Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Mehmet_SIRLI Hakkinda

Temel Bilgiler

Mehmet_SIRLI Hakkinda
Yer:
İstanbul
Motosikleti:
1290SDGT
Mesleği:
IT Manager
Kan Grubu:
B Rh+
İletişim:
mehmetsirli@hotmail.com
Ad Soyad:
Mehmet

İletişim


Mesajlaşma & Chat

Mehmet_SIRLI adlı üyeye ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
135
Günlük Ortalama Mesajlar
0.04
Genel Bilgiler
Son girişi
23 Şubat 2024 21:49
Üyelik
15 Aralık 2014
  1. Merhaba, grup uzun bir süredir forumdan bağımsız bir şekilde yürüyor ve eskisi gibi çok sayıda motor toplamak yerine daha kalifiye sürücüler ile gezi düzenliyoruz. Herkese açık etkinliklerimiz de elbette oluyor bu konuda düşünceleriniz değişmiş değil.

    Facebook üzerinden Eküriler diye aratarak hem gruba katılım isteği gönderebilir hem de Eküriler sayfasını beğenebilirsiniz. Aynı zamanda Google ve Ios markette mobil uygulamamız da mevcut. Telefon numarası ile kayıt olup paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
  2. Merhaba
    Zincirden ses geliyorsa bitmis demektir. Ben degistirmek zorunda kaldim seninde acil degistirmeni oneririm her an kopabilir ve basin derde girebilir
  3. Mehmet bey iyi günler aralık 2014 tarihinde 16 bin km de zincirden gelen bir ses için yazıda bulunmuşsunuz ve aynı durum şimdi bende oldu ne olduğunu anlayamadım zincir gergisini yaptıktan hemen sonra bu periyodik sürtme sesi çıktı. Sorunun ne olduğunu ya da nerede olduğunu bulabildiniz mi acaba? Çözümü nedir yardımcı olursanız çok sevinirim efendim iyi günler.
Toplam ziyaretci mesajı: 3

1 Arkadaş

Arkadaşlar gösterme 1 to 1 of 1