Motorcunun oğlu pocket bike ...

Evet arkadaşlar dün açtığım konuda motorcunun oğlu motorcu olur..padişahlık gibi babadan oğula geçer bu... dün ufak atv lere baktım ve oğlumun onları kullanamayacağı kanısına vardım... çünkü gaz fren hesi çok sertti... pocket bike yani adını belkide yanlış yazdım o ufak bebe motorlarından arıyorum.... sıfır olsun anadolu yakasında olsun istiyorum... yada kuba - ramzey kanuni fark etmez bu fabrikalardan istesem temin edebilirlermi... ama bizim poyraz can a ön hazırlık.... evet tavsiler iletişim numaraları ve fotolar bekliyorum.. özellikle fabrikalardan varsa hangi fabrikada var.. bayi ile iletişime geçip alacağım.... ameliyatlı olduğumdan çok fazla gezebilme şansım yok...

yakışır arkadaşımın oğluna :cat: benim oglanadamı alsak acep? 4.5 yaşında. Ufak kalırmı üstünde ramazan kardeş?

benimkide 4,5 yaşında ama motoru çalıştırmayı stop ettirmeyi gaz vermeyi biliyor

aynen. Hatta farları açıp kapatıp siyal bile çakıyo kerata. 2005 in kontağını açıp, basıyo marşa. Arada gaz da veriyo. Ne dersin ramazan bizim oğlanlar bizi zaman gelip geçecek.

bizim burda kanuni bayisinde kross tipi vardı bir tane sattı mı duruyor mu bilmiyorum ilka fırsatta bakarım

ben 5 i bekliyorum. 2 senesi var daha. sonra mini ATV ile ormanda başlayacağız inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar