Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
slowly Hakkinda

Temel Bilgiler

slowly Hakkinda
Biyografi:
1973 çatalca doğumluyum. evliyim ve bir kızım(9) bir de oğlum (5) var. b.çekmece'de muhasebeciyim
Yer:
b.çekmece/istanbul
Motosikleti:
Aprilia CapoNord ETV 1000
Mesleği:
serbest muhasebeci
Kan Grubu:
A Rh-
İletişim:
05326128513

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
59
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Genel Bilgiler
Son girişi
20 Ocak 2013 10:41
Üyelik
07 Ocak 2008
  1. Bu adaylar içinden parası olanlar seçilecek ve özel yazışmalar başlayacak.Gelin size bu işi biraz öğretelim denecek.Sonra üç günlük bir eğitim 1.gün bir otel salonunda seminer,2.gün trafike kapalı bir alanda paratik ve 3.gün yolda gözlemli sürüş.Ha bu 3 günlük eğitimi almak herkes için faydalı.Ama işin acı yönü sonra başlıyor.Dünyanın en iyi sürücüsü olsan fayda yok mutlaka eksiklerin olduğu söyleniyor ve daha ileri seviye kurslarına katılman gerektiği empoze edilmeye başlanıyor.Yemi yutanlar başlıyorlar tekrar kursalara ve aynı kişiden defalarca para alınıyor.Ve böylece saadet zinciri başlıyor ve öğrenmenin sonu yoktur diyerek gaza getirilenlerden geçinmeye devam ediyorlar.
    Yani bunların oluşumu bir saadet zinciridir.Eğer sende bu oluşum içerisindeysen diyecek bir şeyim yok.Deyilim diyorsanda yazılan süslü laflara inanıpta bu zincire dahil olma.Kal sağlıcakla.
  2. Arkadaşım sen bu grubu ya tanımıyor yada içlerinden birisin.Ben bunların içlerinden ayrıldım.Bunlar ücret karşılğı birbirlerine bronz,silver,gold,IAM,cat vs.diye paye veren bir gruptur.Ben bu kişileri yakınen tanıyorum.Halil kaya gibi bol para dökerek IAM derecesini alanlar şimdi verdikleri paraları geri almaya çalışıyorlar.Tabii kendi ortamlarında kurban bulamadıkları içinde buralara kadar geldiler.Önce bir takım yazılar yazacaklar(zaten bunlar bilinçli sürücülerin bildiği şeyler)Sonra yeni başlayanlar,aaa abi ne çok şey biliyor diyecek ve ondan sonra av süreci başlayacak:)
Toplam ziyaretci mesajı: 2