini belirteyim

selesi yüksektir
çin malı değil tayvan malı sayılır (sağdece deer152 için geçerli) parçaları öyle
ön karenajtaki siyah çıtada radyatör var o siyah çıta aşırı ses yapıyor ve tüm hepsinde bu kronik sorun
öte yandan çoğundada fan müşüründe bi boşluk olduğu için ses yapıyordu ama ayarlatınca kestiler
2005 modeli hala taş gibi duruyor .kanuni için gerçekten şaşırtıcı
parçalarını bulmak imkansıza yakın ve çok pahalı
benzin sarfiyatı çok fazla cc göre ve performans konusunda cbf150 gazı açınca arkada anında kayboluyordu
öte yandan motorun çekişi ve sesi çok etkili .görüntüsünü hiç söylemiyorum sevmendeki sebeb budur...
dijital gösterge arada kafayı oynatıyor demedi deme
son hızı düşük malesef ama titreşim hiç yok motorda
he birde unutmadan sürüş pozizyonu race tarzında firen yaparken öne kaymalar çok sık oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------

en önemli konuyu unuttum .gidon turu kısa ve gidonu şahin direksiyonu döndürmek kadar zor
hidrolik siz olurya aynen öyle

ya şimdi sanırım çok olumsuz oldu ancak yemin ederim motoru kötülemek adına en ufak yazmadım bu motoru çok seviyorum
hatta piyasaya ilk çıktığında ne biçim kalp hırsızımız olmuştu çok şekildi
kötü motor değildir ama böyle algılama 2005 modeli hala taş gibi en canlı örnek benim
bizim activamız vardı ondan daha sağlam çıktı desem herkez bana güler ama durum bu:queen:

Cok tesekkur ederim kardesim cok begendim motoru bide mondial 150 zat var ikisinden birini alacagim sence hangisi

kanuni deer 152 alırdım ben olsam
zat olan modeli içine sindiremezsin ama kanuni deer 152 seve seve kullanırsın
ve ilk çıktığında en pahalı 150likti cbr125 ten çok pahalı olduğuna inanırmısın
zamanla aynı fiyatta kaldı kaldı ve piyasadan çekildi o motor
kışın ise 1750 satanıda gördüm oha dedim:)
şekli hala çok güzel

Kesinlikle kanuni deer 152 alırdım. ZAT'ın da oturuşu falan çok rahat ama deer daha şekil sadece oturuşu rahatsız. Birde virajlarda normal motorlardan daha iyi. İki defa kullanma imkanım oldu performansıda güzel motorcu48'in dediği gibi titreşimde yok. Ama uzun süreli kullanmadığım için zaman içerisinde ne gibi sıkıntılar çıkarır bilemem. Sadece parçasının aşırı pahalı olduğunu biliyorum.

kanuni deer 152 alırdım ben olsam
zat olan modeli içine sindiremezsin ama kanuni deer 152 seve seve kullanırsın
ve ilk çıktığında en pahalı 150likti cbr125 ten çok pahalı olduğuna inanırmısın
zamanla aynı fiyatta kaldı kaldı ve piyasadan çekildi o motor
kışın ise 1750 satanıda gördüm oha dedim:)
şekli hala çok güzel

Evet cbr125 4.500 den piyasaya girdiğinde deer152 4.700 dü. Çok pahalı satılmasından bir bobcat150 tarzı bişey olduğunun tahmin etmiştim ama alanlar çok bakımsız kullandığındanmıdır 2-3 yılda hurda kıvamına getiryorlardı. Gözüm hiç tutmadı. sonra dylan 150 geldi ondan bile pahalıydı.

o dizaynla bir Honda olmasa bile sym veya kymco üretseydi keske

tasarımı ya dedik kanuni nasıl böyle şekil motor çıkartmış diye düşünürken bir baktıkki o motorda cpu denen bir markanın çakmasıymış:)
bobcat ihatırladım yav nerden hatırlattın o scoterda şekli iyiydi :) unutmuş gitmişim ben onları

eski bir kanunici olarak bu motoru tavsiye etmem,parçasını bulursun ama pahalıdır.arıza vermeyen bir modelde değildir ayrıcana.

Motorcu 48'in aksine bi ara forumlarda, alanların arıza ve problemlerinden illet olduğu yazıları hatırlıyorum.. Servislerde arıza halinde motorun daha da içine etmiştir haliyle.

Dylan 150 fiyatına bunu alanın vay haline...

arıza çıkartanlar olmuştur tabiki doğal olarak dylan kaliteside olamaz o motorda ancak marmarise 22 haziranda gidicem ağustos gibi motorun resimlerini çekerim
sizde şaşırıcaksınız benim gibi .hımm birde bizim oralar istanbul trafiği görmüyo tabi onunda büyük etkisi vardır :mrgreen:

2007 cbf150 aldığımda sağdaki deer 152 2 yaşındaydı
2007%5C07%5C06%5Cbikepics-953421-full.jpg

şimdiki halindede çok bişi değiştiğini söyliyemem bakalım kısmetse deer başlığına atarım yazın
(karenajındaki küçüçük siyahlık bizim dövme yapıştırmamızdı tabi geçti:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar