Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
unoturbo Hakkinda

Temel Bilgiler

unoturbo Hakkinda
Yer:
Kocaeli
Motosikleti:
150-100-49cc
Mesleği:
Öğrenci
Ad Soyad:
SediciValvole

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
186
Günlük Ortalama Mesajlar
0.07
Genel Bilgiler
Son girişi
06 Şubat 2018 16:24
Üyelik
01 Ağustos 2016
  1. Mercek fayda etmez ışık kaynağını güçlendirmek gerek. 150cc için yapacak fazla bişey yok. Motoru patlatmadan kullanmaya bakın :)
  2. Baya bişey dedim de işlerim istediğim hızda gitmeyince motosikletime zaman ayıramadım henüz. Aliexpress'ten LED ön far ampülü ve sis lambaları sipariş etmeyi düşünüyorum.
  3. https://www.bizimmotor.com/cg-200-25...eksantrik-kami Dereceli egzantrik var. Dynoya sokma imkanım olmadı, türkiyede motosiklet için dinamometre yok.
  4. O konuda tecrübem yok sorun çıkartıyomu deneyip görmek lazım :)
  5. Cg'lere ön 17 arka 19 jant takıyolar modifiye yapanlar. Sizin motora Ybr, Cbf tipi motorların jantlarının uyma ihtimali yüksek. Ön disk fren konusu sıkıntılı, uymayabilir kaliper ile disk.
  6. Janta cevap vermeyi unutmuşum :) Tel jant olunca iç lastik takmak şart biliyosunuz, o sorun değilse ve jantları ön ve arka beraber değiştirecekseniz. Frenlerde sorun çıkmıyosa yeni jantlarla. Değiştirmek hoş olur tabi. Bajaj için power commander yapıcam sezon açılmadan hazır olacak mutlaka. Hedef düşük devirde daha yüksek tork ve artırılmış gaz tepkisi. Elektronik kısmı yapılır da motorda kesme biçme yapmadan tak çalıştır hale getirmek için bi sürü konektör yapmam gerek. Kullanıcı dostu bir ürün çıkarsa talep toplayıp istanbul antalya ve izmirde montaj günleri ayarlayıp motorlara bizzat takıp çalıştırabilirim. Fiyatı ürün hazır olduğundaki maliyeti ve talep belirleyecek, şu an bişey söylemem zor.
  7. Yok boğulma yapmaması için demiştim de işe yaramazsa hiç gerek yok dediğiniz gibi. Orjinalde ön 18inç arkalar 16inç ama tel jant takmak istiyorum ön 18 kalsa arka 17 olsa olur mu? Yakışır mı sizce? Bu arada bajaja power commander düşünüyor musunuz? Neler yapacaksınız bajaja
  8. Bence 200'lük karbüratörün pek etkisi olmaz ama para sorun değilse al tak.
  9. 16inç janta 17 inç lastik olmaz. 110 tabanlı 16 inç jant lastiği söküp 17 jant 110 tabanlı lastik takacaksan ise motor çok azıcık yükselir, birazcık da hızlı gider aynı devirde.
  10. bence yakışmaz
Toplam ziyaretci mesajı: 34

3 Arkadaşlar

  1. sbr Çevrimdışı

    sbr
  2. snappy x Çevrimdışı

    Forumdan Uzaklaştırıldı

    snappy x
  3. volkanmet86
Arkadaşlar gösterme 1 to 3 of 3