Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
ÖMER FARUK İ Hakkinda

Temel Bilgiler

Yaş
33
ÖMER FARUK İ Hakkinda
Biyografi:
Kilis'te öğretmen olarak çalışmaktayım. Lise yıllarımdan beri motosiklet üzerindeyim.Forumu da uzun yıllardır takip ediyorum ancak aktif katılım bugüne kısmetmiş:d Herkese selamlar Rabbim kaza bela vermesin.
Yer:
HATAY
Motosikleti:
Retired Rider
Mesleği:
Edebiyat Öğretmeni
Kan Grubu:
O Rh+
İletişim:
5445891608
Ad Soyad:
Ömer Faruk İNCE

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
176
Günlük Ortalama Mesajlar
0.04
Genel Bilgiler
Son girişi
30 Temmuz 2016 22:20
Üyelik
07 Kasım 2012
  1. Uzun yolda yoruyor doğru ama 125'lik gibi de değil. Ben daha önce cbf 150 de kullandım hatta yeniden cbf 150 de düşünüyordum ama iyi ki crf almışım dedim.
    Çünkü uzun yolda altınızdaki motorun gücü gerçekten önemli. Birkaç gün önce tek sefer 300 km gidiş ve dönüş yolculuklarım oldu kesinlikle 125 sınıfından iyi.
    Seleye de basit çözümler uygulayabilirsiniz. Bir minder gibi.
  2. Memnun oldum hocam. Fazer ile crf çok ayrı iki motor tabi. Kısaca anlatmam gerekirse uzun ve hızlı yolculuklarda, geniş ve hızlı virajlarda Fazer mükmmel
    bir makinaydı. Ama özellikle dar virajlı köy yollarında yahut şehir içinde crf kesinlikle daha kullanışlı. Ben arazi için filan kullanmıyorum yine ağırlıklı uzun yolda
    kullanıyorum bu durumlarda Fazer'i aramıyor değilim ama virajlı dar bir yola girince de yeni motorumu bir kez daha çok seviyorum.
    Şunu da belirtmem lazım crf'nin en önemli yönü şüphesiz ekonomiklği. Fazer'in sıradan bakım maliyetleri parça fiyatları vs gerçekten yüksek meblağlar tutuyordu.
    Hayırlı kazasız yolculuklar diliyorum:)
  3. Selam hocam meslektaşız Fazer'dan sonra nasıl geldi CRF ben 125 likten sonra geçtim CRF e uzun yolda ve asfaltta yorar gibi geldi
Toplam ziyaretci mesajı: 3

2 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 2 of 2