Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Pekbipicadam Hakkinda

Temel Bilgiler

Yaş
38
Pekbipicadam Hakkinda
Biyografi:
Ben,keyfim ve kahya iyi bir ekibiz.
Yer:
İstanbul
Motosikleti:
Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
Mesleği:
Turizm,organizasyon.
Kan Grubu:
O Rh+
İletişim:
ayaksiz.kaan@gmail.com
Ad Soyad:
Kaan

İmza


Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
472
Günlük Ortalama Mesajlar
0.12
Genel Bilgiler
Son girişi
12 Kasım 2019 10:11
Üyelik
31 Temmuz 2013
  1. Mesajına anca cevap verebiliyorum , öncelikle sınavlarında başarılar dilerim. Evet halen hornet kullanıyorum. Benim hız göstergem digital devir saatim analog 2007 model. Sanırım diğer türlü olanların modelleri daha yüksek ve yanılmıyorsam beygirleri daha düşük ( çok emin değilim benim motorum 102 bg ken 2008 ve sonrasının 78 bg olduğunu okumuştum sanki )

    Gelelim 125 cc bir motordan 600 cc vitesli 200 kg lık bir ağırlığa sahip motora geçmene : Benim ilk motorum x9 250 cc piaggioydu 2 sene 40.000 km kullandım, sonrasında 600 cc vitesliye geçtim , motorun ilk üstüne çıkıp kalkış yaptığımda bu motorla eve kadar nasıl giderim ben diye korkudan ölmek üzereydim. 250 cc deki gaz tepkisiyle hornetta ki gaz tepkisi arasında fark anlatılmaz yaşanır , ayrıca debriyaj , vites ve fren kombinasyonları arasındaki ilişkiyle uğraşırken bu gaz tepkisini kontrol etmen gerekecek. Ben bu motora sahip olalı 1,5 sene oldu yani 28 yaşımdayken böyle güçlü bir motor alabildim.
  2. Hocam öncelikle merhaba hala daha hornet kullaniyomusun bilmiyorum forumda yeni konu acip insanlarinda tepkisinden cekindigim icin yorumuna denk geldim ve mesaj atmak istedim rahatsizlik verdigim icin kusura bakma öncelikle :) hatta delide diyebilirsin bu saatte malum final haftasi ve ünide son senem mezun olmaya calisiyorum neyse lafi cok uzattim saadete geliyim , bende vespa lx125 var 1 senedir kullaniyorum da bu hornetler cok hosuma gidiyo nasildir memnunmusun dijital gostergeli olanla analog devir saatli olan arasinda fark nedir biliyomusun bide benimde ilk debriyajli motorum olucak ne gibi zorluklarla karsilastin paylasirsan cok sevinim simdiden tesekkur ederim hocam :)
Toplam ziyaretci mesajı: 2

4 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 4 of 4