Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
ogozgugur Hakkinda

Temel Bilgiler

ogozgugur Hakkinda
Yer:
manisa/turgutlu
Motosikleti:
yuki rs 100 cup
Mesleği:
turgutlu kaymakamlığı muhasebe
Kan Grubu:
A Rh+
İletişim:
zombies22@windowslive.com
Ad Soyad:
özgür sarıca

İmza


Ask ilkokulda KOMEDİ, Orta okulda TRAJEDİ, Lisede DRAM, İmam hatipte HARAMDIR...

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
45
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Fotoğraflar
Toplam Albüm
1
Toplam Resim
5
Genel Bilgiler
Son girişi
02 Şubat 2014 03:43
Üyelik
17 Kasım 2011
  1. slm arkadaşım vidyonu benim emeil adresime gönderirsen sevinirm hastasıyız dedeeeeeeee :)
  2. Benim motorum şuan tek kişi dik oturuş pozisyonunda 115 yapıyor düz yolda dökülme yapma kısmına gelince kardeş düzgün kullanırsan hiç sıkıntı olmaz ancak granajlı motor titremeler olucak cbr lerde dahi granaj içlerine bakın bir iki seneliklere silikon görürsünüz bu granajlı motorların vazgecilmezi gibi birşeydir ön kaldırırsanız falan sakal ile orta granaj arasında baglantı yeri belirli bir zaman sonra kopacak haberiniz olsun ön kaldırmayın yağına suyuna bakın sizi baya götürür bide şunu söylüyeyim marş basmama gibi bir olayla karşılaşırsanız akünüzün iyi olduğunu düşünüyorsanız marş dinamosuna ve şarj dinamosuna baktırın buda bu motorun tek hastalığı açma olayına gelince kardeşim viteslerini devrinde attır son vitesi bir kaç kere zorla zaten açmak önemli ancak açma konusunu buradan anlatabileceğimi sanmıyorum
  3. SENİNKİ EN SON KÇ GRDÜÜ
  4. sa bilader bnde yuki yldz 100 aldm sence iyimi döklme yaparmı bu motorlar ? bazılari dio hiç ii mkina deil 2 bin verdm iimi sence 1000 km yptm sorun yok ? ha bide nasıl açcaz bnlAARII ?
  5. selamu aleyküm kardeş. ben 2 aydır motor arastırması yapıyorum. cub tarzlar kosuma gıdıyor tam alacaktım ki internette bu yıldız markayı bırde arora kartal gözüme takıldı. bırazdaha arastrdım hep tıp olark hem kalıte ve tutum olark yukı yıldız kafama yattı. 1 aydır yuki yıldız arastırması yapıyorum cok hosuma gıttı bu motor sanki aşık oldum diyebilirim o derece hosuma gitti. :). uzun bı arastrmadan sonra bugn buyuk heycanla sipariş verdim 130 luk la 100 lük arasnda 50 lıra fark vardı 130 luk kırmızı sıparıs verdım kardes. sende yenı almısın hayrlı ugrlu olsun allah kaza bela gostermesin. benım bıırkac sorum olcak. öncelıkle motordan memnunmusun her yonuyle yakıt performans hız tıtreme yüyür aksam ne bılm hıc canbını sıktımı yoksa hep mutlumu etti. görüns olark nasıl cokmu küçük?.
  6. dişliği küçült dicem ama ozaman çekiş düşecek senin motorada parçalar pek uygun değil galiba oyüzden ama sen genede araştır kardeş benim motor şuan orjinal çift kişi düz yol sürekli 95 de gidiyor
  7. Açık hava filtresi taktırmak ben de istedim ama ustam bu motora olmaz dedi, Ben de karbüratörü değiştirdim Euro3 karbüratör vardı Mondial 100KH karbüratörü taktırdım. 135 yapmak mesele değil sürekli 90km hızda gidebilse yeter bana, ama gerçek 90 olucak benim göstergemde 95-100 arası bişey yapmam gerek 90 için.
  8. 110 yaparken devir 8500 deydi, çok normal bir devir, 70km hıza kadar 3'te hızlanıyorum sonra 4'e takıyorum, ama benim motor sizinkinden 20kg hafif resmen bisiklet, gerçi cuplardaki yelken etkisi bunda olmadığı için yüksek hızda ok gibi gidiyor yolda, dans etmiyor.
  9. Benim motorumda orjinal 14 ön dişli 41 arka dişli vardı, bugün 15 ön 36 arka + yeni zincir komple taktırttım, motorun son hızı 10km arttı (yokuş aşağı 110 yaptım göstergem de fazla hatalı değil az gelebilir ama) hemde çok daha az bağırıyor, 80km hızda tısır tısır gidiyorum, eskiden kulaklarım ağrırdı hemde motor aşınması fazla oluyor. Benim motorda elden manuel debriyaj var otomatik debriyajlarda bu kadar fazla dişli değişimi yapılamaz heralde, eskisine göre aynı devirde yüzde 22 daha hızlı dönüyor arka teker. Manuel debriyaj olduğu için çok dik yokuş olsa bile motoru bağırtıp debriyajı bırakırsın gider. Ha belki debriyaj balatası daha çabuk biter ama aşırı devir yüzünden motorun keçelerini contalarını yakmaktan daha ucuz debriyaj balatası.
  10. selam ben de aynı motosikleti aldım kullanıyorum şimdilik gayet iyi ama ön tarafta hafif titremeler var sende herhangi proplem var mı
Toplam ziyaretci mesajı: 11
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

11 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 11
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu