Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
mehmet tufan Hakkinda

Temel Bilgiler

Doğum Günü
31 Ocak 1983 (41)
mehmet tufan Hakkinda
Yer:
BEŞİKTAŞ / istanbul
Motosikleti:
BURGMAN
Mesleği:
insan
Kan Grubu:
A Rh+

İmza


What goes around, Comes back arround...

İletişim


Mesajlaşma & Chat

mehmet tufan adlı üyeye ulaşmak için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
953
Günlük Ortalama Mesajlar
0.19
Genel Bilgiler
Son girişi
21 Mayıs 2022 15:41
Üyelik
27 Ekim 2010
  1. arkadaşım eray değil güray üstadım, güray tekay, tekay motorun sahibinin oğlu, ama duyduklarıma çok şaşırdım, ki bu motor 1 senedir falan satılamıyordu demek sorunu buymuş, gerekten çok teşekkür ederim, samet agir abimin viragosuna yada sıfır bir gv 250 ye yönelmem daha mantıklı olacak sanırım, değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.. gerçekten inanılmaz bi hatadan döndüm, ki ben 1 kuruşu dişimle tırnağımla kazanıyorken allah razı olsun üstad.. düşündümde motosikletten soğurdum heralde alsaydım :) allah razı olsun..
  2. arkadaşım selam. peşinen alacağın motorla mutlu ve kazasız sürüşler dilerim.. forumda almak istediğin motor hakkında bir şeyler söylemek istedim. tabii aynı motor mu bilmiyorum ama eğer ki yenikapıdaki Tekay motorda duran makine ise , Ali beyin motoru. ben'de motorumu buradan almıştım ve gereken bakımları orada yaptırıyordum.Ali beyin motoru ise ne yazık ki fabrikasyon hataları varmış. yani bir çok standart ayarları tutturmıyorlardı (ustalarının dediği)o nedenle 'de binilmiyordu.ayrıca test aracı olarak'ta kullanılmıyordu. yani kullanılmamasının nedeni çözülemeyen arızalar. ayıp olmasın diye forum'da yazmak istemedim. sen'de yine bilgileri kendine sakla ve iyi araştır.belki'de sorunları çözülmüştür ancak arkadaşının(eray?)doğruyu sana söylemediğine takıldım.
  3. usta tenere topluyorduk bilmem haberin varmıdır, teste çıktı toplayan usta caddeye çıkar çıkmaz taksinin biriyle kafa kafaya girdiler.. o yetmedi bendeki 250 piston yedi. falan filan derken 1 2 haftadır ne para kaldı ne keyif kaldı siteye bile girmiyorum.. :(
  4. niye gelmedim dürüme ...
  5. Sevgili Mehmet.

    Profil mesajin için çok teşekkür ederim.
    Fakat ben bu haltı ne zaman işlemişim inan hiç haberim yok :)
    Büyük ihtimalle yanlışlıkla üzerimi çizdiler sonrada aynı gün içerisinde çizgiyi kaldırdılar.
    Herhangi bi uyarıda almadım zira :)

    Saygılar kardeşim...
Toplam ziyaretci mesajı: 5

5 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 5 of 5