Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Teknika Hakkinda

Temel Bilgiler

Teknika Hakkinda
Yer:
İstanbul
Motosikleti:
2013 Model Hyosung GV250 EFI Aquila Full Siyah
Kan Grubu:
A Rh+

İmza


*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
206
Günlük Ortalama Mesajlar
0.04
Genel Bilgiler
Son girişi
03 Nisan 2023 23:27
Üyelik
24 Temmuz 2011
  1. hocam merhabalar, geçtiğimiz perşembe cuma ve cumartesi günleri şehir dışındaydım işin sebebi ile ve bilgisayara bakma fırsatım olmadı, yazdığınızı görmemişim, bu ğerşembe tekrar şehir dışına çıkıcam, sizin yine aklınızda bulunsun ben sizi telefonla arayıp rahatsız etmiyim, umarım yardımcı olursunuz, tekrar tekrar teşekkür ederim ilginize..
  2. Yav kusura bakma. Unuttum gene. Beni Cuma öğleden sonra ara telefonla hatırlat hemen yaptırayım. 0542 626 34 91
  3. @Teknika hocam merhabalar, nooldu bizim sticker işi yAa :)? haber bekliyorum ama bi hatırlatıyım dedim..
  4. Ben yol yapmayı çok seviyorum.Alalı daha 1 ay olmadı 2 bin km yol yaptım.şehir içi şehir dışı sürekli geziyorum.hyosung bana biraz rahatsız geldi.tabiki racing bir makina oldugu için rahat olmayacaktı ama öyle oluyorki trafikte avuçlarım uyuşuyor.abartmıyorum.Ayrıca motor kesinlikle 6. vitesi istiyor.Nasıl desem. 5. viteste 90 la giderken sanki 3. vitesle 90 la gidiyormuşsunuz gibi.motor vites isterde atmazsınız ya.öyle yapıyor.Gerçekten sinir bozucu bir durum.
  5. eklersen msn adresim; engin-ozan@hotmail.com


    selamlar
  6. yarın geliyormusun
  7. selam teknika. sımdı engin ile msn de konusuyoruzda pazar günü yine birsey yapalımmı dıye. msn deyız su anda muratsemih@msn.com hep beraber goruselımmı üstad sımdı onlıne? eklersen sevinirim. gorusuruz.
  8. @ Teknika hocam, hatırlat dediğin için hatırlatıyım dedim, yoksa hiç huyum değildir öyle tekrar tekrar söylemek sıkıştırmak gibi falan, eyvallah hocam çok saoLasın, ancak ücreti neyse göndermek isterim, öyle şey olmaz ..:)
  9. Yahu kusura bakma unutuyorum gün içinde yoğunluktan. Yaptıracağım. Lütfen azıcık sabır. Para falan önemli değil. Sakın öyle bir şey düşünme.
  10. İsterseniz ücreti neyse önden gönderebilirim, saygılar..
Toplam ziyaretci mesajı: 23
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

3 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 3 of 3