Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Arkadaşlar Yollarda Başınızdan geçen komik olaylar varmı :)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2012
    Şehir
    Antalya-Kemer-Tekirova
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    2004 model yamaha crypton varken bi gece yarısı 30 km yol gidiyorum varmama 10 dakika var pat farlar sönmez mi!? hızım da ortalama 60-70 km/h hava zifiri karanlık.. şarampole uçtuk tabi..dizler dirsekler soyuldu perişan haldeyim motara bi baktım farları yanıyor.. o acı halimle bastım kahkayı )
    qsTah, Ahmanamra, Tulpar ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul - Lüleburgaz
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Buradakileri okuduktan sonra benim anı o kadar komik gelmedi ama, ben yine de anlatıcam..

    Arkadaşlata simpson 50cc vitesli bi motor vardı. Başka bi arkadaşa gidicez.
    İşte çıkardı motoru bindik.. Cebinden Ray-Ban gözlükleri çıkardı taktı.. Oha dedim. Ulan haklısın gözlük motordan pahalı dedi çıkardı cebine koydu.
    Sonra yola çıktık.. Sanırım 4 vitesti motor.. Bastı bastı 1-2-3-4 son ses gidiyoz, ama motor nasıl bağırıyor. Bi ara arkama baktım egzoz dan bembeyaz duman atıyor..
    O sese karşılık sordum bağırarak 100 e çıktık mı? diye.. Döndü gayet sakin 50 gördük dedi..
    Ben zaten o cevaptan sonra gideceğimiz yere kadar kahkaha atarak gittim.. Hala hatırladıkça gülüyorum ya..
    jeareyn, brds, scooterist ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

  3. #23
    barex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2012
    Şehir
    Ayvalık, Afyon, Karaman, Isparta
    Yıllar önce çalıştığım otele giderken, Önümdeki araçtan atılan sigara izmariti gömleğimden içeri girmişti. Bir kaç kilometre sonra aracı yakalayıp penceresini açmasını söylediğimde karşımda iki tane yaşlı kadın turist bulmuştum. Türkçe bilmeyen bu insanlara, ülkenizde de böyle mi yapıyorsunuz diye sitem etmiştim. Acaba diyorum hala kendilerine soruyorlar mıdır, o motorlu bize neden bağırdı diye.
    celıl ybr ve _ŞEVKET_ bunu beğendiler.

  4. #24

    Üyelik
    01 Nisan 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    monster 600
    ilk mobiletimle ehliyetsiz kasksız gezerken kenarda duran polisi farkettim baktı ters ters kafasını sağa sola çevirdi olmaz böyle dercesine bende bidaha olmaz dercesine başımı eğdim o anda egzost düştü öyle bi ses yok ya helikopter gibi :D polis bey amca beni koşarak yakalamıştı beraber taktık egzostu bi kaç nasihatten sonra bıraktı :D
    arca94 ve _ŞEVKET_ bunu beğendiler.

  5. #25
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı barex adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yıllar önce çalıştığım otele giderken, Önümdeki araçtan atılan sigara izmariti gömleğimden içeri girmişti. Bir kaç kilometre sonra aracı yakalayıp penceresini açmasını söylediğimde karşımda iki tane yaşlı kadın turist bulmuştum. Türkçe bilmeyen bu insanlara, ülkenizde de böyle mi yapıyorsunuz diye sitem etmiştim. Acaba diyorum hala kendilerine soruyorlar mıdır, o motorlu bize neden bağırdı diye.
    Sende iki sigara birden yakıp, onların anlayacağı dilden " tits " lerinin arasına salıverseydin izmaritlerini
    jeareyn, Aykut009, eray_uluyazı ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Motosikletli Kaplumbağa...

