tvs apaçi guzel secım oldu bencede hındıstan malı saglam moto kaskını secerken ılerıyı dusun dostum ss guclu bır motor dusunuyorsan ılerıde bıraz fazla para ver ıkı kere alma derım dızlık kesınlıkle almalısın 50-70 lıraya guzel dızlıkler var bendekı venom mesala cokta memnunum eldıven yıne 30-60 lıraya uygun seyler bulabılırsın daha pahalıları var tabı ama sonra butcen ıyı olunca alırsın tvs de bunlar keser benım montta venom 150 tl cıvarı fena sayılmaz korumaları cok ıyı kısın ıclıgı sayesınde cok ıyı koruyor soguktan eksısı ıse bıraz agır ve sıcakta onunu acmam gerekıyor bıraz yakıyor yoksa trafıkte ruzgar alamayınca
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
Kardeş tecrübem hiç yok diyorsun. Lütfen 150cc motosikletle başla. Ybr125, cbf150 veya Tvs150 hiç fark etmez, üçü de seni üzmez. Tecrübe kazandıktan sonra bir süre de 250cc ile tecrübe kazanırsın sonra büyük cc motosiklet düşünürsün.
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
tvs kullanıcı topıgıne baktın mı? bıraz yardımcı olurlar
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
güzel kardeşim scooter bakıyorsan sana daelim s3 öneririm 125 cc bir motor hem yakıtta ekonomi olur hemde şık fiyatı 8000 küsür ama taksitle alırsın rahat rahat ödersin
bence sıfır alma, sıfır alıpta 1 2 sene sonra yükselteceksen hiç alma
ikinciel apache al, ybr al. sıfır almamanın ikinci nedeni acemisin ve ister istemez zarar verebilirsin.
100 lük cud tan 150cc ye geçince ben bile zorlandım ve düştüğümde oldu açıkçası.
apache çok güçlü acemi için zaptedilmeyebilir
maksimum 3000 e ikinciel al hemen hemen aynı fiyata satarsın sonra 250cc alırsın, geri parayı yatır bankaya
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
scooter düşünmüyorum TVS Apache RTR 150cc almaya karaverdim.. cuma günü 0 ını 3950 ye alacagım :D 100 de 95 ihtimal :D
kask vs yı de 1000 tl ayırmayı düşünüyorum sagllam olsun uzun hem daha guvenılır hem de uzun vadede kullanılırım .
saol kardeşim darısı senın basına ... sana da tavsıyem alacagın araba 5-6 bın lıra falan ise hıc alma hem zevk vermıyo hem senı sanayıden çokarmıyo tafsıyem motor al ... darısı sennın basına
bende 92 model lada vardı 2 gün önce sattım alalı 3 aylmadı hem yakıta para yetısmıyo hem zevk vermıyo hem sanayıden cıkamadım ... arabadan sogudum tamamen yanı..
ben daha önce forumda sizin kadar hızlı karar veren yeni başlayan kullanıcıya hiç rastlamamıştım vallahi bravo
biri gelir neyle başliyim der sonra sayarız ybr cbf tvs sonra hangisi der sonra onun gazı onun kılı tüyü derken konu olur 3 sayfa sonra ertesi gün tekrar sil baştan hoş şikayet ettiğimden de yazmıyorum da sadece çabuk ve net karar vermeniz hoşuma gitti
hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın. ayrıca sormayı unuttum ehliyeti almışmıydınız? almadıysanız mutlaka motordan önce ehliyeti alın ki başınız ağrımasın
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
ne demek aklına takılan soru varsa herhangi bir konuyla ilgili yardımcı olurum.
şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARINIZ İÇİN ....
BU GUN SAAT 1500 DA KVS APACHE RTR Mİ ALIYORUM
2008 MODEL SİYAH 2250 YE ALIYORUM VETECRUBEM OLMAMASINA NEDENI ILE GECİŞ MOTORU OLARAK KULLANACAGIM İÇİN 2. EL ALAMAYI MANTIKLI BULDUM ..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)