Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
thepope Hakkinda

Temel Bilgiler

Yaş
29
thepope Hakkinda
Biyografi:
Thepope kullanıcı adımın Papa ile hiç bir ilgisi yoktur.
Yer:
İstanbul-Ataşehir
Motosikleti:
--
Mesleği:
Öğrenci
Kan Grubu:
A Rh-
Ad Soyad:
Mert Yılmaz

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
650
Günlük Ortalama Mesajlar
0.15
Genel Bilgiler
Son girişi
06 Mayıs 2021 02:34
Üyelik
28 Nisan 2012
  1. Hava ayarı belli bi aralıktayken motor çalışır o aralıkta da motorun rölantiden kolay devirlendiği bir noktaya getirmelisin hava ayarını.Benzine etkisi var mı tam bilmiyorum ama belli aralık dediğim bölgede pek fark etmemeli yakıt. Soğuk motorun jikleyle çalışması normal, jiklesiz çalışacak diye hava ayarını garip bi konuma getirme, jikle çekmen gerekmez belki ama motor verimsiz çalışır.
  2. Hımm, evet bende de kilo var ama genelde tek kullanırım motoru. 100. kg çektiğim için bu motor (MZ) da bana güçsüz kalıyor. Ama herhalde alacağım keewayi.. ;) boy 1.75 kurtarır yani.. :) Korkum, MZ'in hp'si çok 125likle yarışır, bu da kalıplı motor olduğu için tırsıyorum açıkcası. Ama muhteşem görünüşü ve sürüş keyfi bence yeterli... Bu kadar ucuza bir Harley varken başka motora para verilmez... ;)
  3. Hah tamam gördüm.. ;) Tabii canım bende de öyle motor olsa ben de konuşurum... :P Ya beni sadece motor gücü düşündürüyor, yoksa genellikle motorun iyi olduğunu biliyorum, çok temiz bir tane düşecek ama, bakalım artık kısmet... Hava ayarı konusunda çok uğraştım, elimden geldiğince yardımcı olurum, ne zaman dersen... ;)
  4. anladım kapaklar plastik bir malzeme bu kadar pahalı olmaması gerekiyor ama yapıcak bişey yok silikonu sakın esgeçme alır almaz içten krom ksıımla birleşim yerini silikonla kırılıyo.motoru kaç km de aldın
  5. kapaklar eskişehirde yok dostum netten sipariş vereceğm 180 liraya gelcek bana komple silikon önerin için teşekkürler. . .
Toplam ziyaretci mesajı: 5

8 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 8 of 8