Bi elle hgs'yi diğer elle gidonu tutup gişeden geçince tehlikeli araç sürmekten ceza yazmasınlar![]()
Bi elle hgs'yi diğer elle gidonu tutup gişeden geçince tehlikeli araç sürmekten ceza yazmasınlar![]()
a.b.d. diyecem...
dedim!!!![]()
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Güzellik yapıyorlar diyecem ama kaçak geçişden demesinler de
yolunuz düşerse bi vergi dairesinde sorun borcunuz olup olmadığını sonra süpriz olmasın. vergi dairesinde bankaların falan göremediği borçlar gözüküyor.vergi dairesine giderseniz net öğrenirsiniz.borcunuz varmı yokmu.
Motor için HGS yi kredi kartına bağlantılı olarak aldım. Geçtikçe karttan yiyor. Cama yapışacak bölümü de PVC ile kapladım. motorun ön camında krom kuşakların arasına sıkıştırdım. Geçişlerde bazen okuma sorunu oluyor ama baktım ceza durumu yok. Plakadan tespit ediyorlar.
![]()
imtihan demişken en büyük imtihan bende oldu. aldığım cbr250 de hgs etiketi ön cama takılıydı aldığım sahibi söktü bende güya uyanıklık yaptım etiket değil kart aldım güya motoru değiştirirken bir daha 5 tl vermeyim diye şimdi de kartı elimde tutsam almıyor öne koysam almıyor ne yaptıysam almıyor sürekli en uzak mesafe kesiyor her seferinde mail atmak zorunda kalıyorum. yapışkanlı kart aldım oda ön camın kavisinde sorun çıkardı bilmiyorum dostlar varmıdır bunun garantili bir çözümü. motoru otobanda gezmek için aldık otobana girmeye korkuyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)