Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Merkez45 Hakkinda

Temel Bilgiler

Merkez45 Hakkinda
Biyografi:
3 sene boyuncca 125 cc bi motor kullanan birisi olarak yeni bi 250 cc motor almayı planlıyan bi genç
Yer:
Balıkesir/Edremit
Motosikleti:
şuan için yok
Mesleği:
Serbest meslek
Kan Grubu:
O Rh-
İletişim:
05533205312
Ad Soyad:
Yasin Keremoğlu

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
42
Günlük Ortalama Mesajlar
0.01
Genel Bilgiler
Son girişi
26 Temmuz 2016 17:11
Üyelik
03 Mart 2014
  1. :D fanteziden uzak durmak lazım aslında :) en kötü ihtimal 2.el bi hyosung alıcam arkadaşada sölicem oda megelliden uzak dursun hyo yada cbr alsın bakalım keyfimizi :)
  2. Rica ederim ne demek :) her zaman diyorum maddi gücün varsa japon alcaksin orta halli isen fantezi yapmicaksin bilindik Çin malı motorlara yonelceksin :)
  3. Yardımlarınız için teşekkürler :) motoru aldığım zaman sizi bilgilendircem teşekkür ederim :)
  4. Kesinlikle öyle diyorum megelli seni sezonluk idare eder ama uzun vade de ne olur belli olmaz , henüz 25.000 yapan bir megelli yok ama 25000 üstü honda hyosung dolu ne sıkıntıları var ilerleyen km lerde hepsi belli
  5. Yani demek istediğiniz bu 2 motordan birini alabilirsiniz tercih sizin kafana hangisi yatarsa onu al ama megelliden uzak dur diyosunuz :)
  6. Cbr 250r resimde görüldüğünden daha kaslı her 2 motor da hyosung ve honda ya 1000lik motor muamelesi yapmassan seni üzmez, megelli yi kafandan çıkar uzun vade süpriz motor başın ağrır :)
  7. Yasin kardeşim son kasa 2014 cbr 250 nin yedek parça fiyatları korkunç allah korusun kaza yaparsan seni üzer o yüzden 2013 kasa cbr 250 daha mantıklı hem hyosungdan daha iyi benim gözümde , hyosungda sürüş pozisyonu tam Racing cbr da ise dik pozisyonda surebiliyorsun 2 side seni Üzmez tercih senin
  8. yani eğitim almadım ama motor kullandım :) ve uzunca bi süre ben ve arkadaşım bi motor almayaniyetliyiz çocuk hyosung alcam diyodu ben megelliye yöneldim ama dediğiniz gibi megelli korkutuyo insanı eğer sıfır olarak alırsam rodajı tamamlandıktan sonra ayda bir gezilere çıkıcaz hem uzun yolda sıkıntı cıkarmasın hemde normal günlük yaşantımda güzel görünsün istiyorum tavsiyeniz nedir?:)
  9. peki size şöyle diyim cbr nin de fiyatlarına baktım 10 bine bulunan motorların çoğu 15 bin km flan yani 3 bin daha koyup sıfırını almak daha mantıklı gibi geliyor bana :) ama hyosung hakkındadaki yorumlarda kötü diğil yani az kullanılmış yeni kasa hyosunglar var 9500e onlar hakkında ne düşünüyosunuz?
  10. Son bir tavsiye daha eğer eğitim almadiysan ss motor düşünme Commuter veya scooter a benzemiyor Naked sana daha uygun olur benim düşüncem . Unutma herseyden önce can güvenliğin
Toplam ziyaretci mesajı: 14
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

1 Arkadaş

Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1

0 Beğeni