Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
mrisvan Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
3
Günlük Ortalama Mesajlar
0.00
Genel Bilgiler
Son girişi
04 Aralık 2011 03:09
Üyelik
20 Kasım 2011
  1. ikinizden de allahım razı olsun dediklerinize bakıcam o motordan da vazgectim gidip bakmıcam bile
  2. dediğin motor önden kazalı. neden çamurluğu değişmiş? bir de direksiyon çok dik duruyor ve aynalar değişmiş. sağı solu da kırık diyor. büyük ihtimal kazalıdır. plakasını 34abc001 gibi yazıp cep telefonundan 5664e yollarsan tramerde kazalı mı değil mi öğrenirsin, yalnız sigortası varsa ve sürücüsünün ehliyeti varsa sigorta kayıtlarındaki kaza bilgisine ulaşırsın. mesela motor sürücüsünün ehliyeti yoksa bir de 800 lira ehliyetsizlikten ceza yememek için kaza sonrası motorunu kendi yaptırmış olabilir. motoru alıp denemeye çıkınca gazı sonunua kadar cek. 5000-6000 devir civarı motor devri sabit kalıp gayet güzelce hızlanman lazım. eğer hızlanmıyorsa ya varyatörde sıkıntı vardır ya da motorda. ümit de bişeyler yazmış bunlara dikkat er.

    bence başka motorlara bak. 150 zc parasına göre iyi motordur. frenleri çok iyidir. ancak dediğim gibi; parasına göre iyi motordur. ybr alacak bütçen varsa hiç bulaşma derim.
  3. merhaba arkadasım.ilana baktım o motor biraz yıpranmış gibi görünüo..biraz daha iyisini bulabilirsinn.bende ilk motor olarak aldım zc mi 5000 km deyim suana kadar bakımlarını aksatmadım benim için süper bi motor.geçen yolda kaldım motordan kaynaklanan bişi deil servisteki ustanın hatasından dolayı..ben tavsiye ederim ama temiz bişi bul bakımlarını yap bin git.güzel motordur görünüm falan süper.bendekide gri renkte keyifle biniyorum motora...alırken bin üstüne kalkışına bak bunların kalkışı kuvvetlidir öle agır kalkarsa alma..motoru askıya al çalıştır sesleri dinle motordan ses geliyosa alma..ilandaki motor dedgim gibi yıpranmış görünüo
Toplam ziyaretci mesajı: 3