Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Metilen Hakkinda

Temel Bilgiler

Metilen Hakkinda
Yer:
Denizli
Mesleği:
İşletmeci

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
395
Günlük Ortalama Mesajlar
0.14
Genel Bilgiler
Son girişi
12 Kasım 2019 14:37
Üyelik
24 Ağustos 2016
  1. İzmirde yok sanırım hondanın eğitimi başvuru yaptım ama sadece İstanbul çıkıyor bakalım bi yol yordam bulucam kurs yerindende rica ettim eğitimleri biraz uzun tutucam
  2. Honda 670 lira istiyor. Honda Fan Club a üye olduğunda %5 indirim alıyorsun. 2 gün boyunca motorun üstündesin. Çay kahve, atıştırmalıklar, öğle yemeğin Honda dan. Gidiş gelişte ücretsiz servisi var. Bence fiyat gayet uygun. Zaten kar amacı yok. Kesinlikle çok faydasını görürsün.
  3. Ücretleri ne kadar ? İnternettede bulabilirim ama hani değermi fiyata göre
  4. Motosikleti ağırlıklı olarak şehir içi ulaşım amacıyla kullanacaktım. Iron, MT-07 ye göre çok daha ağır bir cihaz. Yedek parça konusunda HD yamaha ya göre pahalı. Yaşadığım şehirde HD servisi yok ve ilk motosikletim olduğu için şehirdeki ustalar konusunda da bir bilgim yoktu.

    Bu yüzden Iron hayalimi şimdilik beklemeye aldım. :)

    Sürücü kursundaki eğitim genelde sınavı geçmeni sağlayacak kadar bilgi içeriyor. Sınavı geçmek motosikletle güvenli yolculuk edebilmek için çok da yeterli değil. Ben Honda dan eğitim aldım. Çok da faydasını gördüm. Eğer yüksek cc almayı istiyorsan kesinlikle bu kuruluşlardan birine gitmeni öneririm.

    Honda:
    https://safetyturkiye.com

    Yamaha:
    http://www.yamaharidingacademy.com

    BMW:
    http://bmwrideracademy.bmw-motorrad.com.tr

    Motto:
    http://www.mottoakademi.com
  5. Ben iron 883 te istiyorum sen neden iron 883 almadın ? Birde sürücü kursu eğitiminden başka ne eğitimi alabilirim
  6. İmkanın varsa ve kendinden eminsen al. Ama önce eğitim al. Düşersen eğitimdeki motor pert olsun senin motorun değil :) Büyük cc insanı ister istemez gaza getiriyor ama gaza gelecek adam R25 ile de sıkıntı yaşar.

    Biraz alışıp eğitime sonra giderim diye düşünme yanlış alışkanlıklar edinirsen sonra vazgeçmesi daha zor oluyor. Tekerine taş değmesin şimdiden.
  7. Abi mesajın için teşekkür ederim. Derdime derman oldun yazdıkların ile tamamen içimi döktün bende başta cruiser iron 883 istiyordum mt 07 ye ilk binişte alışana kadar dediğin gibi iyi bir arabam var top speedi 240 rahat yapıyor ama 1 kez yapmışımdır motosiklettede aynısı başta 60 la 70 le seyrederim trafiğe çok girmem boş yolda kulşanırom kendimi geliştirirm çünkü büyük motor küçük motordan dah güvenli her zaman sen elinin ayarını bildiğin sürece küçük motorlarda bisiklet tekeri gibi teker var
Toplam ziyaretci mesajı: 7

1 Arkadaş

Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1