Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Harley baharı başladı / Menderes Özel

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Harley-Davidson tırının son durağı İstanbul’du. Amerikan markasının tutkunları, iki gün boyunca markanın en yeni modellerini test etti

    Amerikan efsanesi Harley-Davidson’un 23 klasik tasarım motorunu taşıyan tırı, çıktığı Avrupa turnesi kapsamında geçen hafta sonu İstanbul’daydı. Tutkunları, Harley-Davidson Bosphorus’un Maslak’taki karargahında, en yeni modelleri iki gün boyunca deneyimleme şansı buldu. Etkinlikteki 700 motosiklet sevdalısı arasında Milliyet de vardı.

    ‘Arkadaşa bakıp geldim’

    Teste katılanlar maksimum 20 Harley’lik konvoylarla 12 kilometrelik parkurda test sürüşü yaptı. 2014 modellerini deneyen Harley-Davidson tutkunlarının renkli görüntüleri, farklı motorları ve Harley’in şahsına münhasır sesi, Maslak, Bahçeköy, Sarıyer arasındaki 12 km ormanlık yolu adeta bir festival alanına dönüştürdü. Böyle bir görüntüye alışkın olmayan araç sürücüleri hayranlıkla Harley Davidson’ları seyrederken, bazılarıysa araçlarıyla delik deşik ettikleri konvoyların ahenginini bozdu.
    Benim yer aldığım konvoyda bir süre ortadan kaybolan Harley-Davidson’ı kullanan kişinin, “Bir arkadaşa bakıp geldim” şeklindeki mazeretiyse, “Nerede bu adam?” düşüncesiyle gerilen sinirleri anında yumuşattı. Muhtemelen arkadaşına hava atıp gelmişti.



    (Soldan sağa) Özgür Yaşar (göz doktoru), Ersun Yanal, Soner Büyükkınacı (beyin cerrahı), Vasfi Bozkurt, eğitim molasını böyle ölümsüzleştirdi. Ersun Yanal’ın pozundan soğuk havanın etkisi yansıyor.

    Ersun Hoca 1 haftada söktü

    Etkinliğin yol kaptanlarından yılların motosiklet eğitmeni Vasfi’yle (Bozkurt) muhabbet ederken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın yeni başlayan motosiklet sevdasına getirdim konuyu. Yanal’ın 25 bin euro’ya Harley Davidson Fat Boy aldığı geçenlerde haber olmuştu. Ersun Hoca’nın da motosiklet hocası çıkan Vasfi, bir eğitim molasında çekilen fotoğrafı gösterdi. Yanal’ın aslında babadan motorcu olduğunu, İzmir’de babasının motosikletinin arkasında çok yolculuk ettiğini anlatan Vasfi, bu altyapı ve disiplini sayesinde Hoca’nın bir haftada motosikletle trafiğe çıkacak hale geldiğini anlattı. Yanal’ın soğuk, yağmur aldırmadan her gün eğitime geldiğini söyleyen Vasfi’nin iki teker öğrencileri arasında birçok ünlü isim var.

    Kaynak: Milliyet

    Menderes ÖZEL
    mozel@milliyet.com.tr
    cece89 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    inci1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Kasım 2010
    Şehir
    İstanbul-Kartal // Çanakkale-Gelibolu
    Motosikleti
    Windy S 150 - 12
    Etkinlikten,bazı katılımcı arkadaşların motorları..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler