Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Tab Content
Hakkımda
sadakte Hakkinda

Temel Bilgiler

sadakte Hakkinda
Biyografi:
Muratti ... 6 yıl öncesine aittir ..

21 yıl önce başlamış benim maceram. hepinizi saygıyla selamlıyor ve başlıyorum çatpat 21 yılın özetine.

bir ilkbahar sabahı doğmuşum. hemde acıvatan almanyada. 87 model takvimde o güne ait erkek ismi muratmış. kulağıma ezan muhammed murad diye okunmuş. ben 6 yaşımdaymışım döndüğümüzde. çok bişey hatırlamıyorum orayla ilgili. arkadaşım olmadığı için dışarıyada pek çıkarılmadığım için yalnız geçmiş 6 yılım. belkide ondandır yalnız kalmayı yalnız yaşamayı sevişim. 6 yılın hatırası geldiğim zamanda kolay arkadaşlıklar kuramadım sanırım. ben ilk mahalle façalarını 7 yaşlarımda yedim.

ilkokul yıllarım hep nefretle gelir aklıma sevemedim okulumuda sınıfımıda. nefret ederdim ordan. ilk defa aşkıda o sınıfta tatmıştım. cansuydu adı kalp çarpıntımın. cansuyu facebookta buldum. kocaman kocaman yazdım facebookta ilkokul aşkımı buldum diye. ama yine söyleyemedim seni seviyorum diye. başka çok bişey kalmamış aklımda..

ilkokulda ödev yapmadığım için yediğim dayakları, ortaokulda yaptığım yaramazlıklar yüzünden yemeğe başladım. tek farkımız bu oldu. ilk defa okulu kırdığım yıllar o zamana denk gelir. ortaokulda en çok ramazan ayını sevdim. koşa koşa emine ablaya patetes ayran yazdırdığımız günleri hep özelerim. ders olmazdı iftar vakti. hepimiz önce hızlıca yumulurduk ekmek arası patatese sonra doğru ilik ile koridora. tam karşımızda müdür yardımcısının odası vardı. ama iftar vakti herkes müdürün odasına çıkardı. bir gün denk geldi, müdür yardımcısı odasında açmış iftarını. tam başlamıştık kapağın peşinde koşmaya, derken ömer hoca aldı bizi odasına. kapısını kilitlediğinde hepimiz bembeyazdık. sopayı çıkardığında sapsarı. dışarı çıktığımızda ellerimiz mor yüzümüz kırmızı. ömer hocanın dayak atma biçimini hep taktir etmişimdir.zira sert başlardı oyuna. sopası ve benim aramızda sıkı bir ilişki oluştu zamanla. çatıya çıkma gayretimi sopasının hızıyla oranlayınca ilişkimizin 'k' sabitini bulabilirdiniz.

lise yıllarıma gelince. lise birde ön sıraların çalışkan öğrencisiyle karşılaşırsınız. ve bu son başaralı günlerinizdir. lise 2 ilk kırık notun karnede belirdiği yıl olma özelliği ile önplandadır. lise sonda öss'yi okulu takmayan hayat tarzı belirlenir.en arka sıra mesken tutulur. hayatın saçma kurallarını değiştirebilirim sandığım yıllardır.

oysa hayatın kendine ait kuralları tabuları vardır ve kimse bunları değiştiremez. siz hayatın anlamsızlığı ile mücadele ettiğinizi sanarsınız. ama cürmünüzün yetmeyeceğini fark etmeniz zaman alacaktır. lise yıllarımda hayata açtığım savaşı 3 yıl kayıpla tamamladım. kazandığım tek güzellik ise hayatı yenemeyeceğimin değiştirmeye gücümün yetmeyeceğinin idraki oldu. zira kavak yelleri ne kadar sert eserse essin hayattan toz bile uçuramadığını tecrübe etmiş bulunuyordum.

geleneksel öss yarışmaları ve her yarışmada mühim olan katılamaktı sözleri hayatınızın bir parçası olduysa biryerlerde hata yapıyorsunuz demektir.
2.girişimde ailemden izin alsaydım şimdi maden mühendisi 3.sınıf öğrencisi ile konuşuyor olacaktınız. maden mühendisini beğenmeyen aileme ise benim sürprizim 2 yıllık bir bölüm oldu...

şu anda işsizler ordusunun yeni programcısının hayatının küçük kesitini okudunuz. tahammül ettiğiniz için çok teşekkür ederim. saygılarımla...
Yer:
Ankara
Motosikleti:
Tvs Apache (Şimdilik)
Mesleği:
Bilgisayar Programcısı
Kan Grubu:
A Rh+
İletişim:
5419055683
Ad Soyad:
Murat Y

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
4
Günlük Ortalama Mesajlar
0.00
Genel Bilgiler
Son girişi
03 Eylül 2015 11:45
Üyelik
06 Ocak 2015