Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
VaScO1925 Hakkinda

Temel Bilgiler

VaScO1925 Hakkinda
Yer:
-------- i Z M i R --- İsim:£.я.h.α.η
Kan Grubu:
A Rh+
Ad Soyad:
Erhan

İmza


Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
7.517
Günlük Ortalama Mesajlar
1.26
Fotoğraflar
Toplam Albüm
2
Toplam Resim
9
Genel Bilgiler
Son girişi
18 Mart 2019 15:34
Üyelik
30 Aralık 2007
  1. yağmur yağmasını bekleyin beklemekten başka çare yok :D çölde ne zaman yağmur yağarsa o zaman ortaya çıkacaktır :D
  2. Erhan Bey biz yeni motör alacağıdık...size danışmadan sizden feyz almadan el almadan bu işe girmeyelim istedik...Türkistanda bir abimde tenere 450 var...şu an çölde pert vaziyette yatıyor...Taklamakan çölünde...en son rallide kaza yapmış sahabısı abim ölmüş ...yannız bi sorun var...motörün akıbeti belirsiz nerede olduğuna dair bir belde delil bulgu yok...ne yapalım abem...:)
  3. tavsiyenize uyup motosikletimi çiftleştirecem yanlız bir sorun var çiftleştirecek motosiklet bulamıyorum seninkiyle çiftleştirsem bir sorun olurmu kabul ederseniz çok sevinecez :)
  4. çiftleştir =)))))))
  5. güzin erhan abi benim bir sorunum var moturum bana karşı sogudu ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz.benimde motoruma karşı sinirlerim bozuluyo yıkamıyorum falan yagını n dadegiştirmeyecem bana takrar ne zaman ısınırsa o zaman motorum la ilgilenecegim.bir sorum daha var 130 khz fazla yapmıyo yardımcı olursanız sevinirim.saglıcakla kalın
  6. Erhan hocam öncelikle merhaba nasılsın işlerin inşallah iyidir.Hocam 150 zatı veriyorum gibi bende senin gibi ybr 125 e geçmeyi düşünüyorum nasıl memnunmusun izlenimlerini aktarırsan sevinirim.Bende çok spor durmaz inşallah.Alırken nelere dikkat ettiğini yazarsan sevinirim.
  7. temzili fotosunu moymus motorun gormeden bişi denmez abi ya
  8. sürekli forumu takip ediyorum ve sizin hyosung konusundaki bilgilerinize güveniyorum. Şu linkteki ilanla ilgili bilginiz var mı ilk motorum olacak bu akşam motora bakacağım. Teşekkürler
    http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
  9. sorularınızı burdan alayım :P
Toplam ziyaretci mesajı: 19
2. sayfa BirinciBirinci 12

97 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 97
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu