Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İletişim


Mesajlaşma & Chat

piyanist_irf adlı üyeye ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
4.156
Günlük Ortalama Mesajlar
0.87
Fotoğraflar
Toplam Albüm
1
Toplam Resim
3
Genel Bilgiler
Son girişi
02 Nisan 2019 13:24
Üyelik
29 Mart 2011
  1. günaydın İrfan nasılsın. sana yakında birşey danışacağım.Ben bahçeme eski bir branda ile garajımsı birşey yaptım. garajımsı dıyorum cunku tam olarak kapalı degıl alt tarafı acık ama buna ragmen motorumu güneşten , yagmurdan ve kısmen tozdan koruyor. bugun fotolarını cekıp gosterdıgımde.(yada yakınlarda isen yakından gostersem daha iyi olurdu aslında.)otomatık yada manuel kaldırıp ındırme sıstemı yapmak istiyorum. aynı jaluzıler gibi. kımden fıkır alabılırım derken aklıma ilk sen geldın. bugun mesaım 3 te bıtıyor eve gıdınce fotoları yukleyecegım . ozaman daha iyi anlatabilirim. görüşmek uzere .
  2. Eyvallahhh. Allah razı olsun bizim de sıkıntılı bir kiracımız vardı, geç vakite kadar uzadı iş. Önümüz yaz Allah ömür verirse görüşeceğiz inşallah....
  3. Sevgili irfan abim bana dönmedin...
  4. irfan abim öncelikle selamlar.yuvacıkta bi gezi var 29 mayısta gelme durumun olursa paslaşalım abicim bizler gitmeyi düşünüyoruz gelirsen tanışma ve kaynaşma fırsatımız olacağını düşünüyorum ha gelemezsen sıkıntı değil bizzat gelip çayını içeceğim saygılar ellerinden öperim :)
  5. irfan kardeşim 400 lük suzuki şu an sökülü durumda toparlandığında çalışmaya hazır, ben onu temizlik amaçlı söktüm eksantrik yataklarında hafif boşluk olduğunu gördüm toparlamadan yaptırmayı düşündüğümden sökülü bıraktım

    http://www.motosiklet.net/forum/moto...plak-16-a.html

    burada ilk söküldüğünde resmi var

    çalışmalarını izledim sıkıntı içinde ve yoklukla yapılan bir zevktir bilirim, işin en güzel yanı aylar süren çalışmanın sonunda sesini, görüntüsünü izlemektir. yıllarca deniz motoru,su motoru,kompresör tamirciliği yaptım, kendi imkanlarımla mini araba motorları,uzaktan kumandalı uçak motorları imal ettim, kendi bujimi dahi kendim yaptım ( en zoruda oydu aslında) kısacası senin çalışmalarına katkısı olsun diye ve bende hala 4 motor olduğundan uğraşamıyorum diye sana 1000 tl ye şase ve ruhsatıyla veririm.
  6. 4 silindir 400 lük bir gsx katana motorum var, şu an sökülü durumda toparlanmayı bekliyor sakin bir zamanda kendi ellerimle toparlamayı düşünüyordum, bir tanede faal çalışır durumda 200 lük tek silindir motorum var motor numarası yok fabrikadan faturasız alıp 125 lik motoruma takmıştım şu an sökülü duruyor.
Toplam ziyaretci mesajı: 136
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314