Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Zoraki Kış Kampı: Erzurum

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    ayhanakbuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2012
    Şehir
    ERZURUM
    Motosikleti
    YAMAHA YBR125
    22 Şubat Cumartesi benim tatil günlerimdendi ve evde de hanımın akraba toplantısı (günü) olduğu için evime yakın olan üniversite ormanında kamp yapmaya gittim. Cadırımı, matımı uyku tulumumu, kamp yemek malzememi ve yeni alıp denemeye fırsat bulamadığım bir kaç ekipmanımı da yanıma aldım.

    Ateş yakmayı düşündüm ama zaman sınırlı olduğu için malzeme taşımaya da erindiğim için bu düşüncemden vazgeçtim. Geçen kampımda kar suyu ile yaptığım çay hoşuma gitmediği için marketten 5 lt pet su aldım. Kuruyemiş ve hurma aldım. Çok sevdiğim ekmeği ve şekeri kestiğim için tadı tuzu yok yediğim içtiğim yiyeceklerin (cağ dönerde hala çok ekmek yiyorum). Hurma bayağı zengin bir besin olduğu ve tok tuttuğu için tercih ettim. Bundan sonraki faaliyetlerimde de yanımda götürmeyi düşünüyorum.

    Hava soğuk ve rüzgarlı geçtiği için çadırın dışında çok fazla zaman geçiremedim. Titanyum kamp yemek kaplarını denedim, stanley in termos mug'unu denedim çok beğendim, Tchibo'nun kar hediğini denedim... Gecelersem milo'nun z matının beni korumayacağının farkına vardım r değeri daha yüksek matlar almalıyım yanıma.

    Yanımda götürdüğüm dijital kitabı hiç açmadan geri götürdüm. Belki gece olsa, okuyabilirdim can sıkıntısından. Kitap okuma ilk önceliklerim arasında değil kendimi farkettim. Sonuçta aklımda güzel yeri olan cumartesi günü anımla evime gecelemeden geri döndüm.

    dogacıdogan bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    28 Nisan 2017
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    çok iyi hocam bravo
    ayhanakbuga bunu beğendi.

  3. #3
    ayhanakbuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2012
    Şehir
    ERZURUM
    Motosikleti
    YAMAHA YBR125
    Alıntı dogacıdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok iyi hocam bravo
    teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)