  6. #26
    harun1077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Nisan 2010
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    KYMCO SUPER8// Yamaha XJ6N'e Kasııyor.
    bende anlatayım bugün yaşadım komik deil
    yakın bir abimin motorunu aldım dolaşmak için arkdaşla, Motorda Dayun Space die dökük bişi her yerinden ses geliyo her neyse arkdaşn eve gidiyom, arkdaşn evide bizim okulun orda,tam da okulun önünde tırr pır tekledi motor stop etti. Akü bitinceye kadar marj vurdum, gelen geçen şöyle yap böyle yap diye fikir veriyo ne yapacağımı şaşırdım, sonra arkdaşı çağırdım geldik hala çalıştırmaya çalışyoz Çevredeki geçenlerin fikrle okulun önünde motoru bir aşağı bir yukarı vurduruyoz tam çalışıyo gene stop ediyor, olucağı yok bıraktım motoru, çağırdım abimi, lan bunun benzini yok demez mi? Güleyim mi ağlayım mı şaşırdım oracıkta
    emre-balci bunu beğendi.

  7. #27

    Üyelik
    06 Nisan 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    köprü akşam trafiği emniyet şeridinden 20-25 le tıngır mıngır giderken arkadan biri kornaya basarak geliyor oldukça süratli hafif sağa
    yanaşmamla
    yanımdan teğet geçti sinirlendim beni sağ boşluğa düşürecekti bastım arkasından köprü girişinde trafiğe takıldı camını tıktık ladım az açtı .
    dedim amacın ne lann senin !!! ke ke leyerek cevap verdi pardon abi biyere yetişmeye çalışıyorumda.. bastım kalayı zatı muhtereme tek kelime cevap vermedi yürüdü gitti .... severmisin sabahamı bırakırsın şimdi böyle manyağı..

  8. #28
    gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Şubat 2008
    Şehir
    Çanakkale Merkez
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Sene 2008 Hafta sonu A2 ehliyeti için direksiyon sınavına gireceğim. Sürücü kursu trişka, motosikletin m'si yok. Bende de hiç tecrübe yok. Motosikletim de yok. Sınavdan 2 gün önce bir arkadaşın cub motoruyla biraz çalışmışlığım var. Kurs hocalarına soruyorum nasıl yapıcaz diye. Ordan birilerinin motoruna binersin işte diyorlar. Lan kimseyi tanımam etmem. İnşallah sınavı yapan herif vitesli motora bindirmez diye dua ettim. Elinde liste var alfabetik olarak baştan başlayıp sırası gelene, yoldan 50 mt. gidip u döndürüp kendi bulunduğu yere kadar gelmesini söylüyor. Sıra bana yaklaştıkça bir heycan stres... Benden önceki dönüp geldi hoca tamam gidebilirsin dedi, benim adımı okudu. Çocuğa bende seninki ile bir tur atıp gelebilir miyim dedim. Saolsun tamam al dedi. Çocuğunda kaskını taktım. Dehşet heyecanlıyım. Dönüşte ayağımla yere temas ederek falan dönüyorum. Hocanın yanına kadar sağ selamet geldim. Çocuğa teşekkür ettim. Aldı motorunu gitti. Hoca yanındaki ile birşey konuşmaya dalmış. Dedim tamam mı gidebilir miyim? Listeye baktı sen Gökay' mısın dedi evet dedim. Hani sen bindin mi? dedi. şimdi dönüp geldimya görmediniz mi dedim. Haa tamam o zaman sen git dedi. Geçtim...

    2010 du sanıyorum eşimde A2 alacak. Scooterim var o zaman Suzuki AN 125. Boş alanlarda çalışıyoruz. Tenha ve geniş sokaklarda çalışıyoruz. Motosikleti düz sürebiliyor ama virajlarda çok geniş dönebiliyor tam yapamıyor. Ben kendi sınavımı anlatıyorum bak kolay falan şöyle böyle diye. Yine aynı yerde (Çengelköy - Nato yolu) Sınav güzergahına gittik caddede kimse yok ama ara sokakta bir kalabalık var. Meğer sınav genişce bir sokakta yapılıyormuş. Ama bu sefer 2 tane duba var. Herif burdan başlayıp 8 çizip geleceksiniz diyor millete. Eşimle birbirimize baka kalıyoruz. Hemen bir arka sokağa geçip başladık antrenmana. Olmuyor olmuyor olmuyor. Bak diyorum şöyle döneceksin şuraya bakacaksın. Yok. Eşimi çağırdılar sıra sende diye, hocaya binbir rica ettim en son biz sürelim diye tamam dedi. Bütün millet işini bitiren gitti. En son biz kaldık. Adam anlıyor acemiliğini bizimkinin o yüzden stres olmasın diye benle konuşuyor falan, dikkatli dikkatli ilgilenmiyormuş gibi yaparak göz ucuyla takib ediyor. Bizimki 7 - 8 kere denedi zorlandı ama en sonunda ayaklarını yere koymadan başardı 8 çizmeyi ve aldı ehliyetini.

