Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Decathlon Quechua Arpenaz Base M Gölgelik: Kurulum (Setup), Güneş, Rüzgar ve Kar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    ayhanakbuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2012
    Şehir
    ERZURUM
    Motosikleti
    YAMAHA YBR125
    Decathlon internet sitesinde ne var ne yok diye gezinirken, görüp beğenip aldım. Siparişimden bir kaç gün sonra ellerinde kalmadığını yurtdışından da stoklara ne zaman gireceğini bilmediklerini bildiren bir telefon aldım Decathlon'dan. Favorilerime eklediğim için, 4 gün sonra stoklara girdiğini bildiren bir mail aldım ve bir daha satın aldım. Gölgeliğin ilgimi çekmesinin sebebi alçak çadırlardan sıkılmış olmam, çadırda çardak konforu aramamdı. İnceleme videolarını izledim. Taban kısmı yırtılmasın diye branda aldım 3x4 boyutlarında.

    Haftasonu kardeşimin Ardahan Posof'tan gelmesi hem kamp hem de bu gölgeliği denemek için fırsat oldu. Hava durumunu pek takip etmesem de telefonda cumartesi akşamının karlı olacağını gördüm. Gün içerisinde güneşi, rüzgarı ve gece karı yaşadık. Gölgelik çadırı çok beğendim.

    Malzeme kalitesi: Fermuarları kolay açılıp kapanmıyor iki eli kullanmak lazım, kullanılan kumaş ripstop değil, tabanda kullanılan kumaş bildiğimiz branda, poller çok kaliteli değil; ama o paraya (Decathlon da artık uygun değil) alınabilecek piyasadaki benim bildiğim en güzel gölgelik.

    yigozya ve 07DFB18 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ayhanakbuga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ekim 2012
    Şehir
    ERZURUM
    Motosikleti
    YAMAHA YBR125
    Ayrıntılı hali.



    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)