Motosiklet tasarım yarışması başlatan Kanuni, eylüle kadar çizimlerinizi bekliyor
Buraya yazıyorum; her ne kadar birçoğumuz Honda, Suzuki, Yamaha, BMW, Vespa’yı tercih etsek de Kanuni en önemli Türkiyeli
motosiklet markasıdır. Sevsek de sevmesek de markanın son yıllardaki hamleleri bunu gösteriyor; ben demiyorum.

Geçen yıl Köln’de gittiğim
motosiklet fuarının en kalabalık bölümlerinden biri, birbirinden ilginç tasarımların çizimler halinde sergilendiği standdı. Fütürist
motosiklet tasarımları insanı derin düşüncelere sevk ediyor; birçok tip tasarımların önünde bir Picasso sergisindeymiş gibi parmaklar çenede dakikalarını geçiriyordu.
Dağılmadan konumuza dönelim; şimdi Kanuni de bir
motosiklet tasarım yarışması düzenliyor. Eğer tasarıma ilginiz varsa yarışmaya katılmanızı öneririm. Belki de size torpil yaparım. Diğer jüri üyeleri arasında gezilerini hayranlıkla okuduğum baba motorcu, emekli gazeteci Alpaslan Apak, AŞB (bilirsiniz siz onu), Zaman’dan Atilla Yüksel, Motorbike’dan Hakkı abi (Tolunay), MotorOn’dan Özdem Erdem, Motorize’den Fuat Elkatip gibi
motosikletçilerin yakından tanıdığı isimlerin yanı sıra Mehmet Erkök, Turgut Çırpanlı, Doç. Dr. Hakan Ertem gibi önemli endüstriyel tasarımcılar bulunuyor.
Kanuni Pazarlama Müdürü Sait Orhan birinci gelen tasarımın üretileceğini söylemişti. Bu yüzden tasarlarken fazla uçmayın.
Tasarımlarınızı eylüle kadar gönderin. Birincinin ödülü Kanuni Classic 125 scooter olacak, ikinci ve üçüncüye ihtiyaçlarına göre ya 2 haftalık A2
ehliyet eğitimi ya da ileri sürüş teknikleri kursu hediye edilecek. Hadi bakalım kolay gelsin.
Trafik duy sesimizi!
Bu köşede
motosiklet yazmaya başladığımda kendi kendime, "ölüm, kaza haberlerine yer vermeyeceğim" yemini etmiştim. Amacı daha çok insanı
motosiklet kullanmaya kışkırtmak olan ben, motosiklete göz kırpanların gözünü korkutmak istemezdim tabi. Ancak ne var ki kazalar, ölümler peşimizi bırakmadı. Sezon başından beri
motosiklet camiasının birçok sevilen ismini, kardeşlerimizi kazalara kurban verdik.
Tamam, kazalarda
motosikletçilerin de payı var. Trafikte motosikletlere uyuz olan terörist bir kitlenin varlığı bir gerçek. Bilmem kaçıncı kez yazıyorum ama kötü sürprizlerle dolu yollar
motosiklet kullanımına da uygun değil.
Dikkat ettiyseniz son haftalardaki başlıklarımın tamamı ünlemli. Kendimize dikkat edelim ama bir kez daha diyorum; trafik duy sesimizi!
Feribotta mutlu son
İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş.'nin (İDO) feribotlarda motosikletlere el bileti uygulamasını kaldırdığını yazmıştık. Talep üzerine eski düzene dönüldü. İDO'nun açıklaması şöyle:
"Sizlerden gelen yoğun talepler doğrultusunda, motosikletli geçişlerde yolcularımızın mağdur olmaması için uygulamanın eski şekli ile yürütülmesine ve yeni uygulamanın durdurulmasına karar verilmiştir. Taleplerinizi bize ileterek sizlere daha güzel bir hizmet verebilmemiz için bu kapsamda bizlere yardımcı olduğunuz için ayrıca teşekkür ederiz."
Biz de size teşekkür ederiz, sevgili İDO. Yola devam o halde...
Motosikletlerimiz ve Biz: MotoVirüs
Yasin, Bülent ve Korhan bacaklarını yanlış tarafa atmış, alışkanlık yapmasın. Arkadaşlarım Beyza Barker, Yasin Atıl (Biscuit), Hasan Heryer, Bülent Özdemir, Korhan Bacanak'ın (soldan sağa) fotoğrafına kayıtsız kalamazdım. Bu enstantane, MotoVirüs
motosiklet kulübü üyelerinin temmuzda düzenledikleri ve beni de çağırdıkları Çınarcık gezisine ait. O dönemde gazetedeki masama prangalı olduğum için katılamadığım geziyle ilgili olarak sevgili Yasin şunları anlatıyor:
150 km yol yaptık. Eskihisar arabalı vapurunu ve Pendik feribotunu kullanarak Yalova'ya, oradan da 25 km kadar yol yaparak Çınarcık'a uzandık. Yolda herhangi bir sorun yaşanmadı. Gezi, İstanbul, Bursa, Sakarya, İzmit'ten üyelerimizle, 40
motosiklet, 85 kişiyle sorunsuz bir şekilde tamamlandı.
Motosikletçinin ezgisi
Biz kardeşiz motorcuyuz
Gönüllerde hep yolcuyuz
Yollar uzak olmaz bize
Gidiyoruz hep sevgiyle
……
Ne yürekler koptu bizden ne yiğitler göçtü erken
Analar yolları gözlerken dönülmedi esen yelden
…
Farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin
diyor
motosiklet tutkunu müzisyen Ogün Bülent Görgün.
34 yaşındaki Ogün,
motosiklet temalı şarkılarıyla dikkat çeken bir müzisyen. Şarkılarında bilinçli
motosiklet kullanmaya teşvik eden, anaokullarında bile
motosiklet propagandası yapan Ogün’ün bazı şarkılarına YouTube’dan erişebilirsiniz…
Şu da bir gerçek ki
motosikletçinin ardından ağıtlar yakılan başka bir ülke de yoktur herhalde. ABD, Avrupa ve Japonya trafiklerinde motosikleti tehdit eden hiçbir unsur yok. Kazalar genellikle
motosikletçi hatasından, hızdan kaynaklanıyor. Pakistan, Tayland gibi ülkelerden bahsetmiyorum bile, insanlar oralarda mopede bile korkmadan, ailecek biniyor; bir şey olursa da geriye ağıt yakacak kimse kalmıyor.
‘Ama burası da burası’ işte. Artık
motosikletçinin ölümü haberi görmesek, okumasak ne güzel olur.
Menderes ÖZEL
mozel@milliyet.com.tr
Motosiklet Günlüğü - Menderes Özel'in Yazıları Milliyet Gazetesi Cumartesi Ekinde Yayınlanır.