  9. #29

    Üyelik
    06 Nisan 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    ***bir motosiklet kullanıcısının yaşadığı problemlerden alıntı..***
    MONDİAL MOTOR Sürekli Arızalanıyor! Bundan yaklaşık 6 ay önce 150zx adlı motoru 2500 TL ye aldım. Daha alalı 3 ay olmamışken akü sorunu baş gösterdi.

    *1 km lik Şirinevler-Yenibosna hattında 120 kiloluk motoru taşıyarak servise gittim. Daha sonra çeşitli sebepler 2-3 haftalık aralıklarla tekrar aynı acıları çektim.

    *15 gün sonra bilmem neresinde arıza oldu yine aynı süreç 1 ay sonra yolda kaldım yine iteledim götürdüm. Karbüratörü değişmeli dediler.

    Garantili dedim değiştirin dedim onlarda fabrikadan parçanın gelmesi 1 hafta sürer ama 50 TL verirsen o kadar beklemezsin ben kendi stoğumdan veririm dediler.Lanet olsun dedim verdim değiştirdik lakin sorun o da değilmiş yani değiştirmenin bir anlamı da yokmuş.

    Neyse bu bizde 2 gün kalsın sağlıklı kontrol edelim dediler iki gün aldılar. Aldığımda yine 2-3 hafta gitti ve bugün Bakırköy'e giderken e-5 te kaldım.-5 derce soğukta kilometrelerce motoru iterek güvenli bağlayacağım bir yer aradım.

    O soğukta bir saat bekledim servisten geldiler motoru ite kaka dur kalk servise ulaştırdım. Yine fabrikaya bir parça sipariş edildiği için günlerce orada rehin kalacak. Allah aşkına bu çekilenler reva mı? Artık motor kullanmaktan soğudum!

    Lütfen beni artık daha fazla uğraştırmayın! Ya paramın %90 ını verin %10 u sizin olsun ya da sıfır motor hediye edin çünkü artık diyecek bir şey bulamıyorum. Yoksa mümkün olursa tanıdığım bir iki köşe yazarına da ulusal basında bu konudan bahsetmelerini rica edeceğim.

  10. #30
    celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ocak 2008
    Şehir
    İstanbul Ümraniye
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Arkadaşlarla 2 motosiklet beykozdaki poyrazköy plajına yüzmeye gitmiştik. Neyse yüzdük eğlendik geri dönüş yolundayız hava sıcak yollar bomboş 25-^30 Km\H aralığında hızımız o şekilde konuşarak şakalaşarak gidiyoruz. Bende artçı yok diğer arkadaşta sürücü ve artçı 2 kişiler artçı olan arkadaş sigara içiyodu. Sigarasını içti bitirdi ve bana doğru şaka mahiyetli fırlattı. Fırlattığı gibi benim tişörtümden içeri girdi

    25 le gidip durmak hiç bu kadar zor ve acı verici olmamıştı durdum sigara hala yanık bi şekilde dumanı tütüyor 35-40 km yolu o güneşin yanığı sigaranın yanığı ve o iğrenç kıl kokusuyla geldim
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

  11. #31

    Üyelik
    06 Nisan 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    Alıntı Tropiksera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2004 model yamaha crypton varken bi gece yarısı 30 km yol gidiyorum varmama 10 dakika var pat farlar sönmez mi!?:farao
    : hızım da ortalama 60-70 km/h hava zifiri karanlık.. şarampole uçtuk tabi..dizler dirsekler soyuldu perişan haldeyim motara bi baktım farları yanıyor.. o acı halimle bastım kahkayı )
    kardeş bi çok kişinin başına gelmiştir kırsal kesimde bende yaşadım aynı sorunu
    benim eski mondial scooter ile yaylaya çıktım geri gelirken hava kararmıştı iniş yolunda önfar söndü şükürki hızlı değildim zifir karanlık önce gazı bıraktım sonra hafifçe yavaşlayıp durdum bi iki yumruk attım önfarda hareketyok koltuk altından fenerimi çıkardım bi elde fener tek elle 20 km indim ..

  12. #32

    Üyelik
    01 Ekim 2011
    Şehir
    denizli
    Motosikleti
    yuki üstad 150g
    hiç ugrasmasın versin mahkemeye alsın parasını ben öyle yaptım yuki aldım o parayla cok rahatım şimdi

  13. #33

    Üyelik
    06 Nisan 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    TRAJIKOMİK bir olay

    oto yolda sağ seritte gidiyorum 150 metre önümde iki yol arasında bulunan 20-25 metre civarındaki aydınlatma direklarinden biri rüzgarın etkisiyle çam ağacı gibi devrildi ALLAH tan dikey devrildi iki yola sadece kanatları uzandı sol şeritlerin yarısına uzandı araçlar son anda farkedip kurtardı zincirleme kaza olabilirdi umarım hemen kaldırmışlardır.. sol şeritte hızlı giden motorcu arkadaşlar dikkat etsin..

  14. #34
    SipahiTurk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ekim 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yuki 250 Çakma Shadow :)
    Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bikaç ay önce beni görmesine rağmen sıkıştıran bir taksiciyi 1 lamba sonra yakaladım, seyir halinde arabayla beton bariyer arasına girip kornaya bastım (ilk sahibi araba kornası takmış) adam içtiği meyve suyuna benzer şeyi arabanın heryerine döktü güleyimmi durayımmı bilemedim, kornayla direk frene bastı durup kapıyı açtığında bağırıyordu arkamdan en son motorcuyla uğraşılmayacağını birimizin anlatması gerekiyordu, bana denk geldi
    helaaaaalll

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

    ah be motorkafa sen kıdemli motogazi olmuşsun. baya sesli gülerek okudum. dikkat et kendine. öğrenmişsindir artık.
    HONDA HAYAT ONDA

  15. #35
    beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ocak 2012
    Şehir
    Tokat / Merkez
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    arkadaşlar geçen caddede R1 le CBR 1000 RR kapışarak geziyorlardı yanımdan ortalama 150 km hızla geçtiler tabi altımda 162 cc bi motor olduğu için anlamsız bi yarış içerisine girmedim. yamahacı hondacı ışıklarda durdukar saniyeye baktım 5ten geriye doğru saymaya başladı ben iyice gaza asıldım motor 90 kmye çıktı ikisinin ortasından bir geçtim RR milimetrik sıyırdım neyse hemen yavaşladım bekledim onlarında beni geçmesini adamlar hiç tınmadı bile yavaş yavaş gezmeye devam ettiler

  16. #36

    Üyelik
    18 Şubat 2012
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    bende yazayım bir kaçını. kavşaktan hemen önce ağaç var trafik polisi ağacın önünde durmuş. yani dümdüz gelirken görünmeyen bir açıda. ben yoldan geliyorum önümde bir toros. ışık yeşil biraz uzak ama, ikimizde gaz açtık. ışık sarı yanıyor sönüyor ikimiz biraz daha gaz açtık. ışık kırmızı yandı 1.5 saniye içinde ışığı geçeceğiz, o anda polisi gördük işte. önümdeki toros bir anda freni kökledi, zaten takip mesafesini baya azaltmıştım, toros tam polisin önünde durdu. acemi zamanlarım sağa sola kaçamadan arkadan vurdum, havalanıp torosun 5 metre önüne düştüm. ayağa kalktım hemen karşıdan arabalar geliyordu çünkü motorumun yanına gittim ve trafik polisinin ilk sorusu ; motoru kim sürüyordu gördün mü ? ...

    amcamla tavuklara yem aldık. yemi motorun arkasında topcase koyulan yere koydu eliyle tutuyor. kendiside bende oturmuşuz yeni kalkıyorum. amcam sanki eskisi kadar seri değil bu motor yeğenim dedi. bende olur mu felan deyip bir gazladım tekere kalktı felan, eve varınca arkamı döndüm baktım amcam yok:D

    real avm nin önünde 3 4 tane scooter yan yana durmuş. bendede scooter vardı o zamanlar. 3 tane mavi rs tipinde motor. ortadaki benim. geçtim ortadakine bindim. alarm çalışmaya başladı. çıkardım kumandayı bastım susturmaya bir motor daha bağırmaya başladı. farkettim ki yanlış motora binmişim, inerken dirseğim soldaki motora çarptı onunda alarmı çalmaya başladı. güvenlik beni sorguya almıştı..
    aynı avmde başka bir gün ss bir motor vardı. 600f ti galiba tam hatırlayamıyorum ama adam yeni yıkamış, tekerin her tarafı simsiyah sadece ortasında ince bir toz tabakası. çok hoşuma gitti. arkadaşa dedim ben şuna binim sende arkadan resmimi çek, montu kaskı herkes tanıyor zaten. bindim üstüne, allah var ayaklığı bile aldırmadım, arkadaş sağdan çekiyordu ben sol ayağımın üstünde duruyordum motora yükümü vermeyim birşey olmasın amacıyla. fotoğrafı çektirdikten sonra yanıma izbandut gibi bir adam geldi. arkadaşa dönüp yeğeni birde motorun gerçek sahibiyle çek dedi. ben kaskı çıkardım yüzümde bir tebessüm o anda yumruğu yedim...
    o avmde artık motorlara göz ucuyla bile bakmıyorum :D
    arca94, _ŞEVKET_, Tulpar ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  17. #37

    Üyelik
    05 Aralık 2011
    Şehir
    antalya/muratpaşa
    Alıntı ygk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafik polisinin ilk sorusu ; motoru kim sürüyordu gördün mü ? ...:D
    çok süpermiş...karnıma ağrılar girdi resmen....
    _ŞEVKET_ ve SonpoL bunu beğendiler.

  18. #38
    arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul - Lüleburgaz
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı ygk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eve varınca arkamı döndüm baktım amcam yok:D
    çıkardım kumandayı bastım susturmaya bir motor daha bağırmaya başladı. farkettim ki yanlış motora binmişim, inerken dirseğim soldaki motora çarptı onunda alarmı çalmaya başladı. güvenlik beni sorguya almıştı..
    Puahahha sandalyeden düşücektim gülerken
    scooterist bunu beğendi.
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

  19. #39
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Eylül 2009
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Tiger250
    direk yumruk yemiş olman cok kötü, bende motor başına geldiğim de görüyorum öyle meraklı resim çeken üsütüne çıkan arkadaşlar hiç atarlanmam, nolucakki düşmediği takdirde?

  20. #40

    Üyelik
    06 Nisan 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    yazın iğneadaya giderken orman yoluna girince hava sıcak oldu için şortla devam ediyim dedim giderken rüzgarla beraber şortun içine
    eşşek
    arısı girmiş sol bacak baldırdan ısırınca arı oldunu farkettim zzzzz seside duyunca bi panik başladı motorla S yaparak gidiyorum arı baya büyük küçüklerden olsa hiç tınlamıycam 60-70 gibi hızım rampa iniyorum sağsinyalimi verdim durdum inip şortun kumaşıyla arıyı yakaladım ve
    hafifçe elimle ezip bıraktım yere düştü harbi dondon arısı sol bacakta bi karıncalanma bi kaşıntı başladı dedim bişe olmaz bastım devam ettim gidince direk denize


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)