Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
wolrath Hakkinda

Temel Bilgiler

Doğum Günü
03 Mayıs
wolrath Hakkinda
Yer:
istanbul / maltepe
Motosikleti:
pani / 3colore
Mesleği:
SbY
Kan Grubu:
A Rh+
Ad Soyad:
Barış

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
2.783
Günlük Ortalama Mesajlar
0.60
Genel Bilgiler
Son girişi
26 Ekim 2020 02:26
Üyelik
24 Haziran 2011
  1. merhabalar
    Duke 390 konusundaki son mesajinizi görerek atiyorum bu iletiyi. Rica etsem bana 0507 614 7232 nolu telden yazarmisiniz duke 390 alacagim yeni kasa sizjnle konusmak istiyorum uygun görürseniz. Görüşlerinizi almak istiyorum motor hakkinda.
  2. canim kardesim ben de cok ozledim valla ist a yolun duserse kesinlikle bekliyorum ben de :)
  3. Barışım özlendin ve seviliyorsun ona göre :D. Uzun süre girmemiştim adın denk gelince yazayım dedim. Kıbrıs'a bekliyorum.
  4. benım f4 pert oldu. pert halınde bıle 16 ya satmıstım. ederını ıstedıkten sonra her motor satılır.
  5. merhabalar
    agusta maalesef kı ducatıden cok daha nazlı bır motor. ozellıkle f4 pıst dısında kullanımı cok daha zor. oturus pozısyonu muthıs rahatsız, cok cabuk hararet yapıyor. kayserıdekı yolları bılmıyorum ama tem vs dısında kullanmanız cok zor olur.
    bunları gectım servısı nerede yapacaksınız? saglıklısı bıle kol cıkarıyor denk gelıyor orada ısınız sansa kalır. parca fıyatları? ben galferden temın ettım 500tl orjınalı korlasta 1500tl gıbı :) sadece korlasla cok buyuk kulfet altına gırersınız.
    japon ozellıkle honda dısında ss e gırmezdım ben olsam orada.
    saygılar
  6. Barış bey mrb. Bi konuda tecrübenize ihtiyacım var. 2011 mv agusta f4r almayı düşünüyorum. Kayseride yaşıyorum. Hem yedek parça hem de ikinci elde satışı konularında tereddüte düştüm. İnternette hava filtresi, dişli gibi sık değişeceğm parçalarını bulamıyorum. Mecburen korlas tan istiycez sanırım. Siz bu konularda, özellikle satarken, sorun yaşadınız mı, tavsiye eder misiniz? Parça fiyatları misli misline mi pahalı, bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar.
  7. a.s
    izmirdeki ustam yaptirmisti.eger izmirde ikamet ediyorsaniz tel-adresini vereyim.
  8. Selamin aleykum kardesim paylastigin bi cbr 250 fotosunda kisa plakalik takiliydi onu nerden buldun yardimci olurmusun
  9. bahcelıevler'de fatıh kılıclı'da montaj yaptırdım ben.farklı vıda takmıs olabılırler.kısa gelıyor demıslerdı yanlıs hatırlamıyorsam.
  10. Son birsey danismak istiyorum size aynanin montajini nasil yaptiniz ?? Aynadan buldum fakat baglantiyi yapamadim ?? Yani ayna ile grenaj arasinda kalan parca bu aynaya ait olan onu bir turlu takamadim..
Toplam ziyaretci mesajı: 35
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

35 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 35
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu