Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
scetinkaya Hakkinda

Temel Bilgiler

scetinkaya Hakkinda
Yer:
ankara
Motosikleti:
gv 650 (2007)
Mesleği:
elektronik
Kan Grubu:
O Rh+

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
14
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Genel Bilgiler
Son girişi
05 Temmuz 2019 07:56
Üyelik
24 Nisan 2019
  1. Teşekkürler sagolasın en azından çantada boşa durmamış olur aksi bir durumda direk bağlarım.
  2. Sanelin çok ısınmadığını dayanıklı sağlam olduğunu duymuştum. Bende geçen sene 1 tane aldım yedekte çantamda gezdiriyorum ne olur ne olmaz diye. Yanlız onun kablo bağlantı olayı biraz farklı galiba , müsait olduğunda bağlantı şeklinin fotosunu çekip bana gönderirsen sevinirim. Bu arada vites göstergesi ve devir saati hayırlı olsun
  3. Bu arada bana yazdiğin cevabı kendi duvarına paylaşmışsın. O yüzden yazdıkların bana gelmiyor ben senin duvarına bakıp okuyabiliyorum. Benim duvara yazarsan daha cabuk dönüş yapabilirm.
  4. Aynen değerler çok düşükmüş , bu zamana kadar iyi dayanmış. Senden önceki nasıl kullanıyordu acaba bu şekilde. Bu arada sanel SRR 685 diye bir konjektor var fiyatı uygun , daha önce bmw f650 lere ve gv650 lere taktıklarını duymuştum. İstersen bir araştır az maliyetle belki işini görür. Sen elektronikçi olduğun için ,devre şemasında olduğu gibi , uçları karıştırmadan doğru birşekilde bağlayıp guzel bi ayar çekersen işini görebilir . Özellikle bmw f 650 si olanlar direk bunu takıyorlar çokta memnunlar.
  5. yardımlarınız için teşekkürler 2007 karburatörlü sorun konjektördeymiş. orjinali değil değiştirmişler ama "smdt250c-1" kodlu 250cc lik motora uygun konjektör takmışlar.
    rolantide 6v çıkıyor gaz verince voltaj 3-4v lara düşüyor. statörüde ölçtüm bütün uçları 14v rolantide gaz verince yükseliyor.
    FH020AA yı yurt içinde bulamadım. bende kendim mosfetli yapmaya çalışacağım
  6. Merhaba ,makina kaç modeldi senin, karbüratörlü mü yoksa enjeksiyonlumu. Aldığın kişi daha önce konjektör veya statör değişimi yapmış mı? Öncelikle bunu öğrenmek gerekiyor.
    Eğer yapmadıysa kronik sorun sende baş göstermiş , gv650 konjektor deyince 250 ile 400 lira arası çeşitli fiyatlar istiyenler var.Ancak bazen statör konjektor birbirlerini bozabiliyor.O yüzden hem konjektorü hemde statorü ölçüp kontrol etmen lazım.Statörde problem varsa bobinajciya yeniden sardirabilirsin.200-250TL gibi bir fiyat tutar.kawasaki EN 500 statörüde uyuyor oldukçada sağlam ama 450-500TL den aşağı değil. Konjektor olarak ;Konjektör Shindengen FH020AA 500TL.Pahalı ama kökten çözüm.
    Ben 2 konjektör yaktim şuan üzerindeki üçüncü. Her türlü ihtimali denedim.Tek kişilik planör uçak konjektorü bile denedim. En sonunda 2011 modelin konjektorunu taktım ,statorüde sardırdım ,iki senedir sorun yok çok şükür.Yarın bi ölç değerleri de bana yazarsin merak ettim.Senin meslek elektronik galiba,çözersin sen bu işi.
Toplam ziyaretci mesajı: 12
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

1 Arkadaş

Